ASMA Design PhantASMA CL 65 Wide Body

Auteur: , 69 Reacties

ASMA Baby!

ASMA staat garant voor een stukje Duitse bescheidenheid. Ditmaal hebben ze een creatie gemaakt op basis van de Mercedes CL65 AMG (W216). De specs zijn indrukwekkend, denk aan een V12 BiTurbo met 725 pk en 1180 Nm! De sprint naar de 100 km/u is mogelijk in 3,8 seconden en de topsnelheid is 330 km/u.

Aan de buitenkant is de auto even indrukwekkend. De opvallende ASMA “Darth Vader”-grille wordt gecombineerd met 22-inch lichtmetaal, een diffuser en een setje dat de boel 35 mm lager kan zetten.

Asma Cl65
Asma Cl6569 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
lol, heftig!
Walgelijk
neeeee, dit is nog erger dat alles wat ze ook bj elkaar hebben vern****
Rechtstreeks naar het stort ermee! Wat een walgelijke creatie is dit!
Nee adriaan, dit is gewoon uniek. En dus mooi. :D
oh jee…..

was het eerste wat er bij me opkwam

en na een tweede blik
oh jeee…

Tja….
plaatsvervangende schaamte voor de persoon die dit voertuig wil besturen

oh jee…
Lijkt precies een Gigantische Alfa-grille. Heb ASMA nooit begrepen. Maar autoblogger heeft wel gelijk, het is uniek. Een ASMA herken je altijd, en van ver. Dat kan van weinig tuners gezegd worden. Maar zou mijn auto toch niet zo willen verminken.
Ik heb zojuist Deel 4 van de beste auto-actie film ooit gezien.
Ik heb maar 1 ding in mijn hoofd als ik deze auto zie.
De spieren van Vin Diesel
Als ik genoeg geld had voor deze auto maakte ik er zeer zeker geen tupperware bak van, echt doodzonde wat de meeste tuners met het uiterlijk doen. Nee, doe mij maar een maatje grotere velgen en alleen de motor upgrade en verder afblijven…
Ik vind het wel wat hebben. Maar dat moet ik natuurlijk zeggen, omdat ze hadden gevraagd of ze de shoot wilden doen bij mijn yacht.
Hier heb ik geen woorden voor, alleen maar : BLEEEEEEEH!
Neee! Houd op!

De persoon die dit met zijn CL doet is echt gek in zijn hoofd.
Die achterkant moet nog een beetje verbeterd worden,maar de voorkant is egt walgelijk,bah bah…:shock:
dit is alleen iets voor mensen die van een CL houden en ook nog gestoord zijn om hem zo om te bouwen!

lelijk!!!!!!
net als de rest van de AStMa baksels is het weer helemaal niets… maar goed, er zal wel een rijke stinkerd rondlopen die iets unieks wil hebben en dus voor lul gaat rijden. Elke gek zijn gebrek toch…
Opzich wel vetjes imo.
Maar ze zijn wel een beetje te ver gegaan en ik vind dat de neus onder niet zover naar voren moet steken.
cl63 ultieme kamperbak
walgelijk, de specs zijn goed. Maar het design is weer even belachelijk als we van ze gewent zijn.
Naar mijn idee heeft dat bedrijf nog nooit iets moois gecreëerd.
DIK! lekker fout, maar wat boeite het als je die V12 op zn staart trapt.
zoooooo .. dat ding is alles behalve “gay” ..
wat een ultra-stoer ding is dit zeg ..
Ontwerper heeft nét even teveel Need For Speed gespeeld. (Niet de oldskool NFS, want die hadden dat gekke tuning nog niet, dat waren echt goede spellen!)
Agressief!
LOL! Ze hebben wel humor bij ASMA :)
Afgezien dat ik de auto lelijk vind, en dat ik het ook nog eens zonde vind om een CL zo te kunnen verneuken, vind ik hem veel weg hebben van de Wald CL 65 AMG (ja de voorkant niet meegeregend, dat is uniek en echt ASMA) maar nu moet je dus meer geld betalen om je CL 65 te verneuken, neej ik zou wel wel braaf blijven rondrijden in een standaard CL 65 dan hoor, of even langs Brabus vind ik ook goed
Wat een achterlijk dikke bak, maar wat verschrikkelijk LELIJK!!
met de nadruk op LIJK
geen woorden voor zo lelijk
Welverdraaid, Asma speelt weer op.. om de zoveel tijd heb ik er last van. Een groot ongemak, dat is’t.
CrazyCarFreak
ROFL
“Duitse bescheidenheid”. LOL! :)
Gewoonweg degoutant !
Pure mishandeling.
Hey een Audi.
Al geef je een aap een gouden ring…
wat een schapen hier , als de een het lelijk vind volgen er meer ,wedden als tie langs je rijd op de snel weg dat je aandacht er aan vast kleeft en zeker niet omdat tie lelijk is .ik hou helemaal niet van mercedes maar dit is gewoon bruut.
kan zo een bodykit zijn voor de race series,mooi mooi mooi.maar dan mag het wel natuurlijk, want stel je voor dat we onze hollandse degelijkheid in gevaar brengen .
ja hoor ik ben een schaap omdat ik hem spuuglelijk vind. of is er misschien een zeer beperkte groep die hem wel mooi vind? hoe dan blijf ik het wonderbaarlijk vinden dat ASMA nog steeds auto’s kan blijven verkrachten en nog niet failliet is.
ow ja die bodykit heeft niks, maar dan ook echt helemaal niks met een racebodykit te maken. In de racerij houden ze namelijk niet zo van zo veel gril aan de voorkant
Deze auto is zo verschrikkelijk bruut verkracht dat ik hem geweldig vind. Het staat gewoon nog ook. Eigenlijk te Bizar voor woorden. Over the top maar toch kloppend. :?

