11 keer ‘dikke’ Volkswagen Golf op Nederlands kenteken

Auteur: , 60 Reacties

Wat een pareltjes.

11 keer 'dikke' Volkswagen Golf op Nederlands kenteken

Te veel Need for Speed Underground spelen is niet goed voor de gezondheid, dat blijkt maar weer. De Volkswagen Golf is bij uitstek een populaire auto die wordt gekozen als pimpmobiel. LED-jes in de koplampen, een bumpertje van eBay scoren, velgen van Alibaba of booskijkers van de Halfords. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is toegepast op een Volkswagen Golf. Hieronder enkele voorbeelden die je mogelijk de lunch doen overslaan. Klik op het plaatje om meer foto’s te bekijken. Als je durft.

Where dem chicks at?
Met deze Golf 3 cabrio scoor je punten op de boulevard van Noordwijk. Met een vleugje Audi lijkt de Volkswagen bijna op een TT Cabrio. Bijna.
11 keer dikke Volkswagen Golf op Nederlands kenteken

Brown bear
Met de bruine kleur en z’n BBSjes is de Golf 4 helemaal niet verkeerd aangepakt. Wel even het kenteken correct monteren, dit schopt OCD-mensen tegen het verkeerde been.
Brown bear

Red Gingerspice
Zo’n Golfje 3 die altijd wel opduikt in een dorp. Rode kleur, booskijkers en een heftige bumper. Prachtig!
Red Gingerspice

Silver Diamond
Grote sloffen van een Audi TT en een nieuwe voorbumper geven deze Golf 5 een vers voorkomen. Het zal niet meer heel comfortabel rijden.
Silver Diamond

Black Panther
Vul een logo naar keuze in. de VW-badge is verdwenen en verder is een bumper met veel gaas aanwezig. Zo’n dikke TDI moet natuurlijk wel goed gekoeld worden.
Black Panther

Mixed feelings
De bumpers waren vermoedelijk in de uitverkoop. Dat de kleur niet overeenkomt, ach dat is een kleinigheidje. Oogt natuurlijk prima zo..
Mixed feelings

Orange is The New Black
Volkswagen met Audi combineren blijft populair. Deze Golf kreeg zelfs een vleugje R8. Opvallen doe je zeker met de oranje hatchback.
Orange is The New Black

California feelin’
Met zo’n uitlaatsysteem kun je zeggen dat de inspiratie is gekomen van een Ferrari California, een Mansory Aston Martin Vantage of een Lexus IS-F.
California feelin

Panda Dream
Bij twotone denk je al gauw aan Rolls-Royce of een Bentley. In dit geval is het gewoon toegepast op een Golfje. Vast een liefhebber van het WNF.
Panda Dream

Guns without ammo
Een dikke bak. Tot de startknop wordt ingedrukt. Met maar liefst 86 pk zet deze Volkswagen geen zoden aan de grond. Ziet er wel heel rap uit, dat is alvast dik voor elkaar.
Guns without ammo

