Kijken we hier naar de nieuwe Mazda3?

Gepost op 03-06-2013 om 15:51 door - 41 Reacties »


Lekkende tijdschriften, ze schijnen er in Japan ook last van te hebben. Een stukje oudmediaal papier heeft daarom de Mazda3 vroegtijdig onthuld.

Op de Mazda6 hebben de Japanners het Kodo-designtaaltje erg aantrekkelijk in de praktijk weten te brengen. En laten we de CX-5 niet vergeten, ook niet verkeerd. De eerste tekenen van deze nieuwe Mazda3 tonen aan dat het ze gelukt is de Kodo-lijn fijntjes voort te zetten. Het ziet er schuin van voren, zeker voor een Mazda, prima uit.

De auto zal uiteraard beschikken over Mazda’s SkyActive-goederen om het brandstofverbruik te beteugelen. Denk aan i-Stop en i-Eloop, een systeem om energie op te vangen in condensatoren. Op het gebied van motoren worden 2.0 en 2.5-liter viercilinders verwacht, evenals een 2.2 diesel.

Verwacht hem begin 2014 op de markt. Gluren naar korrelige lekpics (of photoshops) kan HIER.

UPDATE 19-6 – Er is inmiddels ook een foto opgedoken van een rood exemplaar. De onthulling zal plaatsvinden op 26 juni. Liefhebbers kunnen dat live volgen op hun Xbox.

Mazda3 betrapt!

41 reacties  toon alle reacties
@flippert: Kom dan eens onder die steen vandaan…
@flippert: Waar is het min duimpje…
@flippert: Nee gekkie, je kunt niet ondersteboven zitten…dan val je namelijk.
@daniel23ccx: Laat je ogen eens testen. Hij lijkt voor geen meter op de de vorige.
@bungabungastig:
Mazda doet hele gekke dingen om eco-blokjes te maken. Veel CC’s en hoge compressie in plaats van geblazen miniblokjes. Het schijnt nog prima te werken ook.
Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, aanmelden kan HIER!