Dit is even wat anders dan de gemiddelde opplak bumpert. ;)
Ik denk dat hij het eerst gespot wordt bij MTV Cribs, UAE-edition.
Ik vraag me af welke mongool dit had ontworpen, op een auto heeft gezet en gedacht heeft: Ja, dit is het! Ik ga het direct op de markt brengen!

Wat een afschuwelijk gedrocht!


-edit: hou het aub een beetje netjes!-
Een Cylon raider voor op de weg…GEWELDIG!
te gruwelijk..
Die voorkant is heel gaaf. De rest wat minder, maar wie maalt daar om. De ASMA CLS zou op mijn slechte drugsdealer-smaak kunnen rekenen.
Wat een vercrackte CLS…
Echt te lelijk…
wat een prachtbak, BEAUTIFUL!!
Wat een afwerking, TOpklasse….!
Marc van der Haak
Als je het beeld van die eerste foto in je achteruitkijkspiegel ziet dan begin je niet te lachen, maar spontaan in je broek te pissen van de angst.. Damn..
Ik vind hem eigenlijk wel wat hebben.. Maar aub geen chrome paintjob ofzo.. Mat zwart met donkere velgen.. Rrr.. Krijg er kippenvel van ;-)
Hoezo klasse afwerking; kijk eens naar de diffusor en dat is echt huilen met de pet op kwa afwerking. De uitlaten zijn niet ovaal maar krom aan alle kanten, de diffusor (koolstof) is echt heeel slecht kwa afwerking en de vertical finnen zijn gedeeltelijk hol kwa vorm! wie bedenkt dat dan? De voorspoiler heeft weet ik hoeveel s-slagen dus diegene die dat gebouwd heeft, heeft echt de ballen verstand van goede/mooie oppervlakken modelleren..brrrrrr
mad max 10
Michaelangelos
Nou is het meer een Mercedesblog geworden ik zie wel heel veel nieuws over Mercedes
Stijl & Klasse!
Verkrachting!!!:(
haha, wat een aparte verschijning! maar toch vind ik hem uberr mooi! alleen de gril aan de voorkant zou wel een pietsie minder mogen:)
Op het tweede plaatje lijkt het nog wat. Andere velgen eronder en het zou een extreme CL Black Series kunnen zijn of iets dergelijks. Echter, zogauw je de achter- of vooral voorkant ziet, is het een heel ander verhaal. Die grille past eigenlijk nergens op, maar op een CL al helemaal niet!
Die voorkant is heerlijk, als je dat in je spiegel ziet weet je niet hoe snel je op moet donderen! :twisted:
Alleen zonde van die velgen en die verbredingskit en achterbumper. Doe mij een ‘standaart’ CL AMG met deze neus, in het matzwart. Killer! :)
Wat M. v/d Haak zegt hierboven zeg maar, met antraciete velgen ofzo.
Bedenk me trouwens dat als je deze neus op een Corvette of een Trans-Am ofzo zet, je een hele stoere Knightrider 2010 hebt! Met van die rode lichtjes tussen de grille. :)
Je schrikt je dood als je dit achter je op de weg ziet verschijnen. Zal ook wel de main reason zijn waarom iemand dit zou willen kopen. Lekker de ouderen onder ons van de weg af jagen:twisted:.
was die ontwerper blind ?
:shock: * schrikt zich de pleures *

…en daarmee heb ik genoeg gezegd…
Weet iemand hoe de stichter van Asma heet? Dan kan ik eens een fotootje zoeken van die ziekerd. Echt geschifte shit man.
Om van te kotsen…:( Hoe kan iemand zo’n mooie auto zo verkrachten!
OMFG.
Hoe f*cking extreem is dit!
Die grille is echt wel behoorlijk lelijk.
Maar wel neukend exclusief.
Echter, het hele plaatje ziet er toch behoorlijk verkracht uit.
Ik zou alleen de spoorverbreders en de wielkasten op mijn CL65 willen. Ziet er brutaal breed uit zo. De rest daarintegen trekt op niks..
karate kameel
die ontwerper was geniaal :) en zeker niet blind ;)
hier krijg ik asma van ja
heiligschennis ten top :s
Doet me denken aan het nummer “she’s a brick, HOUSE” lekker plompig :P
Hij ziet er zeer zeker wel bruut en stoer uit zeg! Alleen is het mooie er wel af nu!
zo’n mooie auto, en dan word ie door een stel …. even flink geruineerd, deze auto hoort er niet snel uit te zien dat is juist zijn klasse.
de performance is vet maar de kit is zo lelijk als de nacht

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).