Zeg het maar: wordt dit de supercar voor de massa?

Auteur: , 26 Reacties

Geloof je in eenhoorns en kabouters? Top, want dan hebben we een supercar die speciaal voor jou gebouwd wordt!

Het eerste ontwerp van de Annihilator

We hebben het over de Annihilator (spreek dat maar eens uit zonder te haperen) van Ultra Car Company. Zij mogen dan wat minder bekendheid genieten dan merken als Ferrari en Porsche, maar dat weerhoudt de mensen erachter niet om behoorlijk ambitieus van start te gaan. Ze willen namelijk een fully customizable dream car maken, die vervolgens ook nog eens voor iedereen betaalbaar moet blijven.

Klinkt goed? Kijk dan nog maar eens naar de afbeelding hierboven. Ultra Car Company heeft zijn hoop gevestigd op Kickstarter en hoopt daar voldoende geld op te halen om de super car built 4 21st century waarheid te maken. Jullie willen meer info? Dat kan natuurlijk. De Annihilator is volledig naar eigen wens aan te passen (je kiest zelf de bumpers, spoilers, koplampen, motorkap, deuren, enz., enz.), ontzettend betrouwbaar, krijgt 1000 pk en is gemakkelijk te onderhouden.

Je begrijpt dat we niet anders dan kunnen lachen om dergelijke beloftes, want echt veelbelovend ziet het eerste ontwerp er natuurlijk niet uit. Sterker nog: zelfs de redactiekat beschikt over meer tekentalent. Mocht je desondanks je geld in een bodemloze put willen storten willen investeren in de Annihilator, dan kan dat hier.26 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Het lijkt wel een soort Zonda ripfoff met ’02 NSX koplampen en Yokohama velgen.

Toch, Lamborghini en Pagani, Koenigsegg hebben het uiteindelijk ook gered (hoopvol bedoeld, dit is nog erger dan de Keating SKR).
@gtwillem: getunede Celica neus, en Koenigsegg luchthappers op de voorfenders :p
@gtwillem: saleen s7
M wah, het idee is goed
@almera-ga16det: een 100 pk auto voor de massa? Een goed idee? De gt86 Was een goed idee. Alleen door ons belasting stelsel en overheid Is dat idee voor een leuke auto voor dexmassa de grond in getrapt. Wat denk je dat je voor deze gaat betalen in Nederland? En denk je dat iemand dat gaat betalen?
@rolov: 1000 pk bedoel ik he
@rolov: ja en nee. De GT86 had goedkoper kunnen zijn als de motor efficienter zou zijn. Maar dan nog zou het hier niet verkopen. Nederland is geen land van autoliefhebbers. Er zijn er maar een paar. En dan heb jk het over alle lagen van de bevolkingsgroep. In Duitsland, Engeland, Zwitserland en zelfs België zijn ze meer meer autogek.

In Nederland zijn dit soort auto’s altijd lastig. Want voor dat geld heb je ook een BMW 316i met wieldoppen of een Audi A4 1.0t. Het feit dat in het eerste jaar meer Honda’s S2000 verkocht werden in Engeland dan in Nederland in 10 jaar zegt voldoende.

De Nissan 200SX is ook nooit een verkoopwonder hier geweest, evenals de Celica, MR-2, Scirocco, RC-Z, CR-Z, Veloster, Cougar, Puma, Integra Type-R, Crossfire, RX-8 en 350/370Z. Allemaal prima auto’s, maar iedereen ging toch voor een Golf GTI, 320i of Audi TT.

@gtwillem: heb je absoluut gelijk in.
Lijkt me prima uitspreekbaar, maar dat zal wel aan mij liggen.
Zeg die kat….kan ik hem lenen?
Ja 1.000pk voor iedereen. Wat heb je er aan
Of wordt het toch een Hotwheels speeltje..
en hij is nog lelijk ook!
“Annihilator (spreek dat maar eens uit zonder te haperen)”

Is gewoon standaard Engels hoor. Annajaleider…
Bijna 1 april heren redactie :)
Als er nou gewoon even een rijke oliesjeik dat miljoentje doneert, kunnen we allemaal genieten om te zien hoe deze fabrikant failliet wordt verklaart. Want dit is natuurlijk helemaal niks he.. keep dreaming!
Wat is in godsnaam “betaalbaar”?
@schreute01: reasonably priced-car l. Dusssee 15k?
Ik zou heel serieus kunnen reageren maar dit is of een troll of een 8 jarige. Wel knap dat hij al 1000 dollar heeft verdient overigens..
Een Chinese zonda r?
Ik zou haar doen
Annihilator, dat is toch de helikopter van de FBI in GTA?
En 1000 pk, ja… Leuk. Mooi getal ook. Vast net zo snel verzonnen als dat de computeranimatie in elkaar is geknoeid.
Hahahahahaha!!!! Hebben jullie de video gezien? Kan niet geloven dat mensen hier geld aan hebben gegeven. Dit is wel heel erg slecht!
1april
1200 pk twin turbo Nelson racing 406 big block 37500 dollar, gooi die in een el cheapo kitcar chassis met een el cheapo fiberglass body. 70000 dollar voor het geheel?
Zeg mij dat het een grap is…een flutvideo dat bijna drie minuten lang onzin verkoopt voordat je de ‘auto’ te zien krijgt…

Weg ermee, bah!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).