Afrojack zet z’n Lamborghini Aventador te koop

Auteur: , 31 Reacties

Het scheurijzer van de dj staat nog op Nederlands kenteken ook. Ein-de-lijk.

Vorig jaar april nam de plaatmans uit Spijkenisse z’n bloedjesnelle LP700-4 nog breed lachend én cool poserend in ontvangst en kreeg hij een driftcursus, waarna hij hem op Duitse platen zette en ‘m matzwart stickerde. Krap een jaar later staat hij in de showroom van Carvalley in Elsloo. Voor €385.000 is dit afdankertje, rokerspakket incluis, van jou.

Nick -zoals Afrojack eigenlijk heet- zette binnen een jaar 13.050 kilometer op de teller van de exoot. Knap, want zo vaak is hij niet in Nederland. De wereldster heeft een rijke supercargeschiedenis. Hij heeft een R8 gehad, bezit een RS6 Avant en crashte zijn 458 Italia. Dat liedjes spelen legt de Rotterdammert bepaald geen windeieren. Zo blijkt.

En ja. Hij staat op gele platen. Sinds kort hoor, een kentekencheck leert ons dat deze Italiaan met carbon motordeksel sinds 5 februari -juist, gisteren- het Nederlands staatsburgerschap geniet. No more belastingontduiken dus voor de toekomstige eigenaar.

In de korte tijd dat deze ex van Afrojack, die goed gebruik maakt van zijn rijbewijs, fier met zijn NL-platen rolde, werd hij vandaag direct gespot door midibike en geüpt op Afrojunk.

Kopen/windowshoppen doe je hier.

Met dank aan de tips van Jarno en Stefan.