Willen Clarkson, May en Hammond Goodwood als testcircuit?

Auteur: , 22 Reacties

Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond houden zich bezig met ‘behoorlijk geheime zaken’ op het circuit van Goodwood. Zit er een aankondiging voor een nieuwe autoshow aan te komen of valt het allemaal wel mee?

Willen Clarkson, May en Hammond Goodwood als testcircuit?

Chris Evans is de bron van alle geruchten, want hij hielp het nieuws over de samenkomst van het voormalige Top Gear-trio de wereld in via Radio 2. Evans vertelde zijn luisteraars dat Clarkson, Hammond en May in Goodwood waren voor gesprekken met Brand Events, het bedrijf achter Top Gear Live. “We mogen er verder niet over praten, maar ze zijn op dit moment absoluut in Goodwood”, aldus Evans, die er met zijn uitspraken voor zorgde dat de geruchtenmolen al snel op volle toeren draaide.

Fans speculeerden volop over een concurrent voor Top Gear, met Goodwood als vervanger voor het Top Gear Test Track in Dunsfold. Een woordvoerder van het circuit ontkende echter dat de heren voor dergelijke zaken in de omgeving waren, dus die optie kunnen we vooralsnog doorstrepen. Gezien de aanwezigheid van Brand Events ligt het daarnaast meer voor de hand dat het trio gesproken heeft over de invulling van Clarkson, Hammond & May Live, de liveshow van de heren. De nieuwe tour gaat namelijk al over een paar weken van start.22 reacties

Hoop dat ze doorslag gevende argumenten hebben voor een klapper van een show..
Goodwood dat zei me vrouw vannacht ook nog
@eddie72: Gniffel
@eddie72: humor hahaha
@eddie72: dat was in jouw droom… Ze bedoelde dat je je nest uit moest om de schutting eens een keer af te maken…
@eddie72: +1!!
@eddie72: Oh munne god
EAT THAT BBC!
@clarkson: lekker dubbelzinnig, zoals we van m gewend zijn!
@clarkson: Dus als jij een collega voor z’ n bek slaat wordt je niet ontslagen? Ik vind het wel karaktervol van de BBC om voor z’n mensen, in dit geval de producer, op te komen. Clarkson of niet, dit kun je niet maken. Wel jammer dat het TopGear om zeep heeft geholpen.
@healey: Nee klopt ik sla dagelijks collega’s voor hun bek
Wel eens het Dunsford circuit bekeken op Streetview met Maps? Leuke SLS AMG bij start/finish , type?
Ben heel erg benieuwd waar ze nu mee gaan komen.
Mijn gevoel zegt dat ze zelf een productie gaan doen. Genoeg geld in de zak. Plus: alle reacties en commentaren van het trio lijkten te geregisseerd. Ze sluiten te goed op elkaar aan. Ze hebben een plan, het is alleen wachten wat.
Komt vast wel goed voor de tg fans!
Ik vind goodwood geen goed idee aangezien het een hill climb is en je er dus geen goede road tests op kan doen, een vliegveld is in alle opzichten beter want je kan er ook nog dragraces doen.
@agera: goodwood heeft wel degelijk een circuit.
Zou wel vet zijn! Maar voor de gasten word het wel wat moeilijker
Nice!
Als een titel een vraagteken bevat, is het antwoord nee…
Die drie mannen kunnen toch gewoon beginnen met opnamen maken en die verkopen aan de hoogste bieder? Anders slijten ze eerst hun waar via YouTube. Deze week was het toch voor het eerst dat consumptie van “tv” via internet het legacy TV oversteeg? TV is dead it just does not know it yet.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).