Dealer crasht Corvette en geeft em zo terug [updated]

Auteur: , 112 Reacties

De arme kerel kwam alleen maar langs voor een terugroepactie...

Maak kennis met dealer Hein Koenen in Echt. De eigenaar van de betreffende Vette bracht zijn auto weg voor een vervanging van het dak (factory recall), waarna hij de auto total loss terugkrijgt… No shit! Verzekering keert alleen dagwaarde uit, schadepost is meer dan een halve euroton.

De eigenaar van het bedrijf zou een “ritje” hebben gemaakt in de auto… volgens de verklaring heeft hij ingehaald op een natte weg (handig met zo’n listige auto) en is daarbij de macht over het stuur kwijt geraakt. Gevolg was dat hij 2 bomen heeft geraakt, een sloot is ingereden, vervolgens weer terug op de weg is gekomen en aldaar nog even een vrachtwagen heeft aangetikt. Dat alles met een zeer rustige 50 km/u. Yeah right. Volledige verhaal staat op corvetteforum en is inmiddels all over the twitters.

Met dank aan iedereen voor de tips!

UPDATE: De eigenaar schijnt inmiddels een overeenkomst te hebben met het autobedrijf waarin men overeen is gekomen om de schade naar tevredenheid van de eigenaar te compenseren. (Dank aan Laue)112 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
EPIC FAIL!!!

Wel zuur voor de eigenaar.
En de loden leeuw van 2010 gaat naar..
koop nooit een auto in Echt !
@joop: …echt niet hoor ! ;-)
Welk bedrijf is dat? Dan weet ik iig waar ik nooit naar toe moet gaan.
peter - italia
Zelfs op ijs glij niet zo lang door als je met 50 de fout in gaat…

een nieuw dak hoeft toch geen 200km/h test rit te ondergaan?
door de wasstraat lijkt me genoeg…

anyway… als ik mijn auto zo terug krijg zal ik eerst mijn kin van de grond rapen…
@peter – italia: en die kerel zn tandjes
peter - italia
@Getl4id:
ik had hem laten bezoeken door 3 zwarte alfa’s ofzo ;-)
Ik zou die vent klemrijden tegen een boom, vervolgens in de sloot en daarna voor een vrachtwagen gooien. Oog om oog, tand om tand =)
Wat een sukkel, ten eerste om de auto van een klant te mollen en vervolgens om het zo brak op te lossen. Nu komt het overal in de media en kan hij straks z’n zaak wel sluiten (en terecht).
Die Koenen kan beter even die 50.000 euri dokken anders kan hij binnenkort zn toko wel sluiten. Dit gaat hem sowieso klanten kosten
Een paar krasjes, wat is daar zo erg aan??
@Jokkebrok:
Stukje wel gelezen?
Niet alleen plaatjes kijken he!
Dealert verknald auto, meneer krijgt niks terug….
Mooie reacties daar op dat forum!
Webiste’s starten die de naam van dat bedrijf beinvloeden, flyers uitdelen voor het bedrijf, auto lenen die van een cliff af rijden. Dat soort dingen :D
peter - italia
@RickB: ook mooie suggestie om alle forumleden te laten gaan mailen hoe ze het gaan oplossen… binnen no time ligt hun server plat…
Eerste reactie op dat forum:
“Sorry to see this, I am sure you have a legal system there where you can sue them for the difference in your loss.”

Die vlieger gaat niet op, denk dat alle kosten voor de eigenaar van de Vette is… echt waardeloos land dit!
Wat een kansloze dealer.
De reactie van slief klinkt als een erg goede actie om te doen. Schakel de media in, autoblog heeft ‘t, GeenStijl nu ook, morgen de ‘oude media’.
Vergeet niet dat dit een plastic auto is…

