Waarom je de nieuwe Astra nu gaat configureren

Branded content, 31 Reacties

Er is weer een nieuwe Astra, dat wist je natuurlijk al. Er zijn 4 belangrijke redenen waarom je hem nu zou moeten configureren.

  Maak de Opel Astra helemaal zoals jij zelf wil

Moderne zuinige motoren
Naast het nieuwe design van de Astra is er vooral onder de motorkap veel gewijzigd. Je hebt de keuze uit hypermoderne benzine en dieselmotoren met vermogens tot 107 kW (145 pk). Wat vooral opvalt is dat de Astra flink zuiniger is geworden. Door nieuwe technologie ligt de CO2-uitstoot 21% lager, de CO2-uitstoot is 94 gram per kilometer. Dit levert letterlijk voordeel op. Je profiteert natuurlijk bij iedere tankbeurt van het lage verbruik, maar ook het BPM bedrag bij aanschaf van de Astra is lager.

Maak de Opel Astra helemaal zoals jij zelf wil

Aantrekkelijke zakelijke leaseprijs
Het lage verbruik en een scherp zakelijk leasetarief via Free2move (vanaf € 335 excl. Btw), zorgen er samen voor dat de totale kosten van de Astra als leaseauto binnen de perken blijven. Dat is leuk voor de werkgever, maar ook de berijder profiteert. Door de vriendelijke aanschafprijs is de kan je al voor een netto bijtelling € 163,- per maand een prima uitgeruste Astra rijden. Zonder angst voor een beperkte actieradius rijd je in dé no-nonsense leaseauto van Nederland.

Veel keuzemogelijkheden
Als je gaat shoppen voor een Astra dan kies je niet alleen uit de brede range aan motoren, maar je hebt ook de keuze uit vier uiteenlopende uitrustingsniveaus. Daarnaast kan je natuurlijk voor zowel de vijfdeurs hatchback, als voor de nog ruimere Astra Sports Tourer kiezen. Goed om te weten dat je ook bij de Sports Tourer een aantal keuzes hebt om de Astra naar jouw smaak aan te kleden. Wil jij bijvoorbeeld de chromen accenten van de Sports Tourer liever in glanzend zwart, dan is dat mogelijk!

Maak de Opel Astra helemaal zoals jij zelf wil

Scherp Privatelease tarief
De Astra is een sterk aanbod voor de zakelijke rijder, maar van oudsher doet dit model van Opel het ook heel goed op de particuliere markt. Dit geldt ook voor de nieuwe Astra, waarvoor Opel een scherp aanbod heeft voor de groeiende groep consumenten die kiezen voor Privatelease. Vanaf € 359,- per maand kun je al in de Astra van jouw dromen rijden. In dit tarief is onderhoud, verzekering en motorrijtuigenbelasting inbegrepen.

Meer dan voldoende keuzemogelijkheden om de nieuwe Astra naar jouw zin samen te stellen. Overtuig jezelf door JOUW Astra te configureren. Kies een van de verschillende uitrustingsniveaus en stel hem samen om te zien hoe jij hem voor de deur zou willen hebben staan.31 reacties

