Nu ook Nederlandse importeur voor McLaren

Auteur: , 28 Reacties

Alhoewel, het gaat hier eigenlijk om een Belgische importeur. Het Engelse sportwagenmerk McLaren heeft de Belgische Ginion Group namelijk aangesteld als importeur voor zijn sportwagens in Nederland.

De Ginion Group vertegenwoordigde McLaren al een tijdje in België en Luxemburg, nu mogen ze datzelfde doen in Nederland. Als multi-brand dealer vertegenwoordigt de Ginion Group in België de merken Maserati, Ferrari, Volvo, BMW en Mini. Tevens is de organisatie exclusief distributeur van Rolls-Royce voor België en Luxemburg. De vraag is echter of men wel genoeg ervaring heeft in Nederland? Toch is de Ginion Group uit meerdere gegadigden door McLaren gekozen om het merk te vertegenwoordigen in de Benelux. De organisatie zal dat doen vanuit een nieuw onderkomen in Brussel. Christian Marti, McLaren Regional Director Europe: “Wij zijn erg blij met de Ginion Group voor McLaren. Om onderdeel uit te kunnen maken van de McLaren–familie is het belangrijk dat onze partners de klanten, de technische innovatie van de producten en het merk begrijpen. Ginion Group is om die redenen een logische partij om McLaren te vertegenwoordigen.

De nieuwe McLaren MP4-12C zal eind maart op een exclusief evenement worden gepresenteerd in Nederland. De levering van de eerste klantverkochte auto’s zal rond de zomer plaatsvinden. De Nederlandse prijzen van de McLaren MP4-12C zijn helaas nog niet bekend.