Wat je hebt gemist op onze andere sites [w33y2013]

Auteur: , 4 Reacties

Onlangs op de rest van onze servers: de vijf meest bizarre Android-apps en een verbod op telefoons die op autosleutels lijken.

Gouden iPhone, Mansory-rijders rejoice!

Die vijf bizarre Android-apps vind je hier, en wie op zoek is naar de 16 duurste iPhone-apps ooit kan daar terecht. Ondertussen berichtte Apparata ons over de blindheidsgevaren van smartphones en over de supertelefoon Ubuntu Edge die alle crowdfundrecords brak. Het mocht helaas niet baten. En this just in: Steve Ballmer stopt als CEO van Microsoft.

Verder heeft navigatiebouwer Garmin met de Virb een antwoord gevonden op de GoPro HD en gaat het in de techwereld momenteel maar over twee zaken: de foutgouden iPhone 5S en diens budgettegenhanger.

Ondertussen werd er bij de stekkerburen een Renault ZOE fluisterstil over de Nürburgring gejaagd, lazen we dat ‘s werelds grootste autorally volgende maand in Amsterdam van start gaat en CHAdeMO-stekkers dood moeten. En goed nieuws voor de Mitsu Outlander Hybride-klanten: de productie is namelijk weer hervat!4 reacties

Hoe vaak moet ik het nou nog zeggen? Ik heb niets gemist!

Omdat ik die sites ook meer bezoek tegenwoordig. ;)
-edit: nutteloze bijdrage-
Ik ben ook vaste bezoeker :)
voor technische zaken zit ik nog steeds op tweakers en hardware, maar voor leuke gadgets en andere info is apparata zeker een leuke blog aan het worden.
DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).