Als dealer MOET je voor de kosten WILLEN opdraaien vind ik! De garage reed deze auto toch; dan moeten toch ook zij verzekerd zijn voor dit soort dingetjes? Ze moeten het verschil aanvullen anders mag de toko idd dicht.
wat een suffe smoes! zeg dan dat je een nooduitwijk moest doen ofzo! met 50km/h inhalen en dan de macht over het stuur kwijt raken jajaja hij zal gestart zijn met 50km/h, vervolgens een dot gas om ff lekker snel er voorbij te gaan, kont breekt uit, teveel en onnodig corrigeren, overstuur gaat over in onderstuur etc etc. kijk mij wijs doen in andermans corvette….
en hoe gaat die lekker een ritje maken met andermans auto zonder diens toestemming
Let er vooral op dat in het topic gezegd wordt dat de teller nog op 100 km/u staat en dus niet de 50 km/u die de baas (crasher volgens het topic) verklaard heeft.
Volgens mij kan je dat prima aanvechten. De dealer zou de eigenaar schadeloos moeten stellen volgens de wet. Hij is aansprakelijk of hij nu wel of niet of maar deels verzekerd is maakt niet uit. Hij treedt waarschijlijk op namens zijn BV dus kan je de BV aansprakelijk stellen en via de rechter afdwingen dat hij betaald. Doet hij dat niet kan je beslag laten leggen op die toko! Je moet met het geld een gelijkswardige auto kunnen kopen zijn die in de praktijk duurder dan heb je dus een zaak! Succes!!
AL IS JE VETT NOG ZO SNEL, HEIN SLOOPT HEM WEL!!
@DeSjaak:

ROFLOL!
;)
@DeSjaak: hahahahahahah
Website Koenenbv nu al overbelast…
Een beetje dealer heeft volgens mij een (extra) verzekering voor dit soort zaken. Aansprakelijkheid enzo.

Overigens is het verhaal dat de eigenaar zegt dat hij er 50.000 euro bij inschiet klinklare onzin. Hij heeft ooit (in 2006!) 100.000 euro betaald en nu krijgt hij er 50.000 euro voor (nog veel). Dat een nieuwe auto wederom 100.000 kost en hij dus zelfs 50.000 moet bijleggen voor een nieuwe is niet zo vreemd.

Hij kan voor die 50.000 euro van de verzekering prima een gelijkwaardige vervangende auto kopen. Als zijn auto was gestolen of hij wilde hem inruilen dan had hij voor een nieuwe auto ook 50.000 moeten bijbetalen.

Een Corvette uit 2006 (of nieuwer) hoeft volgens mij niet zo duur te zijn:
http://www.gaspedaal.nl/Corvette/C6/?pmax=60000&bmin=2006
@robbie:
geen link naar zomoto? :P :P
Het is ook niet voor niets (magere)Hein aka The Ripper…
En de server van Hein Koenen doet zweten.
btw. twitter is zoO0 2009
Zodra meneer een beetje fatsoenlijke advocaat inschakelt, is het vlot geregeld. Echt, elke advocaat en ik neem aan ook rechter zal gehakt maken van de opstelling van Koenen. De corvette-eigenaar heeft namelijk niets te maken met de uitkering van de verzekeraar aan de dealer. Daar heeft hij namelijk geen overeenkomst mee.
Zou niet weten waarom de dealer niet aansprakelijk zou zijn…. ze kunnen het proberen te ontlopen maar het wetboek laat weinig ruimte voor dit soort onzin.
Ah Bah niet die dealer daar zijn wij een keer naartoe geweest om voor een Hummer H2 te kijken en hij probeerde ons de hele tijd te verzekeren dat je daarvoor een vrachtwagen rijbewijs nodig had en de klantvriendelijkheid zoals hierboven is gelezen is ook niet al te best
Ah Bah niet die dealer daar zijn wij een keer naartoe geweest om voor een Hummer H2 te kijken en hij probeerde ons de hele tijd te verzekeren dat je daarvoor een vrachtwagen rijbewijs nodig had en de klantvriendelijkheid zoals hierboven is gelezen is ook niet al te best.
Jeetje.En dan maak ik mij druk over een krasje.
Dit. Doet. Pijn.
50 rooitjes voor een 2006 Vette !!

hij mag die dealer wel een bos bloemen sturen ..
@lincoln: lol!
@lincoln: Het erge is dat die beste man de crasher ook nog een bos bloemen heeft gestuurd:o die man had verwondingen en lag in het ziekenhuis..
Arie op Safarie
Echt wel …
faal,
de dealer was ook nog eens gemachtigd bestuurder daar gaan je schade vrije jaren (als ik het goed heb)
Komaan verspreid allen dit bericht! Zodat die garagehouder niet anders kan dan de man te vergoeden… Of totdat GM Nederland er ook van gehoord heeft…
@York: blaat…blaat….schaapje…mee mekkeren met de meute…
de dealer kan wel zeggen dat ze niets betalen, maar de eigenaar hoeft alleen maar naar een advocatenbureau te gaan en hij heeft een nieuwe auto. Met schadevergoeding etc.
Nou, de eigenaar kaalplukken zeg ik!
Dealer Hein Koenen is volledig aansprakelijk, alles wat hun bedrijfsverzekering tekort schiet zullen ze zelf moeten betalen.

