Wordt 50 Cent de nieuwe host van Top Gear?

Auteur: , 29 Reacties

Kunnen we de naam van het programma dan ook meteen veranderen in Hood Gear? Of wordt het Top G-unit?

50 Cent met Lambo

De storm rond Top Gear leek wat te gaan liggen nadat Chris Evans zijn afscheid aankondigde. Gelukkig kunnen we op Curtis Jackson III rekenen om de knuppel harder dan ooit het hoenderhok in te smijten. De rapper, entrepeneur en weet-ik-wat-nog-meer heeft namelijk een paar pittige uitspraken gedaan over de show.

Vertalen is zonde, dus we copy pasten zijn quotes hieronder:

“I would love to work on Top Gear, I could save that show for sure, but it would cost them. There ain’t a car I haven’t owned over the years, my car collection is as good as anybody’s out there. Top Gear was one of the world’s iconic shows and it’s a shame it came to this. The show since the old team left has been unrecognisable and if it don’t get back to where is should be soon then it may never recover. It’s a show you know you can watch any country you are in”

Ferme taal van de muzikant(?) die duidelijk solliciteert naar een dienstverband bij de Britse publieke omroep. Of de Beeb inderdaad zit te wachten op een vleugje ghetto valt nog maar te bezien. Voor zover bekend komt er geen opvolger voor Evans en dus zal Matt LeBlanc het leeuwendeel van de presentatie op zich nemen.

Overigens heeft of had 50 Cent inderdaad een paar leuke auto’s in de garage staan om bij elke driveby stijlvol voor de dag te komen. We noemen een Ferrari FF, een Murciélago en een Bentley Mulsanne in de lease. Welke auto’s precies van hem zijn/waren en welke auto’s werden geleased of gehuurd weten we zo 1-2-3 niet, dus pin ons er verder niet op vast.

Grappig trouwens dat de rapper nog even vermeldt dat het de BBC een hoop geld zou kosten om hem de show te laten presenteren. ’50’ werd niet al te lang geleden failliet verklaard. (quotes via DailyStar)29 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Nee dankje. Liever nog Xzibit (Pimp my Ride)
@keesieboy2: Yo Dawng
Hoewel ik Matt het goed vind doen is het een Britse show en met nog een Amerikaanse presentator er bij is het helemaal Top Gear America. Doe maar niet dus.
Nee, je verstaat amper wat die vent zegt als ie gewoon praat.
50 cent lijkt me nou niet bepaald iemand die deze show kan redden. Ik kijk er zonder hem al niet meer naar, maar met hem waarschijnlijk al helemaal niet.
Pfff, de Top Gear soap continues.

Kan me niet meer boeien.
@wolly: Mij ook niet. Is een week leuk en daarna ben ik er alweer helemaal klaar mee.
Moeten ze ook voor de Engels-sprekenden ondertiteling regelen
@2wheeler: U know what im saying? Aan t eind van iedere zin
@sanderm3: Als je zo onduidelijk praat, is het opzich netjes dat hij dat na elke zin vraagt.
Toch altijd zo bescheiden die halveneuro.
@Hupke: 45 euro cent op het moment, dus bescheidenheid lijkt me gepast.
@sketcher: 45 cent kost een concert van 50 Cent met Nickelback in het voorprogramma.
@AutomotiveDesigner: de 90’s belde. Ze wil haar grap terug
@awesome: en die van jou ook, steentijdperk waaauw
@awesome: Toen kende nog niemand 50 ct.
@stfu: juist. Scherp.
Ha ha ha.
Prima als Joey de boel aan elkaar lult deed ‘ie prima, zolang het Engels maar overheerst in de vorm van Rory en Chris Harris.
Ik moet eerlijk toegeven dat ik vroeger fan van z’n muziek was. En tijdens een avondje met vrienden komt het wel eens voor dat er een paar nummertjes van hem worden aangezet. Maar om nou Top Gear te gaan presenteren… Chris Evans heeft ook een imposante autocollectie en we weten allemaal hoe het met hem is afgelopen.. Dus dat is geen garantie tot succes.
50 cent is just change…
Kan die de hele uitzending vullen met teksten als: know what im saying dog? Thats what im talking bout. Shit is getting real. Damn dog, this is some crazy shit. Who’s talking now?

Ach, je moet er maar van houden.
Het mag niet wat kosten?
Blijkbaar is er in de VS net als in Nederland een groot gebrek aan een lokaal informatief, leuk programma over auto’s en autoreizen.
Wat een slecht idee zeg. Rowan Atkinson of de stekker eruit.
Was 50 niet failliet , gast heeft meer schuld dan geld op dit moment.
@thomasthomas: ja, staat in de laatste regel van de tekst..
@thomasthomas: 50 is nooit failliet geweest.
Geen probleem met een rapper in top gear maar konden ze dan echt geen “coole” rapper vinden? Maar waarschijnlijk dat fiddy geld nodig heeft om zijn hoofd boven water te houden na zijn faillissement.
– x – = +? Denk niet dat hij een hele representatieve presentator is voor de BBC.
Zal wel niet serieus bedoeld zijn, dus mensen neem het aub met een korreltje zout.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).