Wouter bij de Nationale autoshow op BNR

Auteur: , 24 Reacties

BNR heeft een wekelijkse radioshow over auto's en onze zelf benoemde woordvoerder mocht daar gisteren komen opdraven. Alle stokpaardjes werden uiteraard bereden; Ferrari zuigt, cabrio's zijn gay, etc. Ook de immer populaire Prius werd nog even afgeserveerd als meest foute auto. Enfin, voer voor de gemiddelde autoblog-bezoeker...

Verder komt er wat achtergrondinformatie over autoblog voorbij en worden er de nodige veren ingebracht (dank je Carlo). Luisteren? check hier een samenvatting van het radio-item!24 reacties

Leuk stukje :-]

alleen die slomo beelden zijn wat minder, doe dan gewoon een compilatie van normaal bewegende beelden -_- of ietjes langzamer ipv dit schokkerige.
Leuk Wouter :D
Heb het lekker beluisterd, tijdens mn normale werkzaamheden… Misschien een idee? AutoBlog.fm ? :D Lekker over auto’s lullen, V8’s op de achtergrond, all-time road-classics…
San Sebastiano
@ Brammeh: autoblog fm is goed idee! ideale werkachtergond
Sympathieke vent, die Carlo Brantsen, zeker gezien hij tot de categorie “conculega’s” mag worden genoemd.
Ja, ik hoorde je ook langskomen. Ik luister regelmatig naar Bas van Werven en Carlo Brantsen. Zij doen het erg leuk. Je deed het goed, Wouter. Leuk om te horen, dat ze fan zijn van Autoblog, toch?

Is dit radio-optreden eenmalig?

Ik vond het ook aardig om wat feitjes over Autoblog te horen. Een ‘kijkje’ in de keuken.
Sympathiek interview. Ben zelf ook fan van BNR, veel beter dan die indoctrinatiezender Radio 1.
Jammer dat het steeds wordt vergeleken met geenstijl, ok├ę de manier waarop bepaalde dingen worden gebracht is te vergelijken, maar ik hoop dat de reacties niet naar het niveau afdalen van GS, zou zonde zijn van autoblog!
mooi interview
ik vind autoblog een goede site, ik kijk er elke dag wel 4 of 5 keer op
wohow, meteen bashen op toyota :p
Dr. Hans Klavan :lol:
Ga ’t stukje vanavond even luisteren: moet weer aan ’t werk nu!
Erg leuk! Die beelden moeten het mss wat minder saai maken, maar volgens mij leiden ze daardoor alleen maar af. Maar oke, gewoon wegscrollen of ander schermpje ervoor en het is geen probleem.
@ Stephan: over het niveau kun je twisten, maar dat niveau wordt voornamelijk bepaald door het publiek, niet door de schrijvers :twisted:
Oh, en Wouter: hulde, mooi stukje!
Ja, leuk interview, goed gedaan Wouter. Maar volgens mij is het niet zozeer Autoblog en zijn makers die de BNR-heren leuk vinden. Maar vooral het feit dat deze site veel bezoekers trekt waarvan Carros met zijn weinige bezoekers dan een beetje kan meeprofiteren. :twisted:
@ Viola: vuile boeven zijn het :D

Waarom moet ik trouwens inloggen voor jouw website? Dat was eerder niet toch?
Casper: het heet carwoman.nl zonder blogo erbij. Dan kun je er gewoon op. Binnenkort wordt het nog gemakkelijker… :-)
Ah, kijk aan. Binnenkort nog makkelijker? Vertel!
Is nog geheim… Binnenkort meer…
@Carlo Brandsen en Bas van Werven praten zoooooo saai ..
lukt me zelden een half uur lang die mensen aan te horen ..
wouterjeuring
-edit: nutteloze bijdrage-
Volgens mij heeft Wouter geen enkele reclame gemaakt voor http://www.carros.nl wat trouwens ook een verrekte goeie site is, zo zag ik. Bedankt voor de tip. Interview wordt trouwens volgens mij zaterdag en zondag ook nog een keer uitgezonden, anders beluisteren op http://www.bnr.nl. Doeg
leuk om te horen dat er eindelijk iemand van een beetje schappelijke leeftijd te horen is op BNR. Ik heb altijd het gevoel dat de mensen daar 45+ zijn.
Da ’s een heel goed interview. Je merkt dat de interviewer echt ge├»nteresseerd is en Wouter staat z’n mannetje. Ook leuk om heel stilletjes aan af en toe een blik achter de schermen te krijgen.

Ik ben benieuwd hoe lang het nog duurt alvorens de Vlaamse pers eens aandacht besteed aan mijn favo site.
Offtopic
@Wouter; Waar heb je die bril vandaan.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).