18 foto’s waarop Floyd Mayweather met dikke auto’s patst

Auteur: , 79 Reacties

Wie het breed heeft laat het breed hangen, zo ook Floyd Mayweather.

Geld maakt niet gelukkig, zeggen ze. Of Floyd Mayweather er net zo over denkt weten we niet, maar hij laat de dollars in ieder geval goed rollen. Mensen die totaal ongeïnteresseerd zijn in ‘the noble art of self defense’ zullen hem niet kennen, pugilistenminners en liefhebbers van verdienlijstjes zeker wel.

Net als een bankier is Floyd goed met zijn knuistjes, maar waar eerstgenoemde deze gebruikt om met slimmigheid zo veel mogelijk geld te vergaren geeft laatstgenoemde mensen hier een oplawaai mee. Dit doet hij niet geheel onverdienstelijk, vorig jaar verdiende de bokser 85 miljoen USD, meer dan welke andere sportman dan ook.

En zo kan het dat hij iets meer dan 1 paar schoenen heeft, een vrij uitgebreide zonnebrillencollectie, en een leger aan bootylicious meisjes die hem in bad wassen of om hem heen staan te twerken. Oh, en dure klokjes heeft ‘ie ook:

Mayweather-klokjes

Ook zijn zoon komt weinig tekort, hij vroeg een Bentley-golfkarretje en kreeg er één. Het vrouwtje (@Badmedina) cruiset – behangen met goud – in een Wraith die ze van Mayweather kreeg, en soms ook in een Ghost EWB.

Badmedina

Bescheidenheid siert de mens? Bitch please…Zo denkt Floyd (hier met rapmaatjes 2 Chainz en Rick Rozay op de foto) er over: “I am guilty! I’m materialistic & I’m motivated by money…but GOD is first in my life. GOD will not give you anything you can’t handle. That’s why GOD gave me the best hands in the business to pray with, box with and count money with.” Beide voetjes op de grond, ook buiten de ring, voor dit vrome heerschap.

Mayweahers wagenpark omvat onder andere drie Veyrons, twee 458 Spiders, een Aventador, een 911 Turbo S, en een 599 GTB. Voor luxe valt de keuze als gezegd vrij vaak op Rolls-Royce. Check onderstaande gallery voor de lowdown.79 reacties

O
Zo zie je maar weer, smaak is niet te koop
@mrbones: Zo veel smakeloze dingen heb ik niet gezien hoor, alles was nog redelijk standaard.
@mrbones: weer een heerlijke opmerking van iemand die het maar niet kan hebben dat hij dagelijks zelf in iets als een ’87 Polo voortploegt.
@alfablog: geen kwaad woord over polo’s he!!


:)
@g40freak: de polo G40 is bijzonder. Hou m op de weg.;-)
@alfablog:
Dus als je in een 87ér Polo rijdt, mag je geenkritiek hebben, geen mening en moet je volgens jouw gewoon je bek houden?
Riekt naar een staat die men in het Midden Oosten met gewled probeert te stichten…

En mijn mening over de ze mijnheer : ik vind het een sneu patser, die als zijn inkomsten ooit achteruit hobbelen misschien wel over een jaar of twintig aan de bedelstaf zal zitten.
Omdat hij zoveel ‘vrienden ‘heeft of had.

Want geld uitgeven is 100 keer makkelijker dan geld verdienen.
@desjonnies: je commentaar is echt lachwekkend.
Wordt tijd voor wat klop van ; Manny Pacquiao, die boks partij staat in de planning voor 2015. Check Manny als je hem nog niet kent
@mrbones: Je bedoelde zeker: “smaken verschillen”? Of moet iedereen dezelfde smaak als jou hebben?

Grappige opmerking eigenlijk. Etnocentrisme heet dat in de sociologie. De eigen cultuur als maatstaf gebruiken om andere culturen te beoordelen. In dit geval gebruik jij jouw smaak om andermans smaak te beoordelen. Wie ben jij gast? Wie?

