Zo weinig mensen keken er gisteravond naar Top Gear

Auteur: , 99 Reacties

Waren er nog mensen op deze planeet die gisteren afstemden op de Beeb?

TopGear

Jazeker. Top Gear kampte gisteravond wel met zeer strenge concurrentie. Natuurlijk keek menig autoliefhebber naar de Grand Prix van Canada en de mogelijke samenvatting van de race. Daarnaast is het EK dit weekend van start gegaan en speelde Duitsland tegen Oekraïne.

Het mag dus geen verrassing zijn dat de derde aflevering van Top Gear 3.0 geen fantastische kijkcijfers wist te behalen. Nog afgezien van het feit dat de show met steeds meer afhakers lijkt te kampen. Presentator Chris Evans kreeg deze aflevering wat minder air time en Chris Harris beleefde zijn debuut in de Ferrari F12tdf. Uiteindelijk stemden slechts 2,4 miljoen mensen af op de Britse entertainmentshow. Een nieuw dieptepunt.

De eerste aflevering was goed voor 4,4 miljoen kijkers. De tweede aflevering daalde al naar 2,8 miljoen. De derde aflevering beleefde gisteravond nog wel een korte piek van vijf minuten met 2,8 miljoen kijkers.99 reacties

Het einde komt in zicht!
@lexusfan: And On That Bombshell …
@martinus: dat mag je niet meer zeggen van Meneer Evans
#vingeromhoogsteekt en genoten van Sabientje. Wat een driversskill heeft dat mens toch.. Die rijdt 99% van de gasten hier het snot voor de ogen en het bruin in de broek van angst. zoals zij met die R8 V10 gooit heerlijk om te zien.

En dan tja Ken Block met die uber bizar gaaf klinkende mustang door London te scheuren. WAT een geweld.
@Soulmaster: welke vinger ;) want het stuk met sabine en ken was toch het leukste. De rest boeide me niet meer en dus was dit de laatste keer dat ik keek. 3 kansen, en 3 gemist.
@peug206: persoonlijk vond ik het focus rs item van rory reid ook erg goed maar ja evans moet echt vervangen worden door harris of reid
@petrolhead4life: ja reid was ook lekker op dreef met de focus
@Soulmaster:

Autorijden kan ze goed en dat moet ze ook lekker blijven doen, maar niet op tv: Niet leuk, niet grappig, inmiddels veeeel te oud en tenenkrommend gekunsteld.
@Soulmaster: Sabine Schmitz rijdt inderdaad geweldig maar is wat mij betreft, by far, the meest irritante Top Gear presentator van dit moment. Ze heeft heeft een accent alsof ze 3 dronken Allo, Allo, acteurs heeft doorgeslikt. Dat in combinatie met een raar soort narcistisch machismo en de keihardste fake lach die ik ooit gehoord heb maakt elke seconde dat ze in beeld is tenen krommend.
@pomoek: Idd deze dame moet gewoon autorijden en verder niets zeggen, mijn hemel dat accent is zo irritant van haar.
@bofkont: godzijdank spreek jij perfect Engels zonder enig accent.
@Soulmaster: maar ik ben dan ook geen presentator 😁
@bofkont: dat is zij ook niet. Haar wordt enkel gevraagd wat zij van de auto vindt.
@pomoek:
It ies I….Leclerc !
@Soulmaster: Heb je nu ook een poster van haar boven het bed hangen ?
@bofkont:mag niet van mijn vrouw.
@Soulmaster: Haha 😋👍
Is het nog eens afgelopen? De humor is eraf en het is nep. Dit is gewoon niet de juiste groep om met deze formule te werken. Next.
@peug206: Geforceerd beleid, om politiek correcte presentatoren er neer te zetten, is gewoon zaaddodend beleid.

