Welke supercar ligt hier in de kreukels?

Auteur: , 16 Reacties

A: Ferrari, B: McLaren, C: anders...

Nope, geen exotische namen dit keer. Je kijkt hier namelijk naar een Honda in een zeer beroerde staat. Eigenlijk moet ik Acura zeggen, aangezien het hier gaat om een Amerikaans geval. Volgens een forum waar NSX-adepten samen komen is de NSX vroegtijdig aan een einde gekomen vanwege ietwat te sportief rijgedrag van de eigenaar. Ook zou de voormalige eigenaar dankzij uitgekeerd verzekeringsgeld alweer een gloednieuwe NSX hebben besteld.

Het beschadigde stuk blik zal worden geveild. Helemaal overleden is de supercar niet. De airbag aan de passagierskant is niet afgegaan en volgens de aanbieder loopt de motor nog. Dat geïnteresseerden potentie zien in de witte Jap wordt duidelijk als je naar het hoogste bod kijkt. Op het moment van schrijven staat dat bedrag op 72.500 dollar. Het onbekende minimumbedrag is echter nog niet aangetikt.

De hybride sportwagen heeft 581 pk en 645 Nm aan koppel. Het is te hopen voor de volgende eigenaar dat de complexe motor een niet al te grote opdonder heeft gehad. De auto heeft een middenmotor en het blok lijkt in eerste instantie weinig mee te hebben gekregen van het ongeval. Naast een dikke V6 krijgt de Honda kracht van drie elektromotoren. Als deze beschadigd zijn geraakt zullen de reparatiekosten niet mals zijn. De auto staat momenteel in de Amerikaanse staat Californië.16 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Tja das balen!
Ik dacht op de foto boven dat het een 458 speciale was.
Is dit nog niet total loss dan? Lijkt me dat dit eerder geschikt zou zijn voor extra onderdelen, al is dat meer iets voor op de lange termijn wanneer het geen spiksplinternieuwe sportauto meer is..
Honda Element.
Dat wordt lang wachten op een nieuwe denk ik, die dingen komen mondjesmaat uit de fabriek rollen.
Nu al 72.500 dollar geboden. Volgens Wikipedia moet een nieuwe in de VS tussen de 156.000 en 205.000 kosten. Zelfs al valt deze in de laatste categorie, dan gokken ze er vast op dat er niet heel veel van worden geproduceerd en gezien de supercar hype, deze over een jaar of 5 een veelvoud waard is.
@danmar: nee, want schadeauto
Die Porsche 911 van het filmpje van net?
@mercedesclk350: Die was zwart.
Zonde, leuk project voor Gas Monkey.
Hij heeft de NSX naam. Maar of dit een klassieker wordt heb ik mijn twijfels over.
Hij mist het verhaal van Senna en de competitie maakt op het moment veel mooiere auto’s. Daarnaast is deze techniek lastig te onderhouden op lange termijn.
via Android app
@janjansen: en het begeerlijke is er na aaaaaal die jaren wel vanaf. Niemand zal echt aan deze auto denken wanneer ze een supercar gaan aanschaffen.
Ik dacht een koenninseg regera
De verzekeringsmaatschappij verkoopt dit dus? Vorige eigenaar heeft z’n geld al gehad en er een nieuwe van gekocht.
Hebben ze toch snel gedaan
Acura nsx, maar dat ik nooit gegokt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).