Laat mensen gewoon in hun waarde. Sommige rijden een barchetta en anderen een Phantom EWB.
Meer dan verdiend allemaal, the best in the game!
@atodaz: Lol.
@atodaz: !!!!
@atodaz: als je je eigen wedstrijden mag uitkiezen ja. Vind t een arrogante lul, pac maakt m zeker af
Perridon is er niks bij
@marikoelolo: perridon is miljardair.
Mocht mayweather willen.
@g40freak: quote zei 265 miljoen in 2013… Lijkt me niet dat hij in iets meer dan 1 jaar zijn vermogen heeft verviervoudigd.
@w0o0dy: je hebt gelijk, ik dacht altijd dat die wel binnen was.
Maar zoals je ziet is het waarschijnlijk net zo’n arme vent als die mayweather.
@g40freak: perridon is zeker geen miljardair. Niet te veel geilen op zijn zoon hè.
Eindelijk een man met smaak
En hoe is meneer de sportman van plan alles te onderhouden als de geldkraan dicht is? Met geld smijten is makkelijker dan er verantwoord mee omgaan.
@Goed_Koopman: met een gemiddelde inkomen van $6,500.000 p/m zal ie vast wat vooruit gespaard hebben lijkt me
@marikoelolo: $ = €
@marikoelolo: dit is njet het tyoe dat denkt aan sparen..
@marikoelolo: tenzij hij een Mike Tysonnetje gaat doen en alles verkwanselt.
@goed_koopman: of hij heeft zoveel dat zelf als de kraan nu dicht gaat hij het nog steeds kan onderhouden?
@goed_koopman: Hij verdient 85 miljoen per jaar. Hij kan alles onderhouden door zijn geld op de bank te zetten en te rentenieren. Kan niet zo moeilijk zijn.
@goed_koopman: er gaan verhalen de ronde dat de beste man maar liefst 100 miljoen op zijn betaalrekening heeft, ja op zijn betaalrekening. Dus daar kan je wel ff mee vooruit (vraag me niet waarom trouwens)
@goed_koopman: vergeet niet dat 15 dure auto’s (de bugs niet meegerekend) maar rond de 4-6 miljoen dollar kosten. Peanuts voor iemand die minimaal 40 miljoen per jaar binnenharkt. Met 1/5jaar salaris zou hij het al makkelijk kunnen kopen. Ik denk dat de gemiddelde nederlander % meer inkomen aan zijn auto(s) besteedt dan deze man.
@lambo4all: zie dat vliegtuigje? Dat kost wel iets meer dan al zijn auto’s bij elkaar. En dan heb ik zijn huizen en ander speelgoed nog niet gezien. Iets zegt mij dat meneer zijn gehele jaarinkomen wel op weet te maken aan zijn exorbitante levensstijl. Prima, moet die zelf weten. Zijn geld, zijn leven. Maar ik heb er wel een mening over. Vind het vooral onvolwassen en narcistisch. Denk niet dat hij ook maar één stuiver aan een weeshuis in zijn buurt heeft gedoneerd.
Maar hij heeft wel een rotsvast geloof in GOD. Zegt ‘ie…
@sir_smokalot: Blijkbaar haalt de zwarte topsporter veel kracht uit god, want Lewis Hamilton strooit ook royaal met #GodIsTheGreatest en vooral #blessed
@Edge: ach we weten allemaal dat hij dat zichzelf aanpraat omdat zijn grote held Senna ook gelovig was, zijn amerikaanse vriendin zal ook niet helpen. Big bussiness aan de andere kant van de plas met al die onzichtbare vriendjes..
@goed_koopman: zijn gevecht met pacman gaat hem ongeveer 100 miljoen opleveren. Dus hij zit wel even goed voorlopig ;)
Wat een guy
@maurits123:
Je schrijft gay verkeerd..
Je moet toch iets met je geld doen.
Geef hem eens ongelijk, als ik zoveel centjes had zou ik waarschijnlijk ook op een niet heel bescheiden manier laten merken dat ik blij ben met mijn wagenpark.
@Edge: Iedereen mag doen en laten wat hij wilt maar….je bent toch zelf blij met je wagens? Je gaat er mee crossen/racen/driften/touren of wat dan ook. Deze man wordt blij van stoer doen, niet van auto’s. Als hij echt blij werd van auto’s dan deed hij wel mee aan Dakar of Le Mans. (Of aangezien hij Amerikaans is, de Baja of Indy 500)
Waarom niet hè?
Ik kan begrijpen dat je iets hebt met horloges en met auto’s. Ik begrijp dat smaken verschillen en dat het mogelijk is dat die het gecomprimeerde dinovoer op z’n horloge esthetisch verantwoord vind, ik kan ook geloven dat hij die wagens effectief leuk vind. Dat met die dames en het bad gaat er ook wel in.

Maar waar ik niet aan uit kan is waarom je zoiets per se zou willen delen met de hele wereld. Meer dan delen zelfs, er echt schaamteloos mee opscheppen.

Nu zou ik denken dat als niet onverdienstelijk sportman je toch wel voldoende kans hebt om je te profileren en aandacht te krijgen. Waarom dat smakeloze vertoon dan nog?
@Hupke: bij dit soort figuren hoort het allemaal bij hun image… Meer fans is meer geld om mee op te scheppen. En laten we eerlijk zijn: boksen is nou ook niet een sport voor mensen geraffineerde smaak.