Afgelopen jaren, was topgear ook niet altijd Top,
Maar had je wel geniale afleveringen waar in het Zuiden van de VS men rondreed met beledigende teksten op de auto, men met gevaar voor eigen leven in Argentinië provoceerde om de Falklands en een grapje over oude band met Britse kolonies gewoon kon.
@peug206: nep? Wat heb jij de afgelopen 15 seizoenen gekeken dan? Sure het oude trio was goed ingespeeld en presenteren konden ze wel. Maar het is met de tijd goedkope gescripte rommel geworden, met incidentele.vette items. Doorgaans degene die over de absolute vette autos ginhen..maar dan die specials… Tenenkrommend zeg.
Ik heb niet kunnen kijken, maar ben wel van plan om deze episode te zien.
Alleen al omdat het de eerste is waarin we Chris Harris te zien krijgen.
Is het de moeite waard om terug te kijken?
@kilum: zeker. Deze aflevering was stukken beter dan de andere 2. Sabine is gewoon erg goed in rijden. rory reid, chris harris en ken blok zijn gwn prima presentatoren en weten wat ze doen
@petrolhead4life: Net terug gekeken. Maar gewoon een hele goede aflevering. Het was zeker de moeite waard. Alleen dat stukje met Sabine en Chris vond ik wat gaar. De R8 review was goed, het stuk op het circuit was goed maar, er mist een beetje chemie tussen die 2. Daarnaast was de Stig aankondigen in het Duits met een grap die (hoe typisch) niet grappig was, was gewoon ronduit slecht. Verder een goede aflevering.
@kilum: volgens mij was de grap juist dat de grap niet grappig was. Omdat Sabine een Duitser is.
Ik denk dat ik vanavond even de herhaling ga kijken op de BBC puur vanwege Chris Harris in de F12TDF. Dat zal toch wel te gekke beelden zijn lijkt me. Ben ook wel benieuwd naar Rory Reid in de Focus RS en Ken Block door London. We gaan het zien.
500€ dat TG 3.0 niet verder dan 2 seizoenen gaat komen.
@dampu020: als je die weddenschap met iedereen van het forum afsluit dan neem je misschien best een tweede hypotheek. Al die leden x 500€…
@davidw: maar als ik win daarintegen?!
@dampu020: Das knap, want Evans heeft toch echt voor 3 seizoenen getekend…
Het valt me mee, met het EK en de F1 als concurrentie had ik een hardere klap verwacht. Aflevering drie gaf mij hetzelfde gevoel als aflevering 2. Chris Harris en Rory Ried waren erg goed, maar de overschakelingsstukjes in de studio zijn nog altijd veel te gespeeld.
Dit is te makkelijk willen scoren, de ene helft keek F1 en de andere helft naar een voetbal.
Nu is TopGear geen schijn meer van wat het was, maar dat gold ook voor de laatste jaren met die Baviaan.
@fortwo453: Oerang Oetan 😄 Ben het wel met je eens, was op die andere 3 ook wel uitgekeken. Het is mi allemaal wat geoveract. Kan in de nieuwe serie Matt LeBlanc niet serieus nemen omdat ik alleen Joey van Friends zie als ik naar hem kijk.
@fortwo453: Was gewoon een prima aflevering van gisteren. Alleen de tijd waarop het werd uitgezonden was zuur. De Petrol head kijkt liever F1 live en Top Gear terug. En de mensen die het niet voor de auto’s maar voor de entertainment kijken zaten grotendeels voetbal te kijken. Niet zo gek dat je kijkcijfers niet top zijn. Volgende week zal het waarschijnlijk weer een stuk beter zijn.
@kilum: je hebt ook mensen die gewoon niet meer kijken vanwege het verlies van kwaliteit en mentaliteit. Het EK duurt nog het halve TG seizoen lang.. dus tja..
@fortwo453: ja want de laatste jaren waren de kijkcijfers zo dramatisch, oh wacht ze waren beter dan ooit !!
Chris deed het alvast erg goed, mooi visitekaartje! Was zelfs even vergeten dat er ooit drie ouwe lullen dit programma presenteerden!
Het is prima vermakelijke tv. Het zit op hetzelfde niveau (en misschien door Chris zelfs hoger) als met de oude drie, maar er is een generatie tieners opgegroeid met die drie en weten dus niet beter.
Verandering van spijs doet schijten en dus wordt er maar gescheten op de nieuwe presentatoren…
@Rick-dos: meer nog, de jongere generatie weet zelfs niet dat Top Gear al bestaat van de jaren ’70. Ik persoonlijk kijk al van toen, maar (bijna) niemand van buiten de UK kende het programma (lijkt me toch). Pas vanaf dat het overbekende trio de boel ging overnemen, ging de populariteit omhoog. Nu zij buitengebonjourd zijn, kan het bashen op het nieuwe Top Gear niet op … spijtig genoeg.
@Delorean: Ik kwam er pas in de jaren ’80 in. Als je een petrolhead was en bent dan was dat prachtige tv vooral als je het vergeleek met de Heilige Koe en de Hoogste versnelling. Alhoewel de laatste nog wel goed te doen was met Ruud ter Weijden.
Maar Top Gear was echt van een andere orde. Als je goed geïnformeerd wilde worden over de nieuwste auto’s dan moest je gewoon TG kijken. Mooiste afleveringen waren altijd de specials rondom de grote autosalons. Lekker een uur lang de nieuwste en meeste exclusieve auto’s voorbij zien komen zonder al dat toneel van tegenwoordig er omheen.
@Rick-dos: Inderdaad, das is nog eens nostalgie! Bijna jammer dat ze nu die ‘autosalon-specials’ niet meer doen ….