Nou, ga er toch maar niet aan beginnen…
Waarom ik de nieuwe Astra niet ga configureren; er staat Opel op!
@rhellema: stel, het zou 100% dezelfde auto zijn, alleen was ie ontwikkeld door jou favoriete merk. Dan zou je m dus wel configureren?
@saxoke: nee, ook dan niet. Ik vind het echt een lelijke auto.
@saxoke: Kijk uit wat je zegt hoor, hij is Peugeot fan.
Ligt nogal gevoelig… ;)
Nee dank u
De Astra van mijn dromen zijn nachtmerries.
Ik weet niet of zouteloze mensen nog in zulke getalen bestaan als 20 jaar geleden. Dus wellicht is het tijd om de tent te sluiten, Opel. Of bouw gewoon iets leuks.
@jochempie: ze bestaan wel, maar rijden nu in hippe crossovers.
@jipino: Omdat ze geen zouteloze auto meer willen rijden. Dat bedoelde ik meer. Je kunt zeggen wat je wilt van die moderne bejaardengebakjes, maar een Renault Captur is voor de meesten een behoorlijk schreeuwerige bak ten opzichte van een Astra. Zeker met zo’n two-tone kleurtje.
@jochempie: klopt, mijn antieke buurvrouw rijdt een two-tone beige captur. Beestachtige wagen!
@jipino: De mensen die een Captur werkelijk hip vinden zitten niet op Autoblog. En dat is de meerderheid van de mensen.
Hahaha “de Astra van jouw dromen”. Goeie Ruben, mooi dat je toch wat humor introduceert in advertenties!
Opel is weer terug in Europa. Het is Amerikaanse fabrikant meer. Dus het worden weer leuke auto’s. Ook gaan ze met hun tijd mee: kijk maar naar de elektrische Corsa. Vind er echt helemaal niks mis mee.
Kijk, Opel. Iedereen die een Astra stationwagon bekijkt, doet dat omdat hij of zij eigenlijk een Porsche Panamera Sport Turismo wilt kopen, maar het banksaldo niet toereikend is. Dus waarom focus (haha) je niet op het volgende: “Beste potentiele klant. Ja, een Panamera Sport Turismo is een veel dikkere, gavere bak. Veel sneller, luxueuzer, geeft je echt het gevoel dat het de goede kant op gaat in je leven. Echt een kar van je dromen. Maar deze kan je betalen, dat is ook wat. De Astra. De realiteit vol in je gezicht.” Iets teveel Mad Men gekeken dit weekend.
@Jochempie: Wat een lulverhaal. Waarom zou iedereen een Porsche willen? en 80% van diegenen die naar een Opel Astra kijkt krijgt hem van zijn werkgever te leen. Niks kopen dus.
@rotasaxal: Helemaal sneu..
@rotasaxal: LOL; ik heb anders nog nooit iemand horen zeggen dat ie liever een Opel dan een Porsche zou willen hebben hoor …. dus wie verkoopt hier nou het lulverhaal ?
Ooit eentje gereden als huurwagen. Geen slechte ervaring en qua design nog altijd fijner dan z’n aartsrivaal. Maar die laatste is nog als een GTD te krijgen met enigszins vermogen.

Bij Opel heb ik al tijden geen echt leuk model meer gezien als de OPC’s of de nog altijd fraaie Astra GTC. Hopelijk wordt het weer wat onder de hoede van PSA.
Nee, dit gaan we dus niet doen. private lease is niet interessant, kopen is te duur, voor lenen is belachelijk.
Heb een 2018 Astra Tourer gereden en afgezien van een beetje gebrek aan raffinement door de 3 cilinder 1.0 turbo was dat een prima auto voor het geld. Voldoende luxe bij een scherpe prijs. Prima wegligging en stuurgedrag, viel me echt alleszins mee. De Octavia die ik nu rij is veel lomper en rijdt eigenlijk op alle vlakken (behalve de remmen die zijn echt erg goed) minder dan de Astra. Met de nieuwe motoren van PSA zal de Astra interessanter zijn dan voorheen. Dus wil je voor een beperkte prijs een ruime fijne middenklasser rijden dan zou deze zeker een proefrit verdienen. Komend uit een Megane wist de Astra een goede indruk te maken… Dat zegt wat want de Renault had een zeer goed weggedrag.
Prima auto maar ik heb geen kinderen dus doe mij maar de schitterende Mazda3
Nou nee dank u, vooral de tourer is spuuglelijk met die rare chromen strip, enne sowieso geen (sl)opel voor mij….
Wat was de vorige generatie station achteraf toch mooi!
Nieuwe Astra = 308 met Opel badge?
Jan met de pet voor de gek houden met zogenaamde Duitse degelijkheid…Fransen hebben echt humor!
Ik haakte af bij 145pk.
Rot op met je gebiedende wijs reclame; slaat helemaal de plank mis !
How about no?

Ik mocht van de zomer mijn nieuwe lease-auto samenstellen en hebben Opel ook overwogen.
We konden kiezen uit grijs, lichtgrijs, donkergrijs en zwart.
En in de showroom waren we de enige klanten onder de 60.
Nou nou, we gaan er wel lekker met z’n allen met gestrekt been in he? Ik ben er ook niet in geïnteresseerd maar ik vind deze generatie Astra een flinke verbetering ten opzichte van de vorige.
Hebben jullie er al mee gereden? Mijn vrouw rijdt een BMW 1-serie met nogal wat opties. Hij rijdt wel leuker natuurlijk dan de Opel maar qua afwerking staat de BMW niet zoveel hoger dan de Astra. Onze vertegenwoordigers rijden met een Astra en die zijn daar heel tevreden over. Niettegenstaande dat de Astra ongeveer de helft kost van de BMW 1-serie… Dat imago van Opel is natuurlijk niet zo super, hé

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).