Ik hoop dat hij er bij mee is. De auto’s zijn nog best te pruimen, de horloges zijn niet om aan te zien
@Hupke: ík denk dat vrijwel alle ‘buitenstaanders’ er zo over denken. Totdat je zelf zoveel geld hebt… liefde maakt blind? Welnee.. geld!
@Hupke: ehhh, hersenletsel?
@Hupke: Omdat hij alle aandacht die hij krijgt in de pers niet begrijpt, want ondanks dat mijnheer veel centjes heeft begint hij te zweten als een otter en bibberen als een parkinsonpatient wanneer hij 2 zinnetjes moet lezen.
Duidelijk een paupertje die vanuit de ghetto door het boksen extreem rijk werd en na iedere klap op zn hoofd wat chromosoompjes verliest. Respect voor zijn prestaties binnen de ring maar typisch een gevalletje dst na zijn carriere de afgrond in gaat alles verliest en sneu eindigt
@maarten020: maarten, jij kan het weten met semi-intellectueel gelul. Leven zit je niet mee he?
@alfablog: hahaha
Is die slr van hem niet geveild?
http://www.autoblog.nl/nieuws/mercedes-mclaren-slr-722-is-bijzonder-lelijk-en-te-koop-73104
@marussia: Daar dacht ik ook meteen aan bij het zien van die SLR.
De beste keus is toch echt de Nissan Pathfinder!
Voor iemand die zijn geld verdiend met mensen in elkaar rammen is dit niet echt een verrassende collectie.

Als het maar duur is…, totaal niet boeiend dus.
@Rob: dat valt wel mee met boksen.
Zo voorselbaar wagenpark.
Nooit van gehoord..leuk voor hem natuurlijk
Geen enkele auto die ik zo op mijn oprit wil, smaak ik blijkbaar niet te koop. Dat geldt ook voor zijn horloges.
Hij heeft 3 Veyron’s, Perridon heeft er drie en nog zijn al die dingen in 10 jaar tijd niet uitverkocht…Wat kan VAG nog meer doen om die dingen te kunnen slijten?

Wat betreft Mayweather; hij heeft er genoeg voor geleden om het te verdienen. Als hij z’n rijkdom met iedereen wil delen moet ie lekker zelf weten.

Enige wat ik niet begrijp is waarom hij advies vraagt aan z’n volgers over welke zonnebril hij die avond moet dragen. Ik bedoel waarom heb je in godsnaam een zonnebril ’s avonds op? Het is een ZONNEbril!
@Rick-dos: It’s always sunny in Doucheville
Mooie huispakken ook.
Wat een afschuwelijke collectie klokjes.
Iets met een gouden ring…
Hmm iedereen hier zou blij zijn met een van die wagens maar dit is gewoon ordinair en te opvallend. Wat is nu de minst opvallende en toch niet flauwe auto als je bakken en bakken met geld hebt?
Zo rijke Tata!
Everything is possible when you sell your soul to the devil
Meneer werkt er erg hard voor en het is zijn ding om glimmende en dure objecten te bezitten. Als hij ze gewoon eerlijk verdiend heeft moet hij er mee doen wat hij wilt.
Net worth estimated at 300 milj. dollar…
Logisch deze man heeft ooit als ik me niet vergis voor 1 uur boksen 85 miljoen dollar gekregen.. Dus zo gek is dit niet
Jammer dat iemand z’n scrotum op het aanrecht bij z’n moeder heeft laten liggen!
1 ding heeft meneer Meiweer niet en dat is duidelijk te zien op alle foto’s: stijl… Als het maar duur is, dan is meneer tevreden… Maargoed, als dat zijn dingetje is dan moet hij dat verder zelf weten.
Ach ja fysiek geweld voor de massa.
Herriner me nog een aflevering van MTV Cribs (afschuwelijk programma overigens) waarin hij het liet ”regenen”…
Uiterlijk vertoon is helemaal zijn ding ja.
Ik begrijp heel goed als je veel auto’s koopt met je geld. Iedere sportwagen heeft z’n eigen karaktereigenschappen en verdient een plekje in de garage. Niet voor niets verkopen autogames met careermodus zo goed. Maar waarom dan 3 dezelfde? Kan iemand me daar de lol van uitleggen?
@maarten123: dan kun je iedere morgen op Instadouche een foto plaatsen en vragen welke je deze dag moet nemen.

Geeft wel weer het verschil tussen liefhebbers en ‘patsers’ aan. Liefhebbers kopen bijv. Ferrari’s voor zichzelf. Deze meneer koopt ze voor z’n fans. Of beter gezegd: voor zijn aanzien wat hij ervoor terugkrijgt.
Ach ja, hij heeft het geld eerlijk verdiend dus hij moet maar lekker doen wat hij leuk vindt.
Hey, is dat niet die erg lelijke slr van een paar weken geleden?
Ik vind best dat jeje dikke bolides op instagram mag zetten, uiteindelijk doe je een hoop mensen een pleziertje met je foto.
Maar dat je de moeite gaat nemen om je auto’s naar het vliegveld te brengen voor een foto als volwassen kerel vind ik echt een tikkie sneu!
Netjes bij elkaar verdiend. Respect daarvoor. Verder een verzameling voor een ekster. Als het glimt vindt ie het mooi. Wansmaak.
Het is wel beetje zielig..

Ik zou precies hetzelfde doen ;)
En dan niet eens kunnen lezen voor zo iemand…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).