Voetballer Vidal opgepakt na zware Ferrari-crash [video]

Auteur: , 14 Reacties

De Chileense middenvelder wordt verdacht van het rijden onder invloed, nadat hij zijn 458 aan poeier reed nabij Santiago.

Arturo Vidals 458, post-crash

De 28-jarige Arturo Vidal – met zijn altijd markante haarstijl geen voetballer die je makkelijk over het hoofd ziet – stond kortgeleden voor Juventus in de finale van de Champions League, maar inmiddels is de Chileen op zijn thuiscontinent om de Copa America te voetballen.

Gisteravond reed hij volgens lokale berichtgeving samen met zijn vrouw terug van een casino bij de hoofdstad Santiago, toen hij bij een ongeval betrokken raakte. Hierbij kwam hun Ferrari 458 er slecht af. De politie heeft hem nu gearresteerd, omdat het vermoeden bestaat dat Vidal niet nuchter was.

Voor zijn fans maakte Vidal (niet te verwarren met zijn naamgenoot Nacho Vidal) een videoboodschap die zich laat vertalen als: ‘Hallo, ik heb een verkeersongeval gehad, het was niet mijn schuld, met mij en mijn familie gaat het goed, en bedankt voor alles.‘ Hierop maakt hij in ieder geval geen beschonken indruk. Bekijk hem HIER.

Update – videobeeld van de Ferrari zelf, en de witte auto die Vidal op zijn kant heeft gelegd:

Klik14 reacties

Tsja, voetballers en snelle bolides… *Zucht*
@MARS: inderdaad, hoeveel voetballers krijgen een accident bij een snelle bolide …ahum…
Wat is dat toch met voetballers en crashende auto’s?
@str8six: Hetzelfde als voetbal en een open doel.. Niet te missen
@str8six: hun gebrek aan verfijnde motoriek.
Goede voetballer, dat is ook wel het enige.
Op het veld een druktemaker a la Gattuso, erbuiten blijkbaar ook..
Waarschijnlijk een paar uur op het politiebureau met iedereen op de foto. Ondertussen belt zijn advocaat de juiste mensen en staat ie al weer buiten voordat er ook maar iets gebeurt. De politiechef en zijn vrouw zullen waarschijnlijk een weekje op vakantie mogen in een mooi vakantie huis.

En die Ferrari; ach, nu kan ie ten minste het nieuwe model kopen.
Ach joh hij koopt ze wel om ofZo. Verwend mannetje
@mrrallycross: Dat ze niet altijd handig omgaan met auto’s is bijna een feit, maar om hem nou verwend (lees: verwaand) te noemen? Omdat ie een Ferrari rijdt?
@granlusso:
Dat zou inderdaad wat ver gaan.
Ik zou het eerder een verwaand nest noemen omdat hij voetballer is.😎
@smoke die verwijzing naar Nacho Vidal heeft me hardop laten lachen:D
Koopt ie wel weer een nieuwe. Net als afrojack
Waarom? Echt gewoon waarom? Hoe moeilijk kan het wezen om gewoon je auto heel te houden en niet te drinken als je moet rijden. Geld voor een taxi zal toch niet een heel groot probleem zijn geweest?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).