Een oude 7-serie op heerlijk foute floating rims

Auteur: , 129 Reacties

Damn, it feels good to be a gangsta.

Wat is het toch met die songlyrics in je headers, Maru? Nou, we vonden deze video. Als je ‘m hebt gezien begrijp je waarom ik het niet kon laten om ook op dit artikel wat muzikale kennis los te laten. De vierde generatie BMW 7-serie, ook wel bekend als de E65, wordt door de meesten gezien als de lelijkste (en slechtste BMW) aller tijden. Ze staan voor een kratje pils te koop, dus is het niet verwonderlijk dat de petjes- en hoodiegangstas zich uitleven op deze wagen.

Het resultaat is verschrikkelijk toegetakelde auto’s. Lelijke velgen, spoilers en kleuren worden er naar hartenlust opgeplakt. Het is dan ook wonderbaarlijk te noemen dat afgezien van de wielen deze E65 er nog keurig uitziet. Maar je bent een gangsta of je bent het niet, dus de floating rims compenseren de boel met een factor 2000.

De zogenaamde “donk” staat hoger op de poten dan legaal toegestaan zou mogen zijn met maar liefst 28 inch aan DUB Revolution rims met floater caps. Deze doen het lijken alsof de 7-serie beweegt als hij stilstaat en andersom. Het is een fascinerend gezicht en het appeltjesrood staat erg mooi, maar zelfs een E65 zou niet zo toegetakeld mogen worden. Beetje R-E-S-P-E-C-T graag, gangstas! Bekijk het FILMPJE op Autojunk.