Vouw eens een koppakking om je iPhone 5 [hoesje]

Auteur: , 38 Reacties

De krasgevoelige achterkant van je iPhone 5 zoveel mogelijk krasvrij houden op een petrolheadwaardige manier. Het kan binnenkort.

iPhone koppaking

De hoesjesbakkers van id America hebben een releasedatum gegeven voor de bekende koppakking in hoesjesvorm. Voor de iPhone 4(S) is deze aluminium beschermlaag al vanaf 2011 verkrijgbaar, daar wordt op 20 maart een vervolg aan gegeven met dit exemplaar. Hij is wederom uitgerust met gaten voor de olie- en koelvloeistofkanalen, boutgaten en vier gaten voor de cilinders. Maar viercilinder klinkt zo lullig, daarom noemen ze het een V8 Gasket. De vorige iPhone-hoes was overigens een V6. Of ja, een driecilinder.

iPhone koppaking

Van binnen is hij met suède bekleed om je smartphone krasvrij te houden en schokken, nou ja, hele kleine schokjes te absorberen. Hij komt in de kleuren Titanium Gray, Vintage Gold, Aluminum Silver, Rally Blue, Brilliant Red en Forest Green. Kosten: $29.95. De meest stijlvolle manier om de Autoblog-app te checken?

Ze hebben ook een hoesje om de tuningliefhebber te bekoren: een 3D-achtig ontwerp in het teken van de Japanse tuner Wald.

Wald iPhone 5-hoes38 reacties

Hebben!
@Daniel073: Jij liever dan ik. Hoesjes om je iPhone is voor vrouwen en bepaalde mannelijke personen die ook met tasjes rondlopen.
@gregorius: wat is dat nou voor rare/domme opmerking?

OT:
Volgende week maar eens bestellen. Had m eerst ook op iphone 4 nu voor iphone 5 halen!
@gregorius: homofoob, een hoesje is gewoon simpelweg bescherming voor je iphone. Of watvoor telefoon je dan ook heb, niks mis mee als het dan een leuk hoesje is.
@bartjuh: Homofoob? Ik doelde op die personen met hun petje, oude golf/320 en zo’n klein LV/Dior/Chanel tasje.
En dat hele bescherming van je telefoon verhaal; kom op. Ik had mijn iPhone 3gs voor bijna 3 jaar, nooit een hoesje gehad en geeneen krasje voorop. Achter op, op het plastic alleen wat kleine krasjes. Ik heb de 5 sinds ie uitkwam; ding is nog als nieuw.
Die hoesjes zijn niet nodig. Maakt je iphone alleen maar groter en het ‘beschermd’ alles behalve het belangrijkste: de voorkant!
@gregorius: Ik heb hem wel op een 3GS gehad, puur om dat hoogglans kunststof enorm gevoelig is voor krassen wanneer je het op tafel legt. Uiteindelijk na 2 jaar nog voor 250 kunnen verkopen. Ik heb nu anderhalf jaar een 4S en die is ook nog volledig krasvrij zonder hoesje, maar er zitten wel protectors op de onderkant en bovenkant. Ik vind het ook kut een hoesje, maar er zijn andere redenen dan alleen een Golf 4 rijden met gucci tas om je nek.
@gregorius: wtf geeft het nou of iemand een hoes om z’n iPhone heeft; not my business!
@gregorius: je zou is je iPhone 5 moeten laten vallen, scherm gebroken, dan vragen wat het kost. Dan ga je kijken voor een hoesje.

Ot. AB, serieus?? Artikelen over iPhone hoesjes? Volgende week komt er een nieuwe van laferrari, weer een artikel?? Zou fijn zijn als er is na 6 maanden een iPhone 5 update kwam. Lijkt me relevanter, creëren van zoiets kost nog geen 4 weken, teleurstellend vind ik.
@gregorius: Het is geen hoesje maar een case, zie echt niet wat er mis is met een case?
@fernie: en ik maar denken dat case gewoon engels voor hoesje was….
@undifined1: case is dat niet koffer?
@undifined1: Je hebt gelijk :), woon zelf in Engeland dus haal ff wat door elkaar… Een hoesje en cover/case zijn twee verschillende dingen. Hoesje moet je hem uithalen voor je de gsm kan gebruiken en de case kun je openklappen of zit enkel om de achterkant.