Hein Koenen moet heel snel opzoek gaan naar een minimaal vergelijkbare Corvette en deze netjes op de stoep afleveren met een bos bloemen en half jaar volledige garantie erbij.

Anders zou ik als eigenaar zonder enige twijfel naar de rechterstappen.

De eigenaars verzekering is hier helemaal NIET van toepassing. De eigenaar heeft ook geen toestemming gegeven daarvoor behalve uitsluitend het uitvoeren van de recall reparatie…
Whaaaa die heb in hengelo gespot kijk maar op autogespot onder hengelo bij jerrik&mart
Wat doet Hein Koenen in de auto van een klant?! Ik kan me niet voorstellen dat de eigenaar van de Corvette goedkeuring heeft gegeven om in zijn auto te rijden. Zeker niet omdat het uitneembare dak vervangen werd. Lijkt me ook niet echt ‘nodig’.

Godver, maakt me echt kwaad dat ze iemand, die zuinig is op z’n auto, zoiets aan doen en nog niet het fatsoen hebben om het netjes op te lossen! A$$hole!
ik zou ook een tipje geven aan geenstijl
edit: kuch kuch
@papa: nauw hij staat er ook op http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2010/10/autodealer_koenen_sloopt_uw_au.html

aan klagen die hap net zo lang dat die wel een newe auto staat met een vervangen dak
baaaah wat heb ik maar weinig woorden over voor zoon bedrijf! wat ben je dan door en door en door en door slecht en verdien je het om met veel letsel uit die auto te zijn gekropen!
corvette eigenaars weten meteen waar ze niet heen moeten nu… beter trekt ie hij dealer voor de rechtbank om ze kapot te maken :D :P
Maar de grote vraag m.b.t. de recall: is het dak vervangen?
een audi of Ferrari zou in brand zijn gevlogen …
Ik zou mijn auto, als die daar zou staan bij Koenen, per direct weghalen. Niet omdat ik bang ben dat hij er nogmaals 1 platrijdt, maar wel omdat die toko morgen failliet is…
@BMW-Z-CSi: Dat maakt niets uit.
Ik snap het probleem niet, elk fatsoenlijk autobedrijf heeft hier toch een client objectverzekering voor?
Echt!?
Nou nou,

de eigenaar maakt er ook wel een drama van. Hij krijgt gewoon de dagwaarde, meer is de auto niet meer waard. Vergoeden van een nieuwe is ook geen sprake van.

De dealer mag zeker in de auto rijden en daar is hij ook voor verzekerd. Een dealer of garagehouder die NIET in auto’s rijdt neem ik niet serieus. Dat het eens fout gaat is nu wel zuur.

In feite moet er een gelijkwaardige auto staan. De dealer doet er misschien niet verstandig aan zo dwars te liggen maar dit is verzekeringswerk. En van de verzekering krijgt de eigenaar de waarde voor een even oude auto uitgekeerd.

Ik zou het anders aanpakken als dealer zijnde, dit is allesbehalve handig, maar dit is volgens mij ook wel een beetje een klant die ook geen begrip toont voor de dealer zijn situatie.
Voor een dak vervanging (dakkie eraf, dakkie erop) hoef je niet een testrit te maken, lijkt me…

Dat het een verzekeringskwestie is lijkt me duidelijk, maar het lijkt me toch ook logisch dat de verzekering van de dealer dit moet regelen en niet de verzekering van de eigenaar zelf.

De dealer is heel dom bezig om dit zo af te handelen, inderdaad, maar ik vind niet dat de klant “geen begrip” toont. Hij brengt zn auto voor een af- en opschroef klusje en krijgt een wrak terug met een dealer die zich meteen loopt in te dekken. Ik zou ook ziedend zijn.
@riel: werkt zeker voor KoenenBV? De dealer heeft de auto van de weggehaald en gedumpt bij hun in de loods. Geen getuigen, geen fotos, geen politie, geen niks. Er valt dus helemaal niks meer te bewijzen. Als de dealer niks te verbergen had, i.e. netjes had gereden, aan snelheidslimiet gehouden, dan had ie het ook gewoon netjes kunnen afhandelen, ipv. alles zo sneaky zelf te regelen en niks meer te bewijzen na te laten.