Tuscan
De twotone constructie op deze Golf lijkt wat weg te hebben van een TVR parelmoerlak. Aan creativiteit geen gebrek, check bijvoorbeeld die totaal niet matchende velgen. Grandioos.
Tuscan60 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Leuk al die tupperware, maar een golf blijft saai.
Sta je dan met je Golf met 86 pk die eruit ziet alsof hij 300 pk heeft. Alles voor de aandacht. Dat vind ik nog erger dan al die andere gepimpte Golfjes 3. Die mensen kiezen er bewust voor om voor schut te rijden. De eigenaar v van die zogenaamde Golf R probeert je nog te misleiden.
@berlinetta: Wat zal jij een moeilijk leven leiden, ik zou zeggen” leven en laten leven”, als iemand trots is op zijn Golfie, laat lekker gaan.
@toniominestrone: We zitten hier op Autoblog waar iedereen zijn mening mag geven en dat doe ik dus ook. Dit artikel is uitermate geschikt voor het geven van meningen. Sterker nog, ik kan geen enkele andere reden bedenken voor dit artikel. Dus nee, mijn leven is niet zo moeilijk hoor. Ik geef gewoon een mening.
@toniominestrone: je kan het ook omdraaien, als je niet tegen meningen kan, scroll dan niet door tot de comments.
@kuyl:Een mening of infantiel gebral, dat is nogal een verschil!
@toniominestrone: Klopt. Jouw reactie is inderdaad geen mening, maar stellig en infantiel roepen dat iemand een moeilijk leven heeft als diegene zijn mening geeft die niet overeenkomt met jouw opvattingen. Je bent toch niet toevallig de eigenaar van één van deze Golfjes of wel?
@berlinetta: Anyway, 86pk!! Wahahaha
@toniominestrone: is dit nu een mening of infantiel gebral verhult in moeilijke woorden?
@berlinetta: maar eerlijk is eerlijk, als hij wel 300 pk had gehad, was deze spec echt helemaal niet verkeerd geweest vind ik. Vind hem er erg dik uitzien maarja, 86 pk hahaha
@peterpann3nkoek: Dan is ’t gewoon een dikke golf (als dat mogelijk is, ik vind ze maar saai) tot je ‘m laat staan bij ’t stoplicht. Heeft hij z’n show, jij de go.
@thijsj: ik zei als hij wel 300pk had gehad, dus dan is hij wel sneller dan dat hij nu is
@peterpann3nkoek: ja snap ik, maar dat heeft ‘ie nu niet. Dus lekker laten staan bij ’t stoplicht!
@peterpann3nkoek: Ik vind het er ook zeker niet verkeerd uit zien. Mooi uitgevoerde Golf. Maar net doen alsof je in de snelste Golf rijdt terwijl je in de langzaamste Golf rijdt, vind ik dan weer jammer. Maar goed, ieder z’n ding.
@berlinetta: daar ben ik het zeker mee ens
@peterpann3nkoek: de spec is gebaseerd op de Golf R400 Concept. Een nog dikkere Golf R met 400(!) pk. Nooit in productie gegaan, zeer jammer. Ik vind het 1 van de gaafste concepts van recente jaren, dus hulde voor iemand die zo’n bodykit ontwerpt. Waar hij de plank misslaat is het toevoegen van de bodykit op een 1.0 TSI. Doe dan op zijn minst een 2.0 of een GTI/R. Dit is namelijk gewoon echt pretentieus zijn. Wel gaaf pretentieus, maar pretentieus.

P.s. als dan toch het hele visuele plaatje had moeten kloppen: de R400 was een driedeurs en geen vijfdeurs ;)
@berlinetta: dacht precies hetzelfde en ben het helemaal eens met je!
@berlinetta: kan heel goed zijn dat deze auto is omgekat. Meestal kun je het zien aan de remmen.
Dan steekt men een golf R en koopt men een wrak van een 1.4. En dan worden de frame allen met de chassis nummers overgezet in de R. En heb je een gratis golf R. De apk let daar niet op. Alleen als je een ongeluk krijgt kun je een probleem hebben.
@loserboi932: steekt = steelt en allen = balken. Ik moet het eens nalezen voordat ik het plaats.
@loserboi932: Geloof je het zelf, weet je wat voor werk het is om alle bekabeling, motor, bak erin te zetten en dan nog het 4-motion systeem..
Lekker knutselen.
golfjes gonna golf..
Audi TT sloffen? Of RS4 sloffen?
@rikus: rs4 inderdaad.
@rikus: kan, op een 2007 TT S-Line had je ze ook.
https://www.supercars.net/blog/wp-content/uploads/2016/04/2007_Audi_TT32SLine3.jpg
@RubenPriest: RS4 was van 2006 tot 2008. Dus die was eerst. RS4 velgen dus.
Heel erg mooi allemaal😬
Er is veel aftermarket spul te krijgen voor Golfs. Sommigen zetten het er nog op ook 😂
Bah bah.
Nooit begrepen dat je dat dan ook echt mooi vind zoals die witte bovenaan. Die mensen moeten ook anders zijn en anders denken.
@thomasthomas: Zo’n auto kun je aan gorten rijden zonder A’s of Oe’s. Plezier hebben is het toverwoord. De zoektocht en aankoop van een tikkeltje overdreven bumper kan voor zo iemand misschien evenveel waarde hebben als het aankopen van iets heel duurs door iemand anders. Low budget is gewoon funny.
Haha, heerlijke kopjes ook boven elk volgend Golf-pareltje 😂
Hmm binnenkort maar eens wat uploaden van mijn eigen Golf 3. Gewoon om te laten zien dat er ook eigenaren mét smaak zijn…..
@dutchdriftking: jij hebt een VR6, dat telt niet ;)
@shogun: Haha, vertel?
@dutchdriftking: Natuurlijke selectie heeft de afgelopen 10 jaar hard toegeslagen, de meeste MK3 VR6’en die de verpauperingsperiode hebben overleeft zijn relatief nette uitvoeringen.

