Wanneer gaat het nieuwe seizoen Top Gear van start?

Auteur: , 17 Reacties

Helaas weten we niet zeker of jullie op dit nieuws zitten te wachten, maar better safe than sorry.

Wanneer gaat het nieuwe seizoen Top Gear van start?

Tijden veranderen! Nog niet eens zo lang geleden was het op zondag vaste prik: even een artikeltje plaatsen om de lezer eraan te herinneren dat Top Gear die avond weer op BBC2 kwam, inclusief wat info over de uitzending en een trailer erbij. Wie A zegt moet B zeggen en dus kreeg je er de volgende dag een overzichtje met links bij waar de bewuste uitzending kon worden teruggekeken of gedownload. Jullie blij, wij blij, de Beeb iets minder blij (met dat artikeltje op de maandag), alles was goed.

Sinds het afscheid van De Grote Drie is dat verleden tijd. Top Gear met Chris Evans sloeg niet bepaald aan, maar ook The Grand Tour met het vertrouwde trio leek jullie niet zoveel te doen. Voor die handvol lezers die nog wél zit te wachten op Top Gear hebben we goed nieuws, want het nieuwe seizoen begint alweer op 5 maart! Dat wordt dus lachen, gieren en brullen met Matt LeBlanc, Rory Reid en Chris Harris.

BBC belooft avonturen in Kazachstan (Borat!), heftige shizzle met een Ferrari FXX K en zoals je al vermoedde een ritje met de Aston Martin DB11. Gaat dat zien. Of niet. Zelf weten.

Top Gear17 reacties

Ik ben benieuwd! Lijkt me een goed trio!
@jandemercedesman: het zijn sowieso de beste 3 presentatoren van vorig seizoen…
Met deze 3 (zonder die schreeuwginger) gaat het gewoon weer een leuk autoprogramma worden. Qua autotests zelfs beter dan The Grand Tour verwacht ik.
@trustmeiamanengineer: met Chris Harris zal dat testen wel snor zitten. Hoop dat ze m wel iets meer vrijheid geven om de autonerd in m naar boven te laten
Elk auto progamma met leuke auto’s is het kijken waard! Zoals de autoweek filmpjes etc dat kan mij dan weer niet bekoren, 99% van de tijd saaie normale auto’s daarvoor hoef ik geen tv te kijken, uit het raam kijken is voldoende om die saaie gebakjes allemaal te zien, ik zeg laat 5 maart maar komen (Y)
Chris Harris kan ook lekker sturen. Vind ik belangrijker dan goed presenteren. Ik bedoel, een Ferrari FXX K is pas leuk op beeld als er iemand in zit die de limiet op kan zoeken met dat geweld.
Ik denk dat dit seizoen veel wordt nu Chris weg is
Ze hebben er goed aan gedaan om weer terug te gaan naar een totaal van drie presentatoren. Dat werkt uitstekend. Gelukkig hebben ze ook de juiste mensen behouden. Ik vind Rory Reid het verrassend goed doen. Matt LeBlanc ook wel aardig, maar van hem kan je duidelijk zien dat het van origine een acteur is. Chris Harris is een uitstekende auto-reviewer. Ik kijk altijd met plezier naar hem. Wel zou ik het leuk vinden als hij wat minder de kont laat uitbreken. Dat doet hij mij iets te veel.
Om eerlijk te zijn vond ik The Grand Tour niet minder aangenaam om naar te kijken dan het oude Top Gear. Maar dat vond ik doorheen de jaren dan ook minder en minder worden..
Over 2,5 week zit ik gewoon voor de buis. Prima uurtje vermaak voor op de zondag avond.
Klinkt veelbelevond. The Grand Tour was een teleurstelling en deze drie heren waren verreweg de beste van het afgelopen seizoen. Ik ga zeker kijken. TGT laat ik gaan: dan zet ik wel een oude Top Gear DVD aan.
Geef het met deze 3 heten wat tijd, dan denk ik dat top gear echt weer een hele show kan worden. Ik ga dit seizoen zeker weer kijken
Ik kijk hier veel meer naar uit dan the Grand Tour of het top gear van vorig jaar. TGT was een aanfluiting, alleen de eerste 3 afleveringen gezien en daarna niet meer de moeite genomen. Top gear vorig jaar wel alle afleveringen gezien, maar vaak saaie stukken geskipt. Ze hebben aanpassingen gedaan in de juiste richting, met Harris, LeBlanc en Reid als overgebleven presentatoren. Als het format ook de juiste richting op gaat, wordt top gear weer echt leuk. De promo is ook best grappig en heeft al meer een eigen karakter, in plaats van de humor van Clarkson en co. te kopiëren.
Met deze 3 presentatoren een leuke show. Kijken!!
Aan een dood paard moet je niet trekken stop maar BBC gaat niets worden meer, Grand tour is top gear.
JC en zijn crew zijn onverslaanbaar goed.
Opzich niks mis met deze nieuwe versie. Ze moeten alleen niet te veel terug willen naar het oude
Toevallig dit weekend een site gevonden waar ik The Grand Tour kan terugkijken.
Man man man, da’s pas een ergerlijk programma als jet dat trio een poos niet gezien hebt!

Heb Episode 2 gekeken. Die met dat terrorismebestrijdingsoefendorp (is dat één woord?). Daar was echt niet doorheen gekomen. Wat een irritant langdraderig uitgekauwd inhoudsloos item was dat. Gauw ‘doorgespoeld’ tot er weer auto’s in beeld kwamen….

Ofwel, ik ben best benieuwd naar Top Gear ! Laat maar komen.

ps. Wel graag een fatsoenlijke serie en niet FF snel 6 afleveringetjes en dan weer 5 maand niks.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).