Spijtig dat de meeste mensen niet verder kijken dan hun neus lang is. JC heeft inderdaad Top Gear de bekendheid gegeven die het nu heeft, maar JC ‘is’ niet Top Gear (hij presenteerd ook andere programma’s)! Ik heb altijd gekeken voor de auto’s (als autoliefhebber zijnde), niet speciaal voor JC … en ook met deze nieuwe Top Gear zie ik nog altijd wat ik altijd al heb graag gezien, auto’s, veel auto’s! De presentatie van het programma is misschien voor discussie vatbaar, maar je kijkt toch niet naar Top Gear voor Chris Harris, niet?
Chris ‘Evans’ dus, Chris Harris valt goed mee …
@Rick-dos: Generatie tieners?? mijn hemel ik loop tegen de 40 onderhand, ben het absoluut niet met je eens!! TG zonder JC is verloren, basta einde verhaal.
@bofkont: Dat vind jij, een mening dus geen feit. Jeremy Clarkson was niet Top Gear, is het ook nooit geweest. Het punt is nu dat de nieuwe presentatoren/presentatrice moeten wennen aan het presenteren van zo’n programma. Of het de juiste mensen zijn is nog maar de vraag, maar geef ze nog wat tijd zou ik zeggen. De chemie dat de vorige drie heren met elkaar hadden, is er nu nog niet bij deze mensen. Maar nadat ze aan elkaar wennen en elkaar mogen komt dat ook vanzelf wel. Ze moeten alleen nog het een en ander leren, dan komt het vast goed.
@viezefreddyw: Wederom volledig oneens, ik ken het TG nog voor het tijdperk JC, in die dagen was het bij lange niet het succes wat het bij JC wel was, de kijk cijfers geven mijn gelijk dubbel en dwars aan. TG is JC, zonder JC is het kansloos en dood, wacht maar af.
@bofkont: Dat zou goed kunnen inderdaad. Ik denk ook dat de kijkcijfers explosief hebben gestegen sinds dat de BBC miljoenen in het programma gingen pompen. Het resultaat daarvan was dat ze magistrale beelden wisten te schieten die ik geen enkel ander programma heb zien evenaren.

Het heeft gewoon tijd nodig, dan komt het vast goed.
@viezefreddyw: Vergeet niet dat de kijkcijfers niet één-op-één met elkaar te vergelijken zijn. Men kijkt nu anders TV dan jaren geleden (on demand, online etc).

