Wel een supercar, maar nog geen vriendin? Supercardating!

Auteur: , 29 Reacties

Voor alles is een niche, al helemaal in de wereld van de datingsites. Eigenaren van supercars kunnen via het platform $upercardating gelijkgestemden vinden. Ja, echt.

Scoor een supercareigenaar

Het nieuwe initiatief leest op het eerste oog als de zoveelste variant op het thema ‘who wants to bag a millionnaire’, en dat het ook. Beroeps-golddiggers wereldwijd zullen zich in de mooi gemanicuurde handjes wrijven en de nageltjes alvast wat scherper vijlen om ze nog doeltreffender in hun prooi te kunnen doen verzinken.

Sinds 21 februari is de site – die zichzelf omschrijft als the World’s first wealthy dating & social networking site exclusively for Supercar/High Performance Car owners and Fine Living Companion®s (non supercar owners) – in de lucht. Een maandje lidmaatschap kost £65, voor een jaar ben je £275 kwijt. Pinda’s natuurlijk voor wie zich een Lambo kan permitteren.

Wij vragen ons echter af: sinds wanneer is het op jacht naar een Fine Living Companion (kudos voor het eufemisme, jongens) niet meer afdoende om met je dikke auto een paar rondjes door Monaco te rijden?29 reacties

Als ik dat jochie zo zie op die foto begrijp ik gelijk waarom er een markt voor is, wat een zielepoot ;)
@bofkont: ik ben het met je eens … maar hij denkt ws ook zo over ons
@st33fie: denk ik ook, helemaal als hij mij voorbij stuift :)
@bofkont: idd, zie hem staan met z`n vriendin die 2 koppen groter is, (oke op hakken)
@dutchdriftking: Ziet er eerder uit als een heroïnehoertje…
Ik weet niet wat zieliger is: de vrouwen die hiermee openlijk toegeven dat ze gewoon fucking lui zijn en het liefst willen teren op de centjes van een rijke kerel of die rijke kerel die geen fatsoenlijke vrouw kan vinden en maar terug moet vallen op die simpele kutjes met als enige inhoud een kwak sperma op z’n tijd.
@berlinetta: levenslang ‘jes
@berlinetta: Het leest voor mij als de ideale relatie. nooit gezeur alleen maar neuqsex.

Dat serieuze gedoe word je toch helemaal simpel van.
Die vrouw op de foto lijkt net een man…
Dus als ik het goed begrijp moet het vrouwelijke geslacht op die site zelf ook een leuk centje verdienen? Anders wordt het inderdaad een bolwerk van golddiggers ja…
@toempf: ik hoop het, anders krijg je echt de meest kansloze wijven daar……
@toempf: Als die golddigster elke nacht op zijn dikke fluit (die hij gekregen heeft van zijn vette auto) gaat zitten dan zal het hem niks kunnen schelen hoe zij is denk ik zo haha.
Hahaha test drive your date..
Als ik zo zie hoe blij het ventje kijkt, is de supercar van het vrouwtje! Je zult ze maar vinden.
Geweldig initiatief!!! Sneue hazen die zonder centjes nooit een leuke vrouw kunnen krijgen kunnen via dit platform aantrekkelijke golddiggers vinden. ..ik zeg win/win!
Hahahaha kansloos
Maar? Betekent dit dan ook dat ik een rijk wijf met een dikke bak kan scoren?? Of werkt ’t niet andersom?
@davelepeef: Nee. Gewoon nee.
Ik geloof niet dat je op deze manier het juiste type vrouw aantrekt.
@gop1: De meeste rijke mensen zijn er ook nog nooit van beticht ook slim te zijn. De rijkste mensen zijn vaak alleen heel erg goed in 1 ding.
Heb helaas geen van beide. *in een hoekje duiken en oogkranen open gooien doet*
Veel golddiggers dus?!
Op de momenten dat ik zonder werk zit en dan ook geen inkomsten heb, regel ik de meeste vrouwen. Puur doordat ik dan wel tijd voor ze heb.
Als je zelfs met een supercar niks weet te versieren moet je wel een heel erge autist zijn…
Pinda’s? Ja die kunnen alles beter
Tja, opmerkelijk initiatief die site…lijkt erg op de UK te zijn geörienteerd. Logisch met de horde arabieren die daar elke zomer neerstrijkt en supercars zelfs laten invliegen voor het seizoen….
En er opzichtige rondjes door Londen mee rijden, sneue gasten.
Als ik in de gelukkige omstandigheid zou verkeren ook een supercar te hebben, zou ik als practical joke de eerste keer komen voorrijden met een Austin Maestro oid…….dat zal ze leren.
Dit is nog eens cars & business !
Bij mij (en de meeste onder ons) is het net andersom!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).