Vrouw appt achter stuur, ramt agent, krijgt waarschuwing

Auteur: , 39 Reacties

In een P.C. Hooft-tractor.

popo

Het gebeurt niet vaak, maar eindelijk was er gisteren ‘iets te doen’ in het centrum van Tilburg. Een motoragent zag de geijkte combinatie van een zwarte Range Rover Sport met een appende vrouw achter het stuur rijden en rook zijn kans. Op de bon slingeren die totaalmallote! De agent gaf een stopteken. Toen de vrouw daarna daadwerkelijk stil ging staan, plaatste hij zijn tweewieler achter de SUV en probeerde hij zich zijn training te herinneren om wulps kinpperende wimpers te weerstaan.

Druk doende met deze meditatie, moest de koddebeier echter opeens springen voor zijn leven. De vrouw besloot namelijk full on Grand Theft Auto te gaan en achteruit te rijden. Hierbij maaide ze de motorfiets omver. De bromsnor kon letsel aan lijf en leden ternauwernood voorkomen. Althans dit is de lezing van de politie zelf.

Vanavond zag een motoragent in het centrum een automobiliste rijden die druk doende was met haar smartphone. Hij besloot…

Geplaatst door Politieteam Tilburg-Centrum op woensdag 13 juni 2018

De vrouw in kwestie houdt er echter een andere lezing van de feiten op na, zo blijkt uit berichtgeving van Omroep Broabant.

Het is een kletsverhaal. Ik reed achteruit naar een parkeerplek en de agent dacht dat ik aan het bellen was. Dat was niet zo en ik heb ook geen boete gekregen. Zegt de politie van wel? Onbegrijpelijk. Als ik al bellend een agent had aangereden hadden ze me toch wel opgepakt?

De politie heeft op haar beurt hier inmiddels ook reeds een reactie opgegeven:

De vrouw was wel op haar smartphone bezig. De agent wilde daar een boete voor schrijven. Maar na het ongeval was ze zo geschrokken, dat we het bij een waarschuwing hebben gelaten.

Aiiii. Toch weer gezwicht voor die wimpers dus…

Bedankt Niels voor de tip!39 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Verrekte k*dt
@str8six: beste reactie in heel de lijst
no problem! Gr. Niels
Reacties en verhaal staat kris kras door elkaar hier. Weinig aan vast te knopen zo
@hassani: hier ook heb al een screenshotje doorgestuurd naar de tech mannen.
@ikleesookoverautos: hij doet het weer, tnx. Uitermate bizar verhaal trouwens wtf. Bijna niet te geloven eigenlijk
Raar verhaal
Vrouw van diplomaat die in Tilburg aan het shoppen was? of familie van de koning?

Dat model heeft toch ook een camera en pakeer sensoren?

Maar is goed volgende keer als ik veel te hard rijdt en agent houdt mij aan kom ik ook met deze smoes: “ik ben erg geschrokken”
@bmwe46m3balling: moet je wel je L#L laten zien…
@pomoek: haha op voorwaarde dat het een vrouwelijke agent is
@bmwe46m3balling: en als Ze nou gruwelijk lelijk is?
@sanderm3: dan denk ik dat de boete toch maar voor lief neem ;p
@bmwe46m3balling: Ja meneer de agent, ik schok zo van de flits toen ik met 200 voorbij kwam. Ik heb mijn lesje wel geleerd….. Mocht het bovenstaande kloppen dat ze daadwerklijk met haar smartphone bezig was dan vind ik het de grootste onzin dat ze er mee weg komt. Laat stana dat je een motor over het hoofd ziet met (mag ik wel eennemen met z’n RR Sport) parkeersensoren zodan niet een camera.
Female privilege
@gop1:
Misschien heeft de agent daarop hem ook even achterin geparkeerd…
Heel raar dat ze daar geen boete voor heeft gehad, zal wel een lekker wijf geweest zijn…
@goodolddays: Of de vrouw van een Tilburgse drugsbaron
“Zo geschrokken?” Is dat genoeg? Dus als je half labiel bent en deze wereld eigenlijk niet aan kan, kom je onder boetes uit die een normaal mens zou moeten betalen.
Lekker dan.
@gregorius:
we are here !
@gregorius: Neee, dan ben je een ‘verward persoon’
als je niet in je spiegels kijkt als je achteruit rijdt, append of niet, verdien je toch ook een bon?

wtf. als ik 3 kmu te hard rijd met 2 handen aan het stuur dan moet ik dokken en deze wegpiraat komt er met een waarschuwing af? :-/
@rnej: Ik denk omdat je geen (lekkere) tieten hebt..
Leuk welles nietes spel spelen zo, beetje meten met 2 maten. Gewoon netjes een acceptgiro-tje in de bus duwen bij mevrouw of ze nou geschrokken is of niet.
@raceface: agent heeft toch “altijd” gelijk? Daar heeft ie een eed voor afgelegd toch? Tenminste, dat krijg tenminste altijd in een bepaalde vorm te lezen in de reacties op al mijn bezwaarschriften…
Ze verklaard zelf geen bekeuring te hebben gehad. Andere bronnen beweren dat ze wel een bekeuring heeft gekregen. Als ik de verklaring van de mevrouw zo lees lijkt het wel alsof ze het hele voorval ontkent.
@mrbooz: past wel bij het type auto toch?
Er staat nog net niet “een verward persoon” rijdt politiemotor aan
Raar verhaal. Bijna net zo raar als de Autoblog iOS app die teksten door elkaar heen laat lopen, waar het artikel eindigt en de comments beginnen.
Ze zal vast geen 60+ en 140 kilo geweest zijn….
Voor de rest zijn de Nederlandsche veldwachters niet corrupt en compleet betrouwbaar.
@bimmert: Is in Tilburg. Zegmaar het Palermo van Nederland
Neem wel aan dat die troela de schade aan de motor en aan de pc Hooft tractor moet betalen? Zou het eerlijk gezegd bizar vinden als de verzekering uitkeert in dit geval.
Misschien heeft ze toch die ‘blaas’ test gedaan?
Deze troela zal toch op z’n minst de schade aan het politie voertuig moeten gaan vergoeden. Uit eigen handtas van Gucci. Gucci girl.
Toch bijzonder. In Duitsland bijvoorbeeld schrijven ze juíst een bekeuring uit bij het veroorzaken van een ongeval.
WTF ? Dus met haar op de borst en een olifantenhuid krijg je wel een boete, maar een sneeuwvlokje met fake-wimpers niet ? Hoezo met 2 maten meten … Ik ben in principe voor waarschuwingen, geregistreerd of niet, voor kleine overtredingen, maar in dit geval lijkt een extra lesje me wel op z’n plaats naast een krasje in de bumper; zelfs met parkeersensoren een popo-motor aanrijden is best knap.
Goeie tekst! Haha zo kan het werkelijk gegaan zijn
Haha wat een lafaard zeg die agent!

Zo’n dure auto komt niemand aanwaaien. Die eigenaren hebben zo hun manieren om kapitaal te vergaren in deze wereld. Diezelfde manieren gebruiken ze om onder boetes uit te komen.

Agent trapt er met open ogen in.
Lekker artikeltje 5 geven omdat ze duidelijk niet bewust is van de omgeving en zonder te kijken achteruit rijdt. Die luxe schepen hebben ook ongetwijfeld een camera en/of sensoren dus ze was gewoon niet aan het opletten. Of een gevalletje ‘ik had mn leesbril niet op dus zag het scherm niet’, maar dat lijkt mij minder waarschijnlijk als ze zo reageerd
Raar verhaal, Range Rover zonder parkeersensoren achter?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).