Ik moet zeggen dat ik het nog steeds leuk vind om te kijken. Ik mis alleen James May, maar dat gepest en geplaag van Hammond en Clarkson was wel voorbij de laatste houdbaarheidsdatum.

Ik vind het wel verfrissend zoals het nu is. De productie staat nog steeds op hoog niveau en het wordt nog steeds gepresenteerd door liefhebbers. Prima toch? Geef ze even wat tijd om een beetje chemie op te bouwen en het komt allemaal goed.
@willeme: Inderdaad en natuurlijk de GP van Canada waar nota bene een Brit op pole stond en uiteindelijk won en het EK. Nou is het EK niet een wereldexcuus aangezien de Duitsers speelden (Engelsen en Duitsers zijn niet erg geliefd naar elkaar), maar het lag grotendeels aan de GP.

Ik mis James ook. Ik vind dat hij een geweldige stem heeft om naar te luisteren, hij is erg rustig voor de camera, doet geen gekke dingen en heeft een geweldig gevoel voor humor.
@viezefreddyw:

Reportage van Focus RS met Rory Reid: Top.
Test met Ferrari 250 TDF en F12 TDF: Top
Ken Block door London met een Drift Mustang: Top
Test met Audi R8: redelijk. Vond Laguna Seca niet echt een toevoeging na de tracktest in Dunsfold.

Ik mis alleen wel ‘The News!!!’ Dat deden De Drie erg leuk.

Dus gewoon een prima autoshow, toch?
@willeme: Inderdaad. Ga maar eens terug kijken naar de eerste 2 seizoenen van top gear 2.0, plaatsvervangende schaamte krijg je er toch wel een beetje van. Dat komt wel goed.
@viezefreddyw: we zullen zien 👍
@bofkont:

“TG zonder JC is voor mij verloren, basta einde verhaal.”

Daar. Heb het ff gecorrigeerd voor je. Zou wel fijn zijn als we een edit-knop zouden kunnen krijgen.
@Rick-dos: je moet niet eens raar opkijken als in seizoen 2 Vicky het team komt versterken..
De aflevering was zeker de moeite waard. Matt Leblanc hoor je eigenlijk weinig mensen over maar doet het als presentator best goed. Chris Evans mag het volume wat mij betreft nog wat naar beneden draaien en de flauwe grappen ook. Chris Harris en Rory zijn een welkome aanvulling. Ik durf zelfs te zeggen dat Extra Gear op dit moment gewoon leuker is dan Top Gear.

Wat ik hier boven ook al aangaf, die Sabine Schmitz moeten ze lozen. Ze is niet leuk, kan niet presenteren en heeft werkelijk het meest belachelijke Duitse accent dat ik ooit heb gehoord. Ja ze kan hard rijden, maar dat is denk ik niet het belangrijkste wat je van een TG-presentator mag verwachten.
@pomoek: dat laatste vooral. Ik ken Sabine al een jaar of 10 vanuit de VLN. Aardige dame, kan goed sturen inderdaad maar niet heel goed presenteren en zeker niet in het Engels. Doet me een beetje denken aan 5th Gear. Tiff, Jason en Vicky kunnen allemaal aardig sturen maar hebben alledrie een net te irritant randje qua presenteren waardoor het programma niet om aan te kijken was.
@stephane8200: ook oneens 5th gear was/is echt leuk.
@bofkont: misschien dat je het dan bij jouw lokale omroep kunt onderbrengen want gezien de recente stop ben je een van de weinigen.
Volgende aflevering kunnen ze vertrekken
Pessimistisch gedoe van sommige hier..

Na de GP van Canada zeer genoten van deze aflevering.
Ik vond het eigenlijk niet heel beroerd, zeker vergeleken met het gemiddelde Nederlandse autoprogramma. Tuurlijk is het niet zoals het was, maar met iets minder praat van die roodharige kaketoe was het eigenlijk wel een soort leuk om te kijken.
Tja, met de GP van Canada en het EK is het volkomen logisch dat er zo weinig mensen gekeken hebben. Dat zullen ze bij Top Gear ook wel ingecalculeerd hebben. Toch vind ik het wel jammer, want deze aflevering was gewoon een heel stuk beter dan de eerste en tweede.