Mijn gok, meneer de dealer rijdt veel te hard, haalt in, verliest controle met dientengevolge schade. Dealer weet hoe fout ie is, belt snel een van zijn medewerkers, die met de flatbed komt, auto wordt opgeladen. Niemand weet wat er gebeurt is, en dealer liegt gewoon over zijn eigen rijgedrag. Ga het dan maar eens weerleggen als klant zijnde. En als zijn rijgedrag al niet fout is geweest, dan is op zijn minst het zelf de sporen opruimen zeer kwalijk.
the-budel-guy
vandaag een zwarte Corvette richting echt zien rijden
@the-budel-guy: Dat meen je niet! Dat kan niet waar zijn :roll:
the-budel-guy
@Rob: weet ik echt kon er op school niet van slapen
@bozewolf

Misschien gaan ze proefrijden om op windgeruis te controleren na vervanging dak. Wel apart dat de directeur van het autobedrijf dat zelf doet meestal doet een monteur dit of het is zo’n kleine tent dat ie beide is.
@Bob: Goed punt.
Hein, het is niet fijn, om met pijn, de hoofdrol in een aantal grote weblogs van Nederland te zijn. Het is geen gein, ze maken je klein, als jij niet snel iets regelt met je brein…

Al denk ik dat je voor 50k best iets vergelijkbaars moet kunnen vinden, maarja dat rijmt niet.
Eigen schuld dikke bult. Vind het wel vreemd dat de directeur gaat rijden i.p.v een monteur. Dacht zeker waaat een dikke Vette effe lekker raggen en dan ook nog eens de lef hebben om te zeggen dat jij niet aansprakelijk bent…
Overigens opvallend dat de site van de dealer momenteel offline staat. Begonnen ze een beetje te veel spam binnen te krijgen?

Ouders van vrienden van me hebben een dergelijke situatie ooit meegemaakt met een bijna splinternieuwe BMW 5 serie en hoewel die dealer iets beter meewerkte heeft het hun toen ook best wat duiten gekost.

Anyway, ik hoop op een goede afloop voor de gedupeerde Vette eigenaar.
Als die vent enig fatsoen in z’n donder had gehad, dan had hij voor een vervangende auto gezorgd. Maarja… vermijden zulke bedrijven.
@JP moet je eens kijken op de foto’s van de snelheids indicator. Daar staat toch meer dan 50km op en tevens die dingen hebben toch zeker wel een zwarte doos die kan worden uitgelezen?
Hou luidt die spot ook weer van de Overheid/Autohandelaren.:

Liever naar dé echte dealert!
haha

Wat een FAIL;een proefrit maken omdat het dak is vervangen onder een terugroep actie? WTF***

Niets voor niets noemen vele engelse fora, dealers… stealers.
Dit bedrijf moet je een flinke boete geven en het schrappen als corvette verkooppunt.
Ik heb zoiets ook ooit meegemaakt met een Mitsubishi Lancer die ik bij een dealer vd Berg in Warga in Friesland bracht. Even de motor afstellen. toen ik hem ’s avonds ophaalde, kreeg ik geen rekening mee (nee stuur ik wel op, de computer is al afgesloten), de sleutels werden overhandigd en er werd naar een parkeerterrein gewuifd. Daar staat ie. De auto liep voor geen meter, hield in en knalde. Later bleek dat de tandriem was versprongen, de kleppen krom en de verdeler beschadigd. Ik heb verhaal gehaald, maar de man ontkende dat de auto bij hem was geweest. Ik had hem eigenlijk toen door de etalage moeten knallen, maar ja, netjes opgevoed. Als straf heb ik me voorgenomen nooit meer een Mitsubishi te kopen. Zoiezo hele matige auto’s.
@midasracer:

wowowowow ..
maarrrrrr .. leugenaars mag je noooooit laten gaan ..
zorg altijd dat het ze meer kost dan de waarheid spreken ..
maak er desnoods een levenswerk van ..

