Zo ziet de Huracán Performante er in het echt uit

Auteur: , 8 Reacties

Geen flauwe computerplaatjes. Gewoon het echte werk na de clique.

Toen Lamborghini gisteravond het doek trok van de Huracán Performante kregen we een stapel computerplaatjes voor onze kiezen. Ja, daar wordt niemand vrolijk van. Gelukkig staat de auto in Genève in het vlees en dus kunnen we zien hoe de supercar er echt uit ziet.

Het is een bijzonder lekker ding geworden met de twee centrale uitlaten als nieuw kenmerk. Hebben ze fraai afgekeken van Ferrari. Het model heeft 640 pk, 600 Nm, 0-100 in 2,9 seconden en een top van 325 km/u.

De Italiaanse flair wordt nog eens benadrukt met de vlag van het Zuid-Europese land boven de zijskirts, dat in combinatie met iedere kleur wel te pruimen is. Het getoonde model in Zwitserland is bovendien helemaal klaar voor Koningsdag dankzij de oranje tint.8 reacties

Van wat voor een materiaal is de spoiler, het gedeelte van de frondsplitter en het stuk boven de uitlaat gemaakt? Het is ook in de binnenkant verwerkt zag ik in de andere post. Is dat een nieuw soort Carbon of zo?
@ferrarif40: ik denk hetzelfde als mijn granieten aanrechtblad :P Ik zat er ook al naar te staren en kan er echt helemaal niets van maken. Wellicht een soort geperst CFRP oid?
@ferrarif40: het is forged carbon fibre?
@ferrarif40: Ja, voor deze applicatie wel. Geperst carbon.
Dit is zo gaaf! Liever dit dan een Aventador.
Hoi Lamborghini, berlinetta hier. Hoezeer ik jullie die Ringtijd ook gun, heb ik er toch echt mijn twijfels over. Als ik deze specs zie, ben ik niet per se onder de indruk. En alles wat deze auto biedt, is niks nieuws onder de zon. Hoe kan het dan toch dat deze zo snel schijnt te zijn?
@berlinetta: hij heeft een grotere spoiler dan Berlinetta
Iets teveel kleurboek. Voor de rest wel indrukwekkend

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).