Chris Evans schreeuwt nog steeds een beetje teveel, maar hij was zowaar niet de meest irritante persoon deze aflevering. Die eer gaat deze aflevering naar Sabine Schmitz, en wel om de redenen die @pomoek al heeft aangegeven.
De segmenten van Rory Reid, Chris Harris en Matt LeBlanc waren gewoon erg leuk. Eigenlijk zou de BBC het aan moeten durven om Schmitz en Evans buitenspel te zetten, en de show dan aan Harris, Reid en LeBlanc geven. Eddie Jordan mag dan wat mij betreft ook gewoon eens in de zoveel tijd meedoen, zoals het nu ook al gaat.
@Edge: Ik ben het helemaal met je eens. Deze aflevering was al een stuk beter. Ze zouden de show inderdaad aan Harris, Reid en LeBlanc moeten geven. Dat zou het al veel leuker maken!
@Edge: Dat zou denk ik een erg leuk programma worden!
Dat stuk met Chris Harris was echt perfect in mijn ogen precies wat ik verwacht van Top Gear
Weet iemand wanneer de uitzending is met de Aston Martin Vulcan op yas marina circuit welke ook in begin stukje is te zien ?
@Cabrioot: Ik dacht gisteren gehoord te hebben dat ze dat komende zondag laten zien :)
@tdu2zonda: top thnx ben eigenlijk alleen benieuwd naar dat item, geweldige auto met heerlijke atmosferische v12 sound
@Cabrioot: Volgende week zeiden Evans en LeBlanc tijdens de outro van de aflevering.
Stelletje tieners die opgegroeid zijn met de 3 knakkers kunnen niet wennen aan verandering. Luister, Top Gear is nu al in dit format, beter dan dat het oude Top Gear was. De presentatoren zijn we niet aan gewend en de potentie die het nu heeft en de groei die ze hebben doorgemaakt sinds de eerste episode, dat moet je ze nageven, is gewoon tof! Zij moeten wennen aan het format maar het blijft gewoon toffe televisie en op het moment het beste autoprogramma dat er is. Plus, makkelijk scoren zo met F1 en EK op tv, is niet echt een eerlijke manier van tellen. Dat ze alsnog 2,8 halen vind ik een prima prestatie! Niet zeuren, gewoon kijken, het blijft vermakelijke televisie.
@Polo90: Ook voor jou volledig oneens, ik loop onderhand tegen de 40, TG zonder JC is gewoon niets en zal ook nooit meer wat worden, is gewoon een feit, getuige ook de kijkcijfers.
@bofkont: Je haalt wat zaken door elkaar. TG bestond al voordat JC presentator werd en was behoorlijk succesvol. Daarnaast: Dat er weinig mensen kijken zegt niets over de kwaliteit van een programma. Dat het niets zal worden is natuurlijk niet zeker. Het is pas de 3e aflevering. Ikzelf vond de laatste afleveringen van Top Gear met “de drie” ook allang niet leuk meer.

