VW Passat GTE Connected Series: extra luxueuze PHEV

Auteur: , Geen reacties

Met het nieuwe bijtellingssysteem kun je alleen nog dit jaar leasen tegen een percentage van 15% bijtelling. Deze Passat bewijst dat dat financiële voordeel niet hoeft te betekenen dat je moet inleveren op luxe.

VW Passat GTE Connected Series: extra luxueuze PHEV

De Passat GTE Connected Series (15% bijtelling) is nog steeds voorzien van een 1.4 TSI turbomotor (benzine) en een elektromotor. Het gecombineerd vermogen komt uit op 218 pk en de bestuurders kan uiteraard zelf bepalen of er al dan niet volledig elektrisch wordt gereden. Zoals de naam al doet vermoeden is deze Passat voorzien van Apple Carplay en aanverwante systemen. Daarnaast wordt de berijder getrakteerd op het Executive pakket bestaande uit onder meer navigatie en spraakbediening.

De ‘Plus’-versie is bovendien uitgerust met een schuif- en kanteldak, getinte ruiten aan de zij- en achterkant en een leder/alcantara interieur. Om het aanbod nog aantrekkelijker te maken, biedt Volkswagen een klantvoordeel tot 4.900 euro. De prijzen en bijtellingskosten zien er als volgt uit:

(Model, Vanafprijs, Klantvoordeel, Bijtelling)

  • Passat GTE limousine Connected Series, €42.150, €4.900, €213 per maand
  • Passat GTE limousine Connected Series Plus, €44.990, €4.900, €227 per maand
  • Passat GTE Variant Connected Series, €43.990, €4.900, €222 per maand
  • Passat GTE Variant Connected Series Plus, €46.490, €4.900, €235 per maand

Overigens is de Golf GTE Connected Series al langere tijd beschikbaar. Een rijtest met de reguliere Passat GTE vind je HIER.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).