18-jarige onder invloed knalt met Lambo op twee auto’s

Auteur: , 25 Reacties

Dit gebeurde niet in Volendam, nee.

18-jarige onder invloed knalt met Lambo op twee auto's

Het zijn van die verhalen waarvan je denkt dat het alleen in de Verenigde Staten kan gebeuren. Dit is er weer één. Een 18-jarige jongeman reed een witte Lamborghini Gallardo LP560-4 in de prak op een kruispunt in Fresno, Californië. De Gallardo knalde op twee auto’s, één van de inzittenden van de andere auto’s werd met verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis. Wat dat betreft trekt de Gallardo de laatste tijd interessant volk aan. Ook in Nederland is de Lamborghini geliefd in bepaalde kringen.

De bestuurder bleek onder invloed. De politie trof tevens een geladen pistool aan in de supercar. De crimineel heeft met meerdere aanklachten te maken. Onder andere rijden onder invloed, onrechtmatig bezit van een vuurwapen en het veroorzaken van letsel.

Na een check bleek er al een arrestatiebevel uit te staan voor de 18-jarige brokkenmaker. In 2017 werd de crimineel opgepakt voor het in bezit hebben van 14 kg marihuana en drie vuurwapens. Al met al een jongeman met een verleden dus. De 18-jarige raakte ook zelf gewond bij de aanrijding. In het ziekenhuis zal de jongen opgelapt worden voor zijn verwondingen, daarna draagt men hem over aan de politie. (via ABC 30 Action News)25 reacties

Eind goed, al goed.
@str8six: wel zonde van de Gallardo.
Goonzquad to the rescue..
@morph: Dude that’s legit
Lekker gewerkt pik!
Sorry pappie
@rf45: heb je ’t artikel gelezen? Lijkt me eerder een crimineel dan een knul die de auto van papa heeft geleend.
Nu al een glansrijke carriėre. Waar zou deze jongen over tien jaar staan?
@tge1: typische HR-vraag: waar zie jij jezelf over 10 jaar?

Ik zeg altijd; Liggend naast het zwembad, zwaarlijvig met een lekker jong mokkel boven op mij, cocktailtje erbij, genieten, gezondheid en nooit meer werken!

Echt de meest niks zeggende vraag als je het mij vraagt!
@ghost: Dan heb je vast geen kantoorbaantje.
@ghost: Deze vraag stellen we meestal om te zien of iemand met een serieus intelligent antwoord komt of misschien een duidelijk doel heeft in zijn/haar leven. Jouw antwoord en mensen die zeggen ik wil de directeur worden kunnen we daardoor makkelijker afschrijven.
@burninrubber: wat als je ambitie hebt om directeur te worden. Ik heb geregeld sollicitatie gesprekken die ik bijwoon/voer. Daarin zat mensen gehad die zeggen, ik streef naar een Manager/director functie, dat vind ik eerder ambitie hebben dan afwchrijfwaardig. Echter blijft het een kut vraag; niemand die echt weet waar die is in 10 jaar van nu.
@ghost: had je de eigenares van de company aan de haak moeten slaan haha. Had je in ieder geval met een pina colada aan je zwembad kunnen liggen. Ze is helaas geen jong mokkel meer maar wie weet wel in voor een open relatie.
@hotze: haha als je der kent in persoon zou je dit soort onzin niet over der uitkramen. Oprecht, 1 van de meest aardige mensen die ik heb mogen ontmoeten in mijn leven. Mega down-to-earth, geeft niks om materialisme, of luxe leventjes. Eigenlijk een voorbeeld voor iedereen in mijn optiek.
@ghost: just kidding uiteraard. Nou ‘k zou ’t wel weten met een hoop centen. Een paar fraaie bolides in de garage bijvoorbeeld…
knaapie is in ieder geval ondernemend, in iedergeval maakt hij meer mee dan de gemmidelde student die tot 28 op school zit met zn stufie
@gove: Sorry, maar ik lees niet helemaal of je sarcastisch bent of niet. Zo niet, wat een waardeloze opmerking. Je prefereert eerder iemand die crimineel is, dingen steelt en jouw kinderen aan de drugs helpt of aftuigt. Dan iemand die bezig is om nuttig te zijn in de samenleving, netjes belasting betaald en slimme dingen ontwikkelt zoals je telefoon wat je dit ziet, de auto waar je in rijdt of iets maakt met zijn handen? Is het niet zo bizar met je gesteld en was het sarcastisch, mijn excuses.
Je mag ook niks meer tegenwoordig….
Bij zo’n Gallardo begin ik inmiddels een beetje hetzelfde gevoel te krijgen als een VW Corrado of een oude M3: Toen ie nieuw uitkwam, was ik er helemaal gek van (de Trofeo in rood was briljant), maar met de jaren glijdt het model steeds meer af. Komt vooral door het type bestuurder natuurlijk, maar het blijft toch jammer.
@gandini: Ik zie toch weinig tokkies in een Gallardo. Zo’n LP-560 kost in NL nog zeker 120-140k.
Als je niet kan rijden stick to a bike, verrekte m*ng**l. Dat er nog geen doden bij zijn gevallen is een geluk bij een ongeluk.
Hoe staat het met de “3 strikes and you are out” wet?
Velen zullen jaloers geweest zijn op zijn auto… tot dat je ziet hoe hij er aan komt. Grof dat ik dit zeg maar eigen schuld dikke bult. Hopelijk komt hij nog op een recht pad terecht na zijn straf.
Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden. Op je 16e drugsdealer en op je 18e al een Lamborghini
Hij had teminste zn lol gehad

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).