Het programma moet verder worden vernieuwd, Extra TG zou wel eens het antwoord kunnen zijn. Dat is een stuk beter weg te kijken. En o ja, die Schmitz moet er zeker uit.
@pomoek: Ik haal absoluut geen zaken door elkaar, ik ken het TG voor het tijdperk JC ook nog, die afleveringen heb ik allemaal gezien, in die tijd was het blij lange na niet het succes wat het was met JC, nu kun jij wel zeggen dat kijkcijfers niets zeggen over de kwaliteit, maar daar malen de hoge heren bij de BBC niet om, het enige wat er toe doet zijn keiharde kijkcijfers!! JC was hun money cow dubbel en dwars, zonder JC is TG kansloos over en uit.
@bofkont: Top Gear begon in 1977. Overigens was Top Gear op z’n best toen Clarkson met Needell, Quintin Wilson en Vicky Bulter Henderson (en nog anderen) de presentatie deed. Van de 2002 Top Gear waren de items buiten de studio leuk, de rest in de studio en op het circuit was gewoon goedkope tijdvulling.
@mashell: weet ik , heb e allemaal gezien op internet, voor mij en tig miljoen anderen waren de glorie jaren JC / RH / JM
@bofkont: kijk dan niet, bromsnor.
@Polo90: Helemaal mee eens.
@bizzarrini: helemaal oneens, en veel plezier met kijken.
@Polo90: Ten eerste ben ik geen tiener en daarnaast betekend het niet dat omdat jij dit nieuwe Top Gear beter vindt dan het oude dat dat ook daadwerkelijk zo is. Jij vindt het nieuwe Top Gear beter en ik vindt het een stuk slechter, dat mag toch?
En nu is inderdaad bevestigd wat we allemaal al dachten: de beeb had die nep-kotsende radiohead nooit aan moeten stellen als ‘Clarkson’ maar Harris, Schmitz en LeBlanc en eventueel Reid. Die doen het alleen zoveel beter. Overigens begrijp ik niet dat met die piepstem van’m Evans ooit groot is geworden op de radio… Zal wel iets Brits zijn.
Heb zojuist voor het eerst wat gezien van het huidige top gear. Alleen Chris Harris is een ware aanwinst, de rest is om te gieren.
Ik vind het eigenlijk best een leuke show. Ok, je hebt nog niet de chemie die De Ondeugende Drie wel hadden. Maar dat heeft ook wat tijd nodig.

Chris Harris is even goed als altijd, Matt LeBlanc doet het uitstekend en ik heb zelf eigenlijk nooit een probleem gehad met Evans. Prima show dus.

Laten we niet vergeten dat die Diva van een Clarkson kan presenteren als geen ander, maar wel z’n collega voor zijn bakkus heeft geslagen. Mocht je Clarkson missen bij TG: hij heeft het zelf voor je geregeld, niemand anders.

De nieuwe opzet van SAIRPC is flink verbeterd, overigens. Enige wat ik écht mis, is James May. Zijn fragmenten vond ik erg vermakelijk en informatief.
@willeme: Dan raad ik je aan om “The reassembler” van James May te kijken. Echt briljant programma op de manier hoe hij dat presenteert.
@willeme:

James May’s Cars Of The People is ook een aanrader.
De show is nog wel te vinden op Dailymotion.
Ofwel stoppen ze met de oude TG achter te willen doen ofwel stoppen ze er mee. Want nu trekt het op de kloten, die rosse rat helpt ook nie echt
Tiffvoor Evans en alles is ok
Ik vind het nieuwe Topgear zo slecht nog niet!

Vorige aflevering in Zuid-Afrika was erg leuk Eddie Jordan is een leuke toevoeging wat mij betreft.

Daarnaast vond ik het stuk over de TDF prachtig om te zien inclusief een leuk stukje geschiedenis.

Chris Evans, schreeuwt teveel en wil te populair doen. In plaats van er zijn eigen draai aan te geven probeert hij teveel alla Clarkson te presenteren.

Als Rory Reid & Joey Tribianni de boel nu eens aan elkaar praten en Chris Harris, Sabine Schmitz & Eddie Jordan de challenges doen dan heb je volgens mij een heel leuk programma.
LET OP OPEN-DEUR-IN-TRAP-GEVAAR

Chris Evans is de achilleshiel van Het Nieuwe Top Gear. Laat hem en Joey oprotten, geef Andere Chris de regie en alles zal goed komen.
Ik denk dat het zonder die rooie best wel een leuke show zou zijn.
Verrassend, ik kijk al niet meer. Naar die andere drie vroeger ook weinig overigens
Help me!!! Waar kan je deze afleveringen terugkijken?
@1975mini: nou, ik zeg je, je mist niks
Had de eerste 2 afleveringen gemist, en door een brainwave besloot ik de 3e show op te nemen.
Vannacht na mijn nachtdienst eerst F1 gekeken, genoten van Max. Besloot ik TopGear er aan vast te plakken.
DAT HAD IK BETER NIET KUNNEN DOEN!!!
Wat een ellende, schreeuwerige stemmetjes, Sabine Schmitz die er een berg in ’t Duits uitkraamt, en wat is dat met de “Lap” van de celebreties gebeurt?

