Gallardo 570-4 Superleggera politieauto in Saoedi-Arabië

Auteur: , 25 Reacties

Blijkbaar heeft niet alleen de politie van Dubai de nodige supercars als politieauto in gebruik.

Als onze ogen ons niet bedriegen zien we hier een Lamborghini Gallardo 570-4 Superleggera die als politieauto wordt gebruikt in Saoedi-Arabië. De agent ziet er nogal vlot gekleed uit en heeft behalve een badge weinig zaken die erop duiden dat het een echte agent is.

Wellicht dat we hier dus te maken hebben met een grappenmaker, maar zo’n Gallardo met zwaailichten en politiestickers ziet er in elk geval wel indrukwekkend uit. De politie in Italie heeft ook al de beschikking over 3 Gallardo’s en in Zuid-Korea schijnt ook een Gallardo gebruikt te worden door de politie. (via: ksaloverksa.info)25 reacties

In Nederland gebruiken ze toch ook VAG ?……Zoekt dekking….
@norge: LOL
Het alarmnummer op de auto (911) komt niet overeen met het alarmnummer van Saoedi-Arabië (999). Neem daarbij alle Engelse belettering en de kleurstelling die nogal lijkt op die van de sterke arm uit de VS en ik denk niet dat we hier te maken hebben met een meneer die gewoon van politieagentje spelen houdt.
@rubenn: het komt inderdaad ook redelijk ‘patserig’ over.
Gay roleplay gezien het iets te strakke shirtje van de bestuurder. Ik ken leuke natuurfilms die zo beginnen
@imaginenl: Ja, dat strakke t-shirtje zegt…..wacht….kijk jij gay porn?!?!
@Rick-dos: Ga alvast maar met je reet tegen de maar staan dan :-)
@Rick-dos: net zo veel als jij naar straight porn kijkt waarschijnlijk
@imaginenl: Sjezus, kijk je er zo vaak naar? ;)
Dit is gewoon in scene gezet. Foto 3 lijkt geposeerd en het standpunt van de camera is ook niet echt amateuristisch ‘gespot’.
Gezien de tekst ‘speed enforcement’ op de Lambo, mogen we er van uitgaan dat die man in de jurk een bon krijgt omdat hij niet snel genoeg reed.
@bozewolf: Psst, het is de jurk die agent is….
@norge: Zelfs de kit loopt daar niet in zo’n jurk rond. Is lastig boeven vangen.

Nu is de andere dude ook niet geloofwaardig gekleed bij nadere inspectie, maar okee.
‘Seacrest County’ meen ik te zien op het portier. = NFS Hot Pursuit.
Ziet er in ieder geval wel dik uit!
@twist: Zag het meteen! Blijft een vet spel :)
Het IQ hier op Autoblog daalt nog harder dan de Griekse economie.
@RickB: Dan ga je toch lekker :-)
Deze lijkt inderdaad erg veel op de Gallardo LP570-4 in NFS Hot Pursuit. Waarschijnlijk is dit dus gewoon iemand die het cool vond om van zijn auto een politiewagen te maken. Ik kan hem wel gelijk geven, het staat de auto wel.
@germancarsftw: Is idd echt vet!
NFS cosplay.
Wel erg Telegraaf-niveau, Autoblog. In de kop zeggen dat de politie van Saoedi-Arabië een Gallardo 570-4 Superleggera rijdt, in het bericht dan het een beetje in twijfel trekken, terwijl een beetje fatsoenlijk Google’n had kunnen uitwijzen dat het niet zo is.
Ik heb dan nu wel alle reacties gelezen en dus meer tijd hier rond gehangen (ongetwijfeld goed voor bezoekersstatistieken), maar voel me ook een beetje in het oo-tje genomen. Informeer me liever gewoon fatsoenlijk. Dit trekt de kwaliteit van Autoblog naar beneden. Of beter: begin een Autoblog Pro waar je artikelen met een iets hoger niveau publiceert, voor de niet-Telegraaf liefhebbers.
Doe mij maar die blaffer (C63!)
jammer dat het geen echte popo is, maar gewoon een prive iemand die zijn auto zo heeft aangekleed!
That’s a private Gallardo, not police car! it’s famous on the web, made to be similar to the Italian Gallardo police car.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).