Youtuber crasht ‘zijn’ Batmobile

Auteur: , 27 Reacties

Dadadadadadadadadadadadadada bat-man!

Batmobile

Je moet iets om op te vallen. Op het moment dat een goud-chromen Lamborghini niet meer bijzonder is en nog een spoilertje het verschil niet meer maakt, dan is het tijd voor rigoreuze maatregelen.

Dus wat doe je dan? Precies, je laat de auto van Batman nabouwen. Dat is wat de Team Galag heeft gedaan. Die houden wel van een beetje opvallen en bouwden een replica van de Batmobile. Vervolgens mocht YouTube-ster Sebastian Delanney ermee rijden.

De Youtube-coryfee was op weg naar een evenement in Nederland in zijn Batmobile. Dat liep helaas niet goed af. Ter hoogte van Tetegem (Frankrijk) botste Delanney met een andere medeweggebruiker.

Gelukkig waren er geen gewonden gevallen en was er alleen schade aan de voertuigen. Beide auto’s werden afgesleept, wat met name bij de Batmobile tot hilariteit leidde. Het ging niet van een leien dakje.

Fotocredit: Instagram

Met dank aan iedereen voor de tip!27 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Ff bij Alfred langsbrengen. Die fixt dat wel.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
De batmobile is toch van Team Galag?
@uncivilsum: Klopt, blijkbaar geleend of iets
Die zit verlegen om aandacht, moet weer wat verzinnen om z’n hunkerende followers te pleasen :)
@pcooperworks: dat zal niet, want hij had een meeting vandaag.
2 da te weinig
@jmeverts: Sterker nog, het is niet ‘dadadadadadadadadadadadadadadada’ het is ‘nananananananananananananananana’. Een absolute schande is het dat zulks fouten hier gemaakt worden! Ik vind dat @willeme zijn officiële veroschuldigingen met aanbieden en zijn ontslag nemen!
Volgens hun eigen instagram post is er iemand tegen hun gereden toen zijzelf stilstonden. Seb heeft dus niets gecrasht, hij zat in de auto toen er iemand toevallig tegenreed :)

Leg dat maar uit aan je verzekeringen dat je tegen de Batmobiel gereden hebt…
@technopatat: raar aan de achterkant zie je niks . En de voorkant zit compleet in mekaar
@bohica: ik ben ook wel benieuwd hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen. Er zijn geen wegwerkzaamheden te zien waardoor er mogelijk een tegenligger op de naastgelegen baan zou kunnen rijden
@bohica: dan zal die wel niet tegen de achterkant aan gereden zijn :-)
@bohica: 😱 dus als je stil staat kan je alleen maar van achteren aangereden worden…dat wist ik niet thanks voor deze opheldering. Volgens mij wilde hij afslaan en is er iemand van voor erop geklapt. Tenminste dat is de lezing die ik heb gekregen.
@technopatat: In zijn nieuwste video legt hij zogenaamd uit wat er echt gebeurd is, maar dat verhaal rammelt aan alle kanten. Hij doet alsof hij nietsvermoedend stil stond en opeens werd aangereden door een Renault. Op de beelden in de video is duidelijk te zien dat hij onmogelijk geraakt kan zijn terwijl hij achter de stopstreep stond. Het verhaal van de Renault-bestuurder, dat de Batmobile ineens voor hem opdook is veel plausibeler en in overeenstemming met de beelden. Maar omdat hij geen “YouTube-ster” is, krijgen veel minder mensen zijn kant van het verhaal te horen.
Gelukkig is niemand gewond. Nog gelukkiger is dat dit lelijke hok van de weg is.
Bang, pof, weng, zing, kapow, kaduuuuuuk ach bruce heeft genoeg kacheng om zijn waggie te fixen. Gotham moet frezen voor de joker
Of het zijn schuld is of niet, het blijft bijzonder vervelend om andermans auto te crashen
Gelukkig zagen de bergers het bat signal en waren ze er snel bij.

Wel zonde, natuurlijk is het een lelijk ding maar wel apart natuurlijk.
Ik heb deze auto nog nooit gezien in een batman film dus hoe kan dit een replica zijn of een bat mobiel ondanks dat hij er raar uitziet en zwart is?
@rolov: deze zat in de game Batman: Arkham Knight. Volgens mij loopt die ‘serie’ parallel aan de films.
@720s: ah ok. Dat wist ik niet. 👍🏻
“YouTube-ster”? “Youtube-coryfee”? Kom kom kom, een beetje minder lof voor werklozen die filmpjes maken mag wel. Of een nog erger woord “influencers”. Alsof een weldenkend mens zich zou laten beïnvloeden door deze figuren.
@johnwaters: bizar ja, ik zeg aan banden leggen…. onze jeugd de illusie voorhouden dat het leven een spelletje is, ga potverdikke wat nuttigs doen!
@johnwaters: ‘werklozen die filmpjes maken’ en met die filmpjes tot in de miljoenen kunnen verdienen. Die werklozen? Het zijn entertainers op het internet, vroeger had je ze op tv. Of zijn acteurs uit tv-shows ook werklozen?

En ja, ze hebben veel invloed. Kinderen zijn makkelijk te beinvloeden, zeker als je de technieken gebruikt waar tv reclame al decenia gebruik van maakt.
@gwnbmw: Om op TV te mogen heb je eerst en vooral talent nodig, om acteur in een TV-show te zijn heb je behalve talent ook een nog een acteursopleiding nodig. Om een Youtube ster te zijn moet je enkel vlot kunnen praten en vooral veel onzin verkopen. Je geeft zelf aan dat kinderen makkelijk te beïnvloeden zijn, dat zegt veel over het infantiele van die Youtube sterren. En dat ze er geld mee verdienen zegt weinig over hun talenten of vaardigheden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).