Nee, ik ga mijn harddiskrecorder er niet meer aan bevuilen. Ik denk dat TopGear een langzame dood sterft …. Ennuh…..”Do I mind?”…… NOPE !!!
Iig 10x beter dan rtl autovisie!
Extra Gear is veel leuker imo.
Die rooie irritant verziekt het voor het nieuwe TG.
Ik vond het gisteravond prima te pruimen. Sabine moeten ze inderdaad snel lozen en Evans moet de volumeknop nog iets terugdraaien. Voor de rest heb ik erg leuke tv gezien met echte Top Gear items. Dingen waarvan je denkt “hoe regelen ze dát in vredesnaam”
Zoals Ken Block in Londen. Ziet iemand Ken Block al door Amsterdam scheuren? Of Rotterdam (minder obstakels)? De Groene Brigade zou volkomen door het lint gaan.

Mooi item over de Ferrari en de historie.
Ik heb voor 80% met plezier zitten kijken, en dat is ongeveer net zo veel als met De Drie. Ook daar zaten altijd wel dingen in waar ik wat moe van werd.
Nu is er tenminste niet meer iedere keer een of andere duffe challenge dwars door Europa. En er wordt nog steeds lekker onzinnig met Brits belastinggeld gesmeten. Effe rondje op Laguna Seca. Omdat het kan.

Het eerste optreden van Reid vond ik erg leuk, en Le Blanc vind ik een prima presentator. Rustig en beheerst.

Het kan alleen maar beter worden.
Toch lastig… Men weet waarschijnlijk dat Sabine issues heeft met lange gesprekjes..
Dat verklaard het optreden in aflevering 1 ook wat beter…
Erg jammer want als personality doet ze het toch best leuk en het programma kan dat goed hebben.
Evans heeft wederom wat minder redbull lopen zuipen maar ik vind het nog steeds te schreeuwerig..
Ik had hele goede hoop voor Harris en hij stelde niet teleur…
Z’n kwaliteit was al bekend en nu er een TG sausje overheen zit is het alleen maar beter geworden…

Als ze slim zijn dumpen ze Evans aan het einde van het seizoen…
Even los van Chris Evans, de rest vond ik best leuk! Chris Harris is een legende. Wat kan hij sturen! Rory Reid was ook prima en het laatste stuk met Matt en Block was echt lachen. Voelde weer een beetje als vanouds maar dan op een iets nieuwere manier. Als ze afscheid nemen van Evans zitten ze gebakken zou ik zeggen!
@mfacey: ik had dus precies hetzelfde. Werd door Rory en Chris Harris goed mee getrokken in het verhaal en Matt begin ik ook steeds beter te vinden. Sabine is gewoon een genot om te zien sturen en Evans hadden ze een beetje weg gemoffeld.
En hierdoor voelde het echt weer een beetje als top gear met een twist.
Ik vond het dus gewoon prima. Blijf ook lekker kijken (en hopen dat die rooie eruit gaat)
Sabine vond ik niet echt een toevoeging, vlieg voortaan de Stig maar weer in voor snelle rondes. De celebrity laps duren te lang, het interview heb ik wel gekeken maar die twee trage rondes interesseren me niet en heb ik overgeslagen.

Maar ondanks deze puntjes vond ik e03 eigenlijk best geslaagd. Rory en zeker Chris zijn goede presentatoren met verstand van zaken. Ken Block door Londen zien raggen is ook mooi. Langzamerhand komen ze wel op het goede pad wat mij betreft.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).