Een oude 7-serie op heerlijk foute floating rims

Gepost op 27-12-2012 om 21:19 door - 129 Reacties »

yo yo yo, E65 is in da house!

Damn, it feels good to be a gangsta.

Wat is het toch met die songlyrics in je headers, Maru? Nou, we vonden deze video. Als je ‘m hebt gezien begrijp je waarom ik het niet kon laten om ook op dit artikel wat muzikale kennis los te laten. De vierde generatie BMW 7-serie, ook wel bekend als de E65, wordt door de meesten gezien als de lelijkste (en slechtste BMW) aller tijden. Ze staan voor een kratje pils te koop, dus is het niet verwonderlijk dat de petjes- en hoodiegangstas zich uitleven op deze wagen.

Het resultaat is verschrikkelijk toegetakelde auto’s. Lelijke velgen, spoilers en kleuren worden er naar hartenlust opgeplakt. Het is dan ook wonderbaarlijk te noemen dat afgezien van de wielen deze E65 er nog keurig uitziet. Maar je bent een gangsta of je bent het niet, dus de floating rims compenseren de boel met een factor 2000.

De zogenaamde “donk” staat hoger op de poten dan legaal toegestaan zou mogen zijn met maar liefst 28 inch aan DUB Revolution rims met floater caps. Deze doen het lijken alsof de 7-serie beweegt als hij stilstaat en andersom. Het is een fascinerend gezicht en het appeltjesrood staat erg mooi, maar zelfs een E65 zou niet zo toegetakeld mogen worden. Beetje R-E-S-P-E-C-T graag, gangstas! Bekijk het FILMPJE op Autojunk.

129 reacties  toon alle reacties
@dennisr: ja, alles wat op GT eindigt bijvoorbeeld
@w211: Ga jij maar gauw naar school, dan kan je er (misschien) ooit een kopen. Hoef je die afgeragde 730d van Mo niet te lenen.
@heyaudi: laat zo’n reactie gewoon achterwege joh.. krijg je veel meer +’s..
@dennisr: Ach ik word altijd zo moe van die patsertjes in oude afgetrapte BMW’s… En dan denken dat ze mij eruit kunnen trekken bij het stoplicht. En dan lachen als ik niet meedoe en schelden als ik win, triest volk.
@heyaudi: naar wat is @w211 zijn aandeel daar in?

ben wel met je eens dat het niet het meest intelligente volk onder ons is.. maar als je met zulke reacties begint verlaag je je wel en beetje tot hun niveau..
@heyaudi: Wat heeft uw reactie te maken ,met de platen die ik hier geplaatst heb ? Wie ben jij kennen we elkaar ?
@w211: Ik hoop dat ik je niet ken.
@w211: Als je een echte 7 serie kan betalen zou je toch echt een hoog salaris moeten hebben, en aan je taalgebruik te zien kan dat onmogelijk het geval zijn. (Tenzij je een drugsdealer bent natuurlijk!)

Nou dat boeit mij wel degelijk, dan ben je hoogstwaarschijnlijk een van die patsertjes in een afgeragde 730d.

En dat laatste komt neer op een generalisering die je nu te serieus neemt.
@heyaudi: Dus jij beoordeeld het salaris van mensen door hun taalgebruik ? Interessant … Meer gezever hoef ik niet van je te horen dada slaapwel jongeman.
@heyaudi: Zo’n geweldige carrière ga je anders ook niet tegemoet als je zo vol vooroordelen zaken gaat analyseren en in hokjes stoppen. Hopelijk werk je alleszinds niet op de PR of HR afdeling.
@heyaudi: Thanks to the economic crisis, bartending got upgraded from a job to a career. Dus lul er maar lekker op los op het internet.
@w211: Rustig maar knul, als je wil betaal ik je boekenpakket wel.
@w211: Durf je de discussie niet aan te gaan? Mij gebiedende wijs toespreken heeft totaal geen zin. Ik ben je hondje niet :’)
@heyaudi: ik wil niet vervelend doen, maar taalgebruik zegt niets over het salaris of de genoten opleiding van een persoon. Jij bent degene die begon met het afzeiken van iemand op basis van stereotypering en aannames.

Ik maak ook taalfouten en dergelijke, bij tijd en wijle rijd ik ook in een afgetrapte auto, maar ik rijd wel een auto ter waarde van een volle 7-serie en ik verdien er twee per jaar.

Jouw initiële reactie zegt meer over jou dan over w211, of überhaupt over zijn/haar salaris, vrienden en auto. En nee, dat is niet in jouw voordeel.
@heyaudi: niet iedereen met een (oudere) bmw is een petje..
@bofkont: idd, iedereen die een voorkeur voor een bepaalde stijl heeft direct een nekschot geven..

is overbevolking opgelost, geld van de doden verdelen is crisis opgelost..

en dan knallen we jou ook af.. gewoon.. omdat er nog munitie over is..
Hij heeft echt lang met z’n arm uit het raam rondgereden. Hij is helemaal bruin!
Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, aanmelden kan HIER!