geloof me .. dat voelt heerlijk ..
@lincoln: Ik wist toen niet hoe ik dat moest aanpakken, nog nat achter de oren, geen rechtsbijstandsverzekering (ik weet niet eens of die toen al bestond) en het was nog in het pre-internet tijdperk! Nu ligt de wereld aan onze voeten en zoals de eigenaar het met zijn Corvette heeft aangepakt is prima. Maar probeer je eens in te denken hoe dat 25 jaar geleden ging, dan was je als consument snel afgebrand.
@midasracer:
yep .. dat soort momenten heeft iedereen wel eens gehad ..
dan voel je je niet alleen een sukkeltje ..
dan ben je ook een sukkeltje ..
en delf je gewoon het onderspit ..

aan de andere kant ..
je kan er maar niet vroeg genoeg mee geconfronteerd worden ..

nogmaals .. IEDEREEN heeft zo,n “had ik toen maar” gedeelte in zijn leven ..
@midasracer: de auto door de voorruit knallen zou te makkelijk zijn… ik denk meer in de richting van Oostblok criminelen+een paar autotrailers en een snel teruggelopen voorraad in zo’n geval ;-)
Hey, die site van Koenen BV doet het niet… hoe kan dat nou? :P
Vergeet niet om hier in te loggen en een recensie te plaatsen:

http://maps.google.nl/places/nl/echt/voltaweg/5/-autobedrijf-koenen-bv?hl=nl&gl=nl
De eigenaar is vandaag met de dealer om de tafel gaan zitten en de lucht is geklaard. Er is een overeenkomst, die beide ondertekend hebben…….en ze leefden nog lang en gelukkig..
Ach .. gelukkig kun je in Nederland niet zo heel gemakkelijk een rechtzaak aanspannen .. anders krijg je zo van die Amerikaanse praktijken.
danoontje power
hoe wil je dat in hemelsnaam voor elkaar krijgen ,sloot is ingereden, vervolgens weer terug op de weg is gekomen , lijkt me sterk want als je er in rijd kom je er niet meer uit, dus dit verhaal is dikke onzin
HAHAh deze heb ik gister nog op de snelweg zien rijden ;)
Die garagist kan nu zo door de straten lopen….
http://interacc.typepad.com/.a/6a01053596fb28970c0105363aff5a970c-pi
Als er een black box in zit (verplicht in de States dus grote kans dat-ie er wel in zit) dan moet je dus kunnen uitlezen met welke snelheid dit is gebeurd – en of meneer Koenen nog even gas heeft bijgegeven voordat-ie die boom raakte.

Maar ja, hij zal dat geheugen inmiddels wel gewist hebben, de gluiperd…
Is al opgelost precies: http://www.autoweek.nl/forum/read.php?1,4489517,4490454#msg-4490454

Misschien artikel updaten? Staat wel zo netjes :)
Hallo mensen, alle is weer koek en ei.

QUOTE:

Update

Vanmiddag heb ik een goed en zeer pittig gesprek gehad met de heer Andy Koenen van Koenen,s autobedrijf.

Zoals ik al eerder aangegeven heb, begreep ik best wel dat de firma Koenen mij geen nieuwe Corvette kon geven zonder dat daar bijbetaling tegenover stond. Echter het feit dat men mij een aanbieding had gedaan waar de volledige bijbetaling op mijn bordje zou komen was voor mij volkomen onacceptabel. Vooral omdat onder normale omstandigheden ik geen nieuwe Corvette had gekocht en nog jaren met mijn Corvette had kunnen rondrijden. En de volledige schuld van het verlies van mijn Corvette bij de firma Koenen lag.

De heer Koenen en ik hebben vanmiddag een overeenkomst gesloten waarin ik en hij zich konden vinden. De kwestie is bij deze naar mijn tevredenheid opgelost. Het was een ongelukkige situatie ontstaan, die zoals de heer Koenen mij vertelde voort is gekomen omdat de firma Koenen nooit eerder met een dergelijke kwestie van doen heeft gehad en dit waarschijnlijk daardoor niet door hen op de juiste wijze is opgepakt. Daardoor is bij mij het gevoel ontstaan (ook mede door de emails die ik van de firma Koenen had ontvangen) dat de firma Koenen mij in de kou liet staan.

Alles is tot mijn volledige tevredenheid opgelost. Ik ben blij dat uiteindelijk Koenens autobedrijf, heeft laten zien dat ze toch een correct autobedrijf zijn, zoals ik ook altijd heb gedacht .

