WTF: vrouw steekt hoofd in uitlaat, blijft vastzitten

Auteur: , 41 Reacties

Only in 'Murica are tailpipes big enough to fit yer head...

Hoofd vast in uitlaat

Geef toe: je hebt wel eens achter een auto met een dikke uitlaatpijp gestaan en je afgevraagd of je vuist erin past. Bij een auto als de Murcièlago heb je dan een probleem: er passen meer dan twee vuisten in. Worden uitlaten dus groter dan die van een Lambo, dan is er geen uitdaging meer.

Amerikanen hebben dingen wel eens groter dan Europeanen. Zo ook een redneck en het eindstuk van de pijp op zijn Silverado. Hij had zijn Chevy op een festival genaamd Winstock staan, toen de 19-jarige Kaitlyn Strom besloot om een vuist-challenge 2.0 te doen: die uitlaat was groot genoeg voor haar hoofd. Tenminste, haar hoofd paste erin: hem er weer uit halen bleek een lastigere taak.

Na zo’n 45 minuten vastzitten in de uitlaat heeft de brandweer haar bevrijd. Ze heeft er geen fysiek letsel aan overgehouden, wel heeft de politie onderzocht of ze niet een slok teveel op had omdat ze nog geen 21 is. Het lijkt me moeilijk om zoiets nuchter te doen, maar je weet het maar nooit met Amerikanen. Op haar Facebook lijkt ze namelijk nogal trots. Het eindstuk van de Silverado is helaas verwijderd van de truck bij het bevrijden van de vrouw, die staat nu in een lokale herberg genaamd “The Darwin Tavern”. Oh, the irony.

UPDATE: de vrouw was te gast bij Jimmy Kimmel..41 reacties

Ach gewoon 1 keer goed gas geven en ze plopt er wel uit
Minnesota. There’s your problem…
Dit moet je niet doen bij een sjoemeldiesel, dan ben je direct de pijp uit!
@raoufff: het is juist de bedoeling dat ze direct die pijp uit gaat
via Android app
Door zulke Amerikanen snap ik ineens waarom Trump gekozen is.. man man man.
@autodrop: waarom stemt het Nederlandse volk dan toch telkens wel voor de juiste partijen? Oh nee, toch niet.
@detroitv8: als je naar onze welvaart kijkt stemmen we al bij al inderdaad goed. Ga in de VS maar eens met iets serieus naar het ziekenhuis…

Prachtig land, dat wel.
@luxaeterna: ga maar eens objectief kijken naar prestaties van Trump een vergelijk hem met zijn voorgangers
@papa: de weg is geplaveid door zijn voorganger…
@papa: vriendjes maken met Noord Korea, schoothondje zijn van Poetin, importstaal heel duur maken voor Amerikanen, Twitteren… inderdaad allemaal heel zinvol. Het is dat de man kan meeliften op het gunstige economische getij anders hadden ze hem al lang afgezet.
@mashell:
Jouw comment lezend weet ik zeker dat het jouw zus moet zijn die uitlaten van binnen wil bekijken.
@desjonnies: Ik hoop dat dit sarcastisch is, maar ik ben er bang voor? Trump is bezig met de wereld economie af te breken. Langdurige overeenstemmingen die met de G8, G20, enz afgesproken waren de nek om aan het draaien. Zaken die ons welvaart en gezondheid moeten brengen. Daarentegen investeert hij puur in korte termijn in USA zelf. De schuld van USA die door Obama weer onder controle was groeit weer als in de Bush jaren. NL doet het echt niet verkeerd, zeker niet voor ondernemers en bedrijven. Dat we vroeger vele subsidie regelingen hadden voor bedrijven en nu minder is niets meer dan normaal. Er zijn teveel ZZP’s en ondernemers. Bedrijven die failliet gaan en anderen meenemen om puur de portemonnee van de ondernemer te spekken. Iedere aannemer heeft tegenwoordig weer een X5 op zijn oprit en klaagt dat hij maar 3 of 4x per jaar op vakantie kan gaan. Ik zou zeggen, knijp in je handjes hier in NL, vooral met onze huidige politiek die voor het eerst in 30j de nationale schuld procenten heeft afgebouwd. Dit biedt veel meer toekomst dan een Wilders of Trump die alleen maar schulden kunnen maken voor het land en eigen portemonnee kunnen vullen.
@laptom: ja, buiten de us wordt echt wel politiek gevoerd voor het volk. Getuige hiervan zijn de belastingparadijzen in alle uithoeken van de wereld. Is Nederland niet het land met de meeste belastingverdragen ter wereld? 90 van de 100 grootste bedrijven zijn in Nederland gevestigd ook al zijn de meeste hier niet operationeel. Allemaal voor ons…
@geertvn: Nee, Nederland is niet het land met de meeste belasting verdragen of de hoogste belasting druk.
@mashell: er is maar een reden dat ze naar N-K gaan en dat is dat ze er nog geen macht hebben 😂 kijk naar Libanon Syrië ect.
@luxaeterna:
Nee, ondanks onze regenten die ondernemers allerlei beperkingen opleggen doen we het goed, niet dank zij. Dank zij is een land als China of Japan.
Dank zij klootzakken die hun nek uitsteken en tegen beter weten in ondernemer worden doen we het goed, niet dank zij de overheid die steeds minder faciliteert en steeds meer tot last is.
@desjonnies: ja maar ik ben 33, woon nog bij mijn ouders, mijn hele leven bestaat uit het studentenleven en bijbehorende sebatticals en werken voor een baas is mijn ding gewoon niet.. hierom heb ik besloten om op iemand te stemmen die dezelfde issues heb als ik, de kwaadaardige ondernemers die briljante mensen als ik onderdrukken en misbruiken.. jesse klaver, ook nog nooit in een professionele werkomgeving geweest, dat is mijn man. Deaudt aan de onderdrukkers… de rijken worden rijker..
/student out
@autodrop: je moet de cabaret in..
Meeste mannen staan er niet bij stil…