de MK3 heeft inmiddels de leeftijd waarbij ik “VR6” op marktplaats in durf te tiepen zonder bang te hoeven zijn dat mijn lunch weer naar boven komt.
Ik zie een golf van verontwaardiging in de comments.
@cossiekiller: padum tss
Leuk dat een oude spot van mij gebruikt is in dit lijstje. De waardering waarvoor je het doet, en je dagen de straten afstruint. Neee, die Caractere viel van een kilometer al op,
Volgende week een artikel met juist heel gaaf aangepakte Golfjes?

Heb verder weinig met de Golf maar er zijn ook zat exemplaren te vinden die echt door een ringetje te halen zijn.
@griffendahl: is dat dan niet de A3?
@gulli: kan, maar dan niet de sportback of het vorige model cabrio…
@griffendahl: het dubbele is dat voor de meeste eigenaren dit een goed gelukt project is. Anders zou je er geen geld aan uitgeven lijkt me. En eerlijk: die two-tone Golf 3, mits hij matchende velgen erop zet en hem verlaagt, vind ik eigenlijk nog best oké. Dat is het ding in de tuning wereld: smaak. Veel mensen doen dit en als zij lekker kun kapitaal erop willen stukslaan, hun probleem. Wil niet zeggen dat ik 80% van dit lijstje niet je reinste knakentuning vind, maar ‘smaakvol getunede Golfjes’ zitten qua tuning niet ver van deze af denk ik. Er valt geen smaakvol of smakeloos etiket op te plakken namens het publiek. Daarom is hoe @RubenPriest de term ‘Dikke’ heeft gebruikt hier het best op zijn plaats.
@720s: Die Tuscan Golf had volledige Hot Wheels lak moeten hebben met misschien een zwarte striping, maar niet voor de helft en inderdaad gewoon leuke (zwarte ?) BBS velgen; dan was het wel geslaagd geworden.

Mijn inziens hoor je oude Golfjes als volgt te tunen ipv Sjonnie-style:
https://www.ramspeed.com.au/2012/03/27/vw-golf-r32-mk-iv-turbocharger-upgrade-by-ramspeed-australia/#post/0
Golf 1 > Golf 4 > elke andere Golf
Die Golf 7 met “86 pk” ofwel die als R400 is uitgevoerd rijd rond in Arnhem en omgeving, deze auto heeft alleen geen 86 pk meer🤣 maargoed de knulletjes hier die zelf een fiets hebben kraken graag andermans werk af! 🤓
@e36m3gt: Nou nou, hij heeft nu dus 115pk ?
@dawwg: Minimaal 140pk denk ik. Er zit een 1.2 tsi in die met een chipje makkelijk 140pk kan leveren. Niet echt veel, maar ruim voldoende om mee te komen met het verkeer.
Tranen in m’n ogen door dit lijstje 😭
En alle 11 waanzinnig lelijk!
Parels voor de paupers onder ons.
Alles gelijk naar de sloop brengen, man wat een hokken!
Mis eigenlijk de Bolf. Bora front op een golf.
Nou zal ik wel een zeikerd zijn.. Maar als je er nou op uit ben om een auto af te zeiken, kom dan in ieder geval met de juiste benamingen. De velgen van de “Silver Diamond” zijn geen “Audi TT” velgen maar van het type wat standaard onder de Audi RS4 Type B7 (2006/2008) noteerde. Het is maar een detail natuurlijk, maar toch.
Dijan zit met een stijve dit artikel te lezen.
@fmgarcia: Die staat de komende 24 uur fier overeind.
Later als ze groot zijn kopen ze zo’n ‘machtige’ Audi.
p.p.p.p.p.p.p.paaaareltjes S.S.S.S.Snuitje …… M.m.m.m.m.m.mooooie p.p.p.p.p.p.aaaareltjes …

Voor de jeugd: https://www.pleio.nl/blog/view/27740362/m-m-mooie-p-p-parels-f-f-fijne-p-p-parels-en-vooral-k-k-kleine-parels
Bestaan er uberbaupt “dikke” golfs? Heb er nog nooit een gezien namelijk….
Zoden aan de dijk hoop ik? Bij de guns without ammo. Overigens zeker een leuke wrap, maar zonder tuning heb je er niet heel veel aan

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).