Volkswagen domineert leasemarkt in november met Golf, Polo en Passat

Auteur: , Geen reacties

De Wolfsburgers leggen beslag op plaats 1,2, 4 en 8 in de lease-top 10 van Leaseplan. Peugeot voorkomt met de 308 SW dat het podium geheel zwart-rood-geel kleurt.

VW Golf Bluemotion

Volkswagen deed het afgelopen maand goed bij de leaserijders, zoveel wordt wel duidelijk uit de lijst van populairste leaseauto’s in november, die LeasePlan heeft samengesteld. Het hoogste schavot is voor de Volkswagen Golf, de Polo neemt bezit van plaats 2. Het podium wordt gecomplementeerd door de Peugeot 308 SW, maar daarna volgt alweer een Volkswagen, de Passat Variant om precies te zijn. Op plaats acht vinden we vervolgens nog de Up! terwijl het Tsjechische broertje van de Golf, de Skoda Octavia Combi een wat magere 7e plaats scoort.

 
Top 10 populairste leaseauto's in november
1Volkswagen Golf
2Volkswagen Polo
3Peugeot 308 SW
4Volkswagen Passat Variant
5Toyota Aygo
6Volvo V40
7Skoda Octavia Combi
8Volkswagen Up!
9Toyota Auris Touring Sports
10Peugeot 108

Volgens LeasePlan is de Skoda Octavia Combi nog altijd de meest gelease auto van 2014, maar neemt het aantal registraties de afgelopen maanden flink af. Dat is makkelijk te verklaren, de populaire Greenline met 14 procent bijtelling is zo goed als uitverkocht voor dit jaar. In het jaaroverzicht staat de Peugeot 308 SW op de tweede plek en de Volvo V40 op plaats drie. Volkswagen heeft dus nog een maand de tijd om zich tussen die drie leasetoppers te werken.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).