Die denken, lekker makkelijk een vrouw als huisdier. Gewoon in de keuken zetten en je hebt er geen omkijken naar. Lekker makkelijk.

En dan komen ze ermee thuis en beginnen ze te twijfelen… Wat zei die man van de dierenwinkel ook al weer, oja dat ze het net als honden ook leuk vinden om af en toe in de auto te zitten… En hij had ook iets over uit laten… Of was het nou uitlaten…
@moveyourmind: ja, laat je ze buiten begint het gedonder.
@moveyourmind: Bij mij is de vrouw de baas.
@luxaeterna: gij gaat niet de enige zijn vermoed ik
@luxaeterna: bij mij is ook de vrouw de baas, helaas voor haar heeft ze een vent die geen regels kent
Grote uitlaat pijpen
‘of er een vuist in past’…. hahaha!

“Ze schijnen eerst geprobeerd te hebben om hard op te trekken tot 100km/u. Helaas de vrouw bleef vast zitten in de uitlaat.” aldus de eigenaar van The Darwin Tavern…

“Ook hebben alle betrokkenen aangegeven dat ze met de volgende verkiezingen weer gaan stemmen op Trump…”
Met meer hersenen had het überhaupt niet gepast.
Even oftopic, het liken van reacties werkt niet op mijn ipad app. Mijn ‘like’ verdwijnt zodra ik de pagina afsluit en opnieuw terugkeer
@bakingmynextbenz: dat kan ook caching zijn, soms duurt het even..
@autoblogger: oke, dan zitten ze er waarschijnlijk nu gewoon bij
Ach we doen allemaal wel eens iets doms. Niemand heeft er in dit geval echt last van.
Handig, die kan zo solliciteren bij VAG.
Opeens is je piemel in een uitlaat steken toch helemaal niet zo vreemd. 🤔
Het wachten is nu op een verplichte sticker voor auto’s in Amerika die waarschuwt dat je niks in een uitlaat moet steken : No body parts should be placed on the tailpipe
@seicilindri: ja precies en dat je auto begint te pingen als er weer iemand met z’n hoofd in zit :D
Ze is een Amerikaanse politicus. Dat kunt je duidelijk zien want ze past de bekende struisvogelpolitiek toe op de verschrikkelijke inefficiënte van die pick-up trucks.
Mevrouw kent een andere definitie van het woord pijpen
@chriscross: als ik haar ook zo bekijk is het voor ons mannen ook beter dat ze een andere definitie voor pijpen heeft
Alex Kersten is trots op dr!
Only in ‘Murica one will find heads small enough to fit in tailpipes…
Ah de BMW M4 GTK…. as in K for Kardashian

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).