Maak je autoleven goedkoper met de Nationale AutoKaart

Branded content, 22 Reacties

Deal du Jour: een simpel pasje dat je autoleven er minder duur op maakt.

Opel Adam calendar girl

Autorijden, het wordt een steeds grotere aanslag op onze portemonnees. Tenzij je een elektrieke mueslirakker (op bedrijfsnaam) rijdt is het er sinds 1 januari financieel niet leuker op geworden. De overheid heft nét weer wat meer accijns op brandstof en de politie rekent nét even wat meer voor boetes. Kijk maar.

Maar vrees niet, uitgeknepen melkkoebestuurder. Er is een manier om, als je het slim aanpakt, tóch geld te besparen op de uitgave aan je bolide. Enter de Nationale AutoKaart. Kort samengevat krijg je dankzij dit pasje:

  • Levenslang gratis APK en 10% korting op onderdelen en materialen.
  • Voor minder geld parkeren via ParkMobile.
  • Korting op weekendjes weg.
  • Minimaal 10% korting op alle artikelen in de Nationale AutoShop.

Er zijn meer dan 1.000 servicecenters aangesloten bij de Nationale AutoKaart (check HIER waar ze zitten) waar je een gratis APK toucheert – wel exclusief viergastest of roetmeting, dat hoeft namelijk niet bij alle auto’s. Minimaal 10% korting op auto-onderdelen is ook part of the deal (voorbeeldfactuur). Daarnaast krijg je 10 euro voordeel bij Parkmobile, het app-gebonden parkeersysteem waar je alleen betaald voor de tijd dat je geparkeerd staat, en eens per maand afrekent. En ze gooien er nog wat korting bij op brute dag- en weekendtrips.

Oké, geef me zo’n kaart. Wat moet ik doen?

Stap 1: Vul het aanvraagformulier in, betaal éénmalig 69 euro
Stap 2: Ontvang binnen drie werkdagen de Nationale AutoKaart
Stap 3: Profit

PS: De Nationale AutoKaart liet aan ons weten dat ze bij 1000 inschrijvingen een Opel ADAM weggeven. De kans dat je voor de prijs van een avondje dineren met je wederhelft een auto wint is dus aanzienlijk. En waar wordt hij/zij blijer van denk je? Precies.22 reacties

Interessant voor mensen die veel onderhoud hebben aan hun auto, vaak betaald moeten parkeren en van weekendjes weg houden.(Lees: Center Parcs Efteling Duinrell). Non of the above voor ondergetekende.
@rubenpriest: oftewel voor VAG rijders, shopgeile dames en Vinex bewoners met tijd te veel.
@mercs: Mercedes heeft geen onderhoud nodig? Knap hoor..
Een leven lang gratis APK voor éénmaal 69 euro. Dat is de deal van de eeuw! Helemaal omdat m’n auto geen roetmeting of 4-gastest behoeft. Een ‘kale’ apk-keuring dus in twee jaar terugverdiend.
@rotarypowah: Ik vraag me af hoe dat allemaal betaald wordt…
Die APK’s kosten gewoon geld, buiten de tijd die de garage erin stopt heb je nog afmeldkosten enzo.

Voor 69 euro eenmalig is het wel veel korting…
@timberleek:
Door apk afkeurpunten te schrijven van slijt onderdelen die de massa zo geloofd(uitlaat,stuurkogels, remleidingen etc. Etc.)
En die dan voor een ‘schappelijke’ prijs ‘vervangen’.
@kortvdl: Ja zoiets ben ik ook bang voor. Het geld moet ergens vandaan komen
@kortvdl: lol
Toen KwikFit ooit begon met APK, heb ik dat meegemaakt. Afkeur op banden, uitlaat, remblokken en nog wat.
Honderd meter verder nog eens laten keuren: Niks aan de hand.

Overigens kan KwikFit het ook anders. In elk geval het filiaal hier levert prima werk. Ook bij APK.
Krijgen mensen met een abonnement deze advertorial nou ook te zien?
Jammer dat Ad-blocker dit soort berichten er nog niet uitfiltert..
@FelixF: Zonder dit soort berichten zou er geen Autoblog meer zijn, get over it..
@lohran: Dan vraag ik mij af hoe andere websites geld verdienen. Ohja… met minder irritante reclames natuurlijk. Waarom kunnen Tweakers.net en nu.nl het allemaal wel? De reclames daar zijn lang niet zo irritant en daarom staan zij wel op mijn whitelist.
@MrSkyline: Ach Tweakers zal ongetwijfeld ook wel sponsor-berichten plaatsen, maar niet zo ‘obvious’ als dit soort berichten. Wat ook weer scheelt.. Tweakers richt zich op de IT en verdiept zich in de bezoekers, iets wat Autoblog niet lijkt te doen.
@jw1904: Ik bedoel, ga er maar vanuit dat de hele vroege product-reviews niet zo maar vanuit het niks is.
En we hoeven niet lang te wachten op droeftoeters die zeiken over reclame… See above
@newguy92: Ik vind het niet echt zeiken, eerder puur satire omdat hij aangeeft nog steeds autoblog te bezoeken met een adblocker net zoals velen. En ik vind het wel touche, omdat tegen deze manier van reclame kan een adblocker niet tegenop xD. Als ik dat topic die zegt: adblocker gesignaleerd blokkeer, dan blokkeer ik alle artikelen op de site.
10% korting op de prijs van een origineel onderdeel en ondertussen komt er imitatie prutel op
Als iets te mooi lijkt/klinkt om waard te zijn, dan is het dat ook…
DOE HET NIET! 10 jaar geleden ook gedaan, naar 2 jaar verklaarde zichzelf failliet. En nu flikken ze het weer? Mooi kan ik nog een rekening vereffenen!
@loggy: Nationale AutoKaart heeft haar activiteiten nooit gestaakt. Is in 2010 in handen van nieuwe eigenaren gekomen en volledig vernieuwd. Sindsdien een spectaculaire groei doorgemaakt. Meer dan 100.000 kaarthouders en 1.000 Servicecenters. Leeft als nooit tevoren. Knakker is happy!

Voor het vereffenen van de openstaande rekening vraag ik je persoonlijk contact op te nemen. Uiteraard ga ik dit met je regelen.
@knakker:

Kan best wezen, maar mijn pas werd naar 2 jaar nergens mee geaccepteerd! Nieuw management, tuurlijk anders kan je geen doorstart maken, maar ook nieuwe streken?
Nationale AutoKaart “to good to be true”? Echt niet! Knakker maakt autorijden leuker en voordeliger. Daag ons uit en wij bewijzen je het tegendeel.

Wij controleren onze Servicecenters uitvoerig. Wanneer wij merken dat daar zaken niet lopen zoals ze moeten lopen dan hanteren we het gele en rode kaart principe.
Misstanden als hierboven genoemd sluiten we op deze wijze dus uit. Heb je toch het gevoel dat er iets niet klopt dan neem je toch gewoon even contact met ons op. Wij zoeken het uit en lossen het voor je op.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).