Vorsteiner geeft de M4 retedikke velgen

Auteur: , 27 Reacties

En ze zijn niet over één nacht ijs gegaan bij het aanpakken van de nieuwe M4.

In het persbericht meldt de tuner dat er gebruik is gemaakt van serieuze hocus pocus om er zeker van te zijn dat deze 20 inch jetsers perfect onder je beemer passen. Middels een 3D-scanner wordt van de hele auto een digitale rendering gemaakt, waarna bepaald wordt hoe de rims van het type VSE-003 gemonteerd dienen te worden. Al met al is deze techniek niet nieuw, DMC gebruikte het al eerder op de Ferrari FF om een nieuwe voorbumper te ontwerpen.

Vorsteiner M4 3D-scanner

Eerlijk is eerlijk, het eindresultaat mag er wezen. De wielen in de kleur gunmetal passen goed bij het uiterlijk van de M4 en zijn bovendien niet té aanwezig. Persoonlijk vind ik dat ze het exterieur van de auto nog wel wat verder mogen carbonizen, op de M5 zag dat er immers prima uit, maar de tuner geeft aan dat updates aan het exterieur later dit jaar volgen.27 reacties

Een scan om tot de conclusie te komen dat ze 5 wielbouten moeten gebruiken?
Je gelooft het niet, maar wielen zijn vaak maar op één manier te monteren.
@awesome: Vorsteiner monteert zo te zien niet alleen andere velgen maar ook spacers (of wielen met een andere offset) en andere dempers en/of veren om de perfecte stance te krijgen met de wielen exact op de buitenkant van de wielkasten en een gelijkmatige afstand tussen rand velg en wielkast. Daar zijn ze erg goed in geslaagd – de stance van dit ding is fenomenaal.
@Femme: maar dan scan je de auto niet om de wielen goed te plaatsen, maar om de dikte van de spacers en afstelling van het onderstel te bepalen.
Mooie bak met mooie velgen
via Android app
Mooi velgje, maar niet erg onderscheidend tov de velgen die ik bij BMW zelf kan krijgen. Maar kom maar op met de carbonfrutsels, dan ook nog een paar balkjes in de rechternier in exterieurkleur spuiten en er staat een mooie én individuele auto. En dan nog even langs Akrapovič…
Ziet er lekker uit zeg!
Mooie velg. Maar dat mosterdgeel staat de M4 eigenlijk helemaal niet zo goed.
@mashell: Vind het juist super staan
Geef mij maar de originele velgen ..
erg dik, erg mooi en toch niet vulgair.. perfecte combinatie! ik zou ze wel willen hebben onder mijn denkbeeldige M4
Vaag bericht, waarom zou je in godsnaam de body 3D scannen om er andere velgen op te zetten? 3D scannen om wat nieuwe lipjes, spoilertjes en bumpers perfect aan te laten sluiten lijkt me voor de hand liggender.
Heerlijke wagen super velgen staat perfect, de M4 en de aankomende nieuwe Lexus IS-F zullen de dienst maken. De normale Lexus IS is al bloedmooi nu hopen op een doorbraak in Europa. BMW zoals altijd top.
Dit vind ik dan weer net te groot, licht naar het kantje van smakeloos toe..
Zonde… Nieuw model met oude model velgen. Weg ermee… Volgende.
Zien er wel leuk uit, hoe zouden de m3 csl hieronder staan? Zag op bimmerpost een m4 coupe met volgens mij 350z velgen, ziet er niet uit
..::PSI::.. Sakhir Inferno M4 Build Journal http://f80.bimmerpost.com/forums/showthread.php?t=1004666

Beetje jammer, of je moet er van houden
@isobmw: Dat zijn gewoon de originele M4-velgen?
@berlinetta: Ow laat maar.
@isobmw: normaal <3 ik de Volk TE37 velgen, maar ze komen hier niet zo goed uit de verf. Ze staan beter onder een auto van Japanse makelij.
@awesome: ja klopt, onder een Japanner staan ze veel beter
Ziet er stijlvol uit!
Niet overdreven en ogen ook niet overdreven groot.

Hoe zou dit staan icm de kleur Moonstone Metallic ??
Ik zou persoonlijk een setje VMR’s aanschaffen als ik een M4 had, maar deze velgen zien er ook zeker niet slecht uit, ben wel meer benieuwd naar hun goodies die ze normaal ook maken zoals een andere motorkap etc.
@mclarenf1lm: Deze velgen zijn gegarandeerd wel een stuk betere kwaliteit als VMR, ik heb zelf een paar jaar op VMR’s gereden en op zich niks over te klagen voor het geld hoor, maar dit is wel ff wat anders qua kwaliteit (en prijsklasse overigens)
@griffendahl: Dat snap ik ook wel maar VMR heeft gewoon veel mooiere designs in mijn ogen. (Lees: VMR 703’s)
@mclarenf1lm: Ja, de 703 is ook de versie die ik had… :)
@griffendahl: Goeie smaak :-)
Beste velgen voor een E46. 18 of 19 inch? Ik neem aan 18 toch?
Velgen porno

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).