William Shatner is een bizarre trike met V8 aan het bouwen

Auteur: , 15 Reacties

Hij mag dan 83 lentes jong zijn, achter de spreekwoordelijke raamplanten zitten is er voor William Shatner nog niet bij. Integendeel, de acteur wil het land gaan doorkruisen met dit bizarre apparaat.

William Shatner, bekend van zijn rol als Captain Kirk in Star Trek en meer recent de comedyshow Shit My Dad Says, heeft aangeklopt bij motorenbouwer American Wrench om een uitzinnige driewieler te realiseren. Ze noemen het apparaat de Rivet, een toespeling op veelvuldig gebruik van klinknagels in het steampunk design.

De lay-out is die van een klassieke trike. Twee achterwielen, één voorwiel, en daartussenin een niet nader gespecificeerde V8. Daarachter is plek voor één persoon, die de Rivet met twee handgrepen moet bedienen. In de achterkant zijn vier afzonderlijke lichtunits verwerkt. Qua rijgedrag moet het een combinatie worden tussen autorijden, motorrijden, en vliegen. In de zomer van 2015 moet de Rivet gereed zijn, dan wil Shatner met zijn tour door de US of A gaan beginnen. Als de bazenopa die hij is.

American Wrench heeft een video gepubliceerd van hun overleg met Shatner, waarin de Trike tot in detail wordt uitgelegd. Check ‘m op Autojunk.nl.15 reacties

Mooi is anders.
@corrado16v: zei je vrouw vannacht ook? (sorry, erg melig)
@camber24: Hahaha, nog even geen vrouw. Lekker genieten van de vrijheid, je kent het wel, het studentenleven. Geniet van je melige dag.
@corrado16v: Gelijk heb je!! Student met een Corrado overigens?
@camber24: Nee, die is er uit gegaan toen ik op kamers ben gegaan. Mis hem nog elke dag haha.
@Corrado16v: Snap ik. Gelukkig studeer je, en geef je jezelf daarmee zicht/toekomst op nóg wat beters ;-)
@camber24: dus studeren staat voor betere toekomst? Whahaha
Meh…
In ieder geval een stuk stoerder dan een rollator.
Voor nog geen 1000 euro zou ik hem willen hebben
Denny Crane!!
Wat ik uit dat filmpje kan afleiden is dat hij een canopy wilt en een 2de zitje. kan mis zijn, heb het mr vluchtig gezien. Dus heel dat ding dat ze nu presenteren mag weer terug nr de tekentafel.
Ik dacht dat hij en Leonard Nimoy nu in een electrische VW rond reden?
Beam me up Scotty..
Someone please call 911

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).