UNQUOTE

komt van het autobleek forum.
@Laue: [QUOTE]Het was een ongelukkige situatie ontstaan, die zoals de heer Koenen mij vertelde voort is gekomen omdat de firma Koenen nooit eerder met een dergelijke kwestie van doen heeft gehad[/QUOTE]

Hij bedoelt daarmee zeker alle aandacht die eraan werd geschonken op de diverse internetfora/blogs. Deze eigenaar heeft geluk gehad door alle aandacht die eraan geschonken is. De meeste mensen hebben dat geluk niet. Koenen is een typisch voorbeeld van de hufterigheid van veel autodealers.
@jp:
Ik denk dat de eigenaar zelf ook niet wist hoe te handelen in deze situatie. Blijkbaar heeft hij gewoon het advies van zijn chevy-forum vriendjes opgevolgd. gewoon zoveel mogelijk herrie trappen als maar kan. Zelfs op onze Dodge site… Niet de meest verstandige keus imo. Zal hij nu wel spijt van hebben naar het schijnt dat het nu netjes opgelost is en hij het belachelijke aantal aan sites mag inlichten dat het nu netjes is afgehandeld… Wat dacht die kerel wel niet? dat hij even een nieuwe corvette mocht uitzoeken? wees redelijk..
@Laue: Ik denk dat de eigenaar het perfect gedaan heeft. Als de verschillende internetsites dit niet hadden opgepakt, dan had de eigenaar niks gehad. Koenen heeft vanaf het begin verkeerd gehandeld, te beginnen met het uitwissen van zijn sporen betreffende het ongeluk, en waarschijnlijk ook “ietwat” roekeloos rijgedrag. Ik hoop dat autodealers er iets van leren, maar dat zal wel ijdele hoop zijn. Net zoals je doping niet 1,2,3 uit wielrennen haalt, haal je hufterigheid niet meteen uit de autohandel.
@jp:
Dit laat eerder zien dat de eigenaar niet wist wat hij moet doen en uit paniek alle interwebs vol spamt. Ik praat overigens niet goed wat de dealer gedaan, Ik hoop dat die zijn lesje geleerd heeft.
@jp: Precies, net zo’n klootzak als waar ik in het verleden tegenaan ben gelopen. Alleen komen ze er vandaag de dag niet meer mee weg. Leve de blogs!
Ik zou verwachten dat die dealer moet kruipen voor excuses. Zelfs als de rit nodig was om de herstelling te ‘controleren’

Spread the word, creeer een blog, probeer ook zendtijd te krijgen in consumenten programma’s ofzo…
i love Koenen ..
Hoezo lullig???
Als het op internet komt, is het snel opgelost :)
Ik ben geen Corvette-kenner, maar dit lijkt me toch echt een model uit de jaren ’90… In dat geval lijkt het me sterk dat er nu,in 2010 een terugroep-aktie op komt…
@delimburger: Datum aanvang tenaamstelling: 01-11-2006
Het kan waarschijnlijk dus wel.
50km per uur zou best kunnen het is een amerikaan daar vallen de onderdelen standaard al af
@V10:
Welk dikke ride met V10 heb jij?
je kan rijden of je kan aan auto’s sleutelen………….. en niet alle twee
Ach ja, deze prachtige bolide staat volgende maand te koop bij A&D Auto’s in Amersfoort. Als schadevrije auto uiteraard…
@Quattroboy

Bij een handelaar staan de auto’s meestal schadevrij, je moet vragen of de auto ooit schade heeft gehad.
Ach, de auto is er tenminste een stuk mooier op geworden.. :lol:
Naar tevredenheid van de eigenaar, dat zou ik ook maar doen. Je kan het je als garagebedrijf niet permiteren om zo iets te flikken en de klant daarna met een stuk vuil af te schepen!
CorvetteLover
Never underestimate the power of the Corvette Community!
Vraagt niemand zich wel eens af hoe het met de bestuurder gaat in dit geval de heer h.koenen of is de auto het belangrijkste?
Vraagt iemand zich wel af hoe het met de bestuurder van de corvette gaat? in dit geval de Heer koenen, of is de auto veel belangrijker, dan misschien gewonde bestuurder? Pierre
Breng je auto naar Koenen enje hoeft hem nooit meer te boenen.
vet hoe die auto er nu uitziet. ik ken het bedrijf en ik heb er ook al slechte ervaringen mee.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).