Een case is ook een koffer ja.
Dit klopt toch voor een V8? Als je daar 8 gaten zou hebben zou het voor een 8-in-lijn moeten zijn. :P
Eigenlijk is het natuurlijk gewoon een faal van alle telefoon makers dat je je iets moet kopen om het product te beschermen tijdens normaal gebruik.

Deze is dan wel tof, jammer dat hij er niet is voor mijn telefoon. (Sony Xperia Z)
@sketcher: Waarom noemt men briljante marketing nou altijd faal hier??..
@kaasboerin: @kaasboerin: Ik snap wat je bedoelt maar ik kijk puur vanuit het ontwerp vak. Ik ben het spuug zat dat gebruiksvoorwerpen bewust zo gemaakt worden dat ze beschadigen tijdens normaal gebruik.
Ik snap ook dat dat de verkoop van nieuwe mobieltjes stimuleert, maar vanuit good design is het natuurlijk belachelijk. Auto’s zijn ook een goed voorbeeld trouwens met bv meegespoten en geïntegreerde bumpers. Slaat natuurlijk nergens op vanuit gebruik gezien.
@sketcher: je moet helemaal niks hoor. Mijn telefoon is nu bijna vier jaar oud, zit altijd in m’n broekzak en is nauwelijks beschadigd. Hooguit zitten er wat vreemde slijtagevlekken op het scherm (vaak met twee telefoons in m’n zak, en het scherm is heel goedkoop plastic) maar dat zou dit hoesje ook niet voorkomen.
@potver7: Klopt, ik heb ook bijna 4 jaar met mijn vorige telefoon gedaan. Die was dan ook door een bedrijf gemaakt die bekend staat om degelijke producten.
Ik heb echter heel wat mobieltjes ontworpen voor een niet nader genoemd bedrijf en weet dat ze gemaakt worden om een beperkte tijd mee te gaan.

Je hoeft niet mee te doen natuurlijk, tenzij je mobiel zo ontworpen is dat hij gewoon kapot gaat (al dan niet software matig)
Hoesjes om je telefoon is zóó Nokia3210!!
@MARS: Bij de 3310 was het ook nog zeer heftig om er een lichtgevend hoesje om te hebben. Degene die de grootste disco had als ‘ie gebeld werd was het coolst.
was dan zeker wel een 1.2 v8 ofzo?
@nicktexel: je weet niet hoe lang de slag is ;-)
@baasbas: Check out the big-brains on bredd! You’re a smart motherfucker..
@MLTB: Brett is overigens met dubbel -t. ;-)
@baasbas: Oeps :P
@baasbas: meter?
@nicktexel: 1.2? Eerder 120 cc…
t is wel leuk. maar ik behoor tot de mensen die een hoesje aan hun riem heeft hangen om de telefoon in te bewaren.
Erg handig. Een hoesje waar alles in en achter blijft haken.

Ik zou zeggen boycot dat hele Apple. Een telefoon expres slecht ontwerpen om hoesjes te kunnen verkopen, het moest verboden worden.
Of gebruik je telefoon gewoon zonder hoesje en als hij kapot gaat gewoon terug naar de winkel omdat hij geen redelijke gebruikstermijn is meegegaan.
Ik weet niet of de auteur het weet, maar een V8 heeft niet 1 grote koppakking, want dat kan niet door de vorm van de motor, maar heeft 2 koppakkingen, zoals in de afbeelding.

Kan het daarom geen 4-cilinder zijn? Jazeker, maar mij valt het op, dat de linkerkant niet gelijk is aan de rechterkant van de koppakking…zoals bij een V8.
Nog twee erbij en we hebben een mooie bmw 6 in lijn
LOL .. telefoonhoesjes ..

hoort dit topic niet op carwoman.nl ??
@ricardo “De meest stijlvolle manier om de Autoblog-app te checken?” -> zouden jullie dan aub de Autoblog-app willen optimaliseren voor iPhone 5?
@ricardo Na een half nog steeds niet de app aangepast..!!! En dan vrolijk zeggen dat we op de o zo fijne app moeten kijken…
@amg65:
Zijn al die Apple gebruikers van die jankebalken…?
Ik blij dat ik daar niet bij wil horen….
@jrk68: Nee dat denk ik niet.. jij vindt dit dus wel een interessant artikel..?
@jrk68: ik zie alleen jou weer janken over iets wat niet in je straatje ligt….
Waar kan ik zoiets kopen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).