Dit zijn de 9 meest aparte cabrio’s op Marktplaats

Auteur: , 70 Reacties

Op zoek naar een leuke cabrio maar je wil geen dertien in een dozijn auto? Check dit lijstje dan even.

Er staan namelijk tal van cabrio’s op Marktplaats die je niet elke dag ziet rijden. Sommige auto’s hebben een uiterlijk waar alleen liefhebbers op afkomen, andere waren regelrecht een flop. We vonden negen aparte cabrio’s op de handelssite met prijzen uiteenlopend richting de twee mille tot een dikke 62k. Voor bijna ieder wat wils dus. Een klik op het plaatje linkt naar de desbetreffende advertentie. Aanvullingen kunnen uiteraard terecht in de comments!

1. Rover 111 Cabrio
Rover 111 cabrio
60 pk, een softtop en puike wieldoppen. Uniek en goedkoop cabrio rijden begint bij de Rover 111 voor 1.750 euro

2. Renault Clio 1.4 RL
Clio cabrio
Voor nog geen 2.500 euro rij je in deze aparte cabrio. Natuurlijk een eigenwijze Fransoos. Of de vierwieler ook mooi is laat ik even in het midden.

3. Opel Tigra TwinTop
Tigra twintop
Een cabrio die alles behalve een succes werd. Met deze aangeboden Tigra kun je voor 3.000 euro met 180 km/u je haar een nieuw model laten aanmeten.

4. Nissan Micra CC
Nissan Micra CC
Nog zo’n gebakje die je hoofd doet schudden. De cabrio-versie van de Micra is alles behalve een aantrekkelijke auto. Mag weg voor 4.500 euro.

5. Ford Focus CC
Focus CC
Voor nog geen zeven mille kun je de meest aparte Focus rijden. Geen RS of een ST, maar een CC. Met het dak dicht nodigt deze auto uit tot pure vandalisme. Wat waren ze denkende bij Ford?

6. Lexus SC430
Lexus
Een auto waar je van moet houden. Dit exemplaar is geïmporteerd en met een vraagprijs van 15.950 euro is de Jap alles behalve goedkoop. In ruil daarvoor krijg je een zijdezachte V8 die goed is voor 286 pk.

7. Alfa Romeo Spider
Alfa Spider
Voor bijna 13.000 euro rij je weg in een dakloze Alfa 159. Dankzij die vier uitlaten scoor je nog bonuspunten bij de buurvrouw ook. Weet zij veel dat het een vierpitter met 185 pk betreft.

8. Chrysler Crossfire Cabrio
Chrysler
Met 12.950 euro de voordeligste (en de enige) zescilinder uit het lijstje. Uniek en met een topsnelheid van 242 km/u de op een na snelste van de negen. Dankzij de bijzondere lijnen is de Crossfire een absolute nekkendraaier op de boulevard.

9. Mercedes G-Klasse cabrio
G-klasse
Of je nu op safari gaat, een gala hebt, of je gaat een avondje zuipen in Rotterdam. Kom met deze G-Klasse cabrio voorrijden en je maakt ter plekke nieuwe vrienden. Helaas heeft de unieke G een prijskaartje van 62.000 euro.