Wie koopt Petra Ecclestone’s villa voor $150 miljoen?

Auteur: , 36 Reacties

De dochter van F1-capo Bernie E. is uitgekeken op het enorme bouwwerk, dus sla je slag.

Als je tenminste in het voormalige huis van Aaron Spelling wilt wonen. Enkele jaren na de dood van de bekende tv- en filmproducent ging ‘The Manor’, zoals het huis beter bekendstaat, in de verkoop voor 150 miljoen USD. Helaas voor de familie Spelling kon de villa op weinig belangstelling rekenen, wat er uiteindelijk voor zorgde dat Petra Stunt, dochter van Bernie Ecclestone en zus van Tamara, er voor een prikkie mee vandoor ging.

Prikkie als in 85 miljoen USD, maar da’s iets meer dan de helft van de aanvankelijke vraagprijs. Het huis heeft maar liefst 123 kamers, dus een legertje personeel is een vereiste. Datzelfde geldt voor het terrein met een totaaloppervlak van bijna 2 ha.

De villa ligt bij Los Angeles en bevat onder meer een bowlingbaan, vier dubbele garages, een tennisbaan en natuurlijk een zwembad. Verder kun je met kerst je lol op in de drie cadeau-inpak-kamers en kun je met je verjaardag gerust de hele straat uitnodigen. Er passen namelijk 100 auto’s op de parkeerplaats en er zijn nog eens 16 carports om te voorkomen dat het lokale gevogelte je F12berlinetta onder schijt.

Petra heeft het huis na aankoop een grondige make-over gegeven, wat volgens haar de vraagprijs van 150 miljoen USD rechtvaardigt. We zullen zien hoe lang het duurt eer het gargantueske bouwsel een nieuwe eigenaar heeft.

Foto’s via: curbed. (bron: latimes.com, via Quotenet)36 reacties

Weet iemand waar mijn dochter is? Ze ging vorige week spelen in de west vleugel, maar ik heb haar sindsdien niet meer gezien…
@PeugeotGTI:

Dan bel je haar toch even? Als je zoveel geld overhebt voor een ‘woninkje’, dan zal er toch wel een iPhone voor je meisjelief af kunnen! [/joke-mode off]

Of een zender in de vorm van een mooie ketting. Ik brainstorm maar hardop… :P

;)
Allemaal betaald met het geld van Opa Bernie? Wat hij op zijn beurt weer verdiend heeft door alle F1 races achter de decoder weg te zetten zodat niemand meer fatsoenlijk een race live kan kijken. En het financieel al helemaal onmogelijk is om nog een raceweekend te bezoeken?!
@trustmeiamanengineer: helaas wel. Maar al die beslissingen zorgen er ook voor dat het een minder populaire sport wordt. Niemand gaat een godsvermogen betalen om jochies met jeugdpuistjes in stofzuigers over groteske en saaie banen te zien rijden? Oh.
@trustmeiamanengineer: Haar mam betaalde 95% met geld van de scheiding. De rest was haar “eigen geld”.

Lijkt mij sterk dat ze voor 60 miljoen aan waarde aan het huis heeft toegevoegd met de verbouwing….
@trustmeiamanengineer:

“De dochter van F1-capo Bernie E. is uitgekeken op het enorme bouwwerk.”

Deze zoon, niet van Bernie, is dus al een tijdje uitgekeken op de F1 dankzij ‘papa’.
@trustmeiamanengineer: Ik zie het probleem niet zo hoor… Papa Ecclestone heeft dat geld ook alleen maar bij elkaar verzameld door goed onderhandelen en een paar slimme handtekeningen zetten. Dochter Petra zal ook wel wat charmes in de strijd hebben gegooid om een stukje van die taart te mogen proeven, toch?
Ik niet!
Zo een huis is toch overkill. Of heb je 50 kamers voor al je bediende? Ik zou gillend gek worden in zo een groot huis.
@mrrallycross: hij is juist zo groot zodat je de bedienden niet de hele dag tegenkomt
” Petra heeft het huis na aankoop een grondige make-over gegeven, wat volgens haar de vraagprijs van 150 miljoen USD rechtvaardigt.”
Petra heeft voor 65 miljoen lopen verbouwen dus? Geloof er geen snars van
@bierbuik: Nee maar bij dit soort paleizen is het wat de gek ervoor geeft. En in dat geval kun je maar beter voldoende vragen.
@bierbuik: In 2011 gekocht, toen ‘opgeknapt’ en in 2015 willen doorverkopen… Je zou bijna denken dat het een beleggingsobjectje voor ze is…
die is zeker moe van schoonmaken en toilet papier kopen.
Totaal geen verstand van geld. Maar als je je nooit van je leven zorgen hoeft te maken om financiƫle zaken is dat natuurlijk ook totaal niet nodig. Behalve als je een huis voor een belachelijke meerprijs wil doorverkopen.
Ooooo, gelukkig is de vraagprijs niet in euro’s!
@bikevscar: Dat verschil is momenteel niet zo groot meer hoor!
@bikevscar: 145 miljoen euro. Schijntje
mooi pandje om een bordeel van te maken
@bmwpowerm5:
Dat is zo, maar alle beetjes helpen; -)
@bikevscar dat berichtje is aan wilbertg gericht. Foutje!
Das geld voor hele woonwijk.
Ik! Voor 15euro??
Griekenland zou blij zijn met dat bedrag. Denk dat je ook wel een Grieks eilandje kan kopen voor dat geld.
Ik heb zo het vermoeden dat de schrijver van het artikel er zojuist 109 kamers bij verzonnen heeft. ;-)
In de tijd van aaron spelling zat er ook nog een professionele bioscoop in. Mijn grote droom. ;)
Als er nou een indoor kartbaan met verdiepingen incl eau rouge bocht in de hal op de trap was aangelegd ja dan geloof ik wel ja dan wel. Nu niet.
Graag! Iemand wat geld voor me? Ouwe sok of zo?
@scottishcarspotter2000: Zoek een pa of ma met een superzak geld. Schijnt ook goed te werken
Meende dat ze het een paar jaar geleden had gekregen van pa Bernie en dat het toen voor 120 miljoen was. In een paar jaar wil ze er dus 30 miljoen op verdienen? Met zoveel kamers en parkeerplekken kan ze er beter een hotel van maken.
ideaal voor Her Fritsel!
Leuk optrekje
Wat ’n afzichtelijk hok… ik zou me daar diep ongelukkig voelen.
Voor 115 miljoen USD kan je dus een straat kopen. Hmmm

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).