Haal nu een oude bekende Gallardo op bij Domeinen

Auteur: , 20 Reacties

Wat is het ook heerlijk om andermans spul te kopen.

Gallardo Domeinen

We kennen allemaal die filmpjes uit tweede- of derdewereldlanden waar corrupte rijken worden aangepakt: als hun auto wordt ingevorderd, gaat hij de shredder in. Trouwens, we zeggen ‘achtergestelde’ landen, ook in Engeland vinden wel eens dergelijke pijnlijke taferelen plaats, zoals deze hieronder. Kijken op eigen risico.

In Nederland zijn wij fan van de tweede kans. Hét voorbeeld daarvan is onze Domeinen Roerende Zaken. Mocht er reden zijn om je goederen in te vorderen, zoals auto’s, dan komen die binnen de kortste keren te zien op de site van Domeinen. Omdat wij bij Autoblog vaak artikelen schrijven over deze inbeslagnames, kun je vaak op de voet volgen wanneer de wagens te koop zijn. Zo kun je afwachten wat de buit is en zelf bieden op de auto. Een hoop gave modellen passeren de revue, voor relatief goede prijzen.

Het was daarom wachten totdat een recente inbeslagname bij Domeinen verscheen. Nu is het tijd: de paarse Lamborghini Gallardo staat te koop. In februari werd de auto onderschept in Gorinchem, nadat bleek dat deze auto gekocht is door een man die niet als werkend ingeschreven staat. Tijdens een inval bleek het dat hij zijn inkomsten uit plantjes haalt. Niet handig, dus de politie legde beslag op zijn bolides. Een zwarte BMW 7 Serie moest het ontgelden, evenals dus de paarse Gallardo.

Mensen knappen wel eens af op een elf jaar oude auto met een gloednieuw importkenteken. Deze Lambo lijkt daar echter geen last van te hebben. De kleur, duidelijk aangebracht met een wrap, ziet er prima uit. Oké, de wrap rondom de sjonnie-achtige zwarte achterlichten, die doen vermoeden dat het een nieuwere LP560-4 betreft, dat had niet gehoeven. Het interieur, wit met een ruitjespatroon, ziet er wel nog fris en fruitig uit. Met een kilometerstand van 25.128 km is dat ook helemaal niet zo gek. In dat interieur zien we een kentekensticker, want er zit geen houder voor een volwaardige GAIK-plaat. Bij Domeinen zul je men niet vol lof horen over het gedoogbeleid rondom deze stickers, maar vooruit. Voor een auto van iemand die niet eerlijk aan zijn geld is gekomen, is het een goed uitziende wagen.

Gallardo

We hebben helaas geen indicatie van wat de Gallardo moet gaan opleveren. Een bod doen kan altijd, dat doe je hier.

Met dank aan iedereen voor de tips!20 reacties

Wat een uilskuiken, op alle vlakken.
@RickB: mee eens maar het meeste nog wel, om die lelijke matte lak. Die plantjes vind ik nog minder erg, dan die lak.
@mikje90: is een wrap dus kun je er zo aftrekken als het niet bevalt.
@antoombom2000: zo aftrekken is makkelijker gezegd dan gedaan. Kans bestaat dat je delen lak er af trekt. Vooral op de bumpers dan toch
Zo mooi ziet dat interieur er nou ook niet meer uit voor een auto met met net een kwart ton op de teller.

Het is nog niet zo erg als een twee weken oud bankstel van Seats & Sofa’s, maar het leer van de wangen van de stoelen is al aardig gerimpeld en op de zijpanelen lijkt de vulling die erachter zit ook al zijn vorm te hebben verloren.
@moveyourmind: whaaa, seats en sofas is geniaal, en de banken ook,
@moveyourmind:
Wie zegt dat die tellerstand helemaal zuiver is? We zullen het nooit weten, maar die stoelen beloven weinig goeds inderdaad…
Ik zou deze niet willen hebben. Blegh vies ding!
@ghost: geef maar.
Iemand die RS6 c7 sedan ook gezien?
Ook leuk.
En die Ram met viper powerrr lekker met de brandstofprijzen van nu.
@shellplc: Gastank inbouwen en gaan met die banaan
“Ain’t no mercy got that purple Lamborghini lurking”, gewoon kopen en met dat nummer aan rondrijden.
Ik snap het nooit zo goed dat mensen die in kennelijke planten handelen of andersoortige snui(f)sterijen er zo nodig zo opzichtig bij moeten rijden.

Je vestigt zo natuurlijk enorm de aandacht op je. Doe je ding, doe het een paar jaar heel goed, blijf onder de radar, wees niet te gretig, kap er op tijd mee en vertrek dan naar een oord waar niemand je kent om er lekker van te genieten.

Of doe het gewoon niet, want het is natuurlijk domweg fout. Maar het slechtste wat je kan doen is toch wel na een paar leuke oogsten een mat paars gewrapte Lambo voor je rijtjeshuis te zetten terwijl je geen fiscaal inkomen hebt.
@tenaci: tja, waarom zou je anders zoveel geld (willen) verdienen? Mijn hele reden voor grootverdiener willen worden is om dure sportautos te kopen… anders ligt dat cashgeld ook maar zo niks te doen op zolder…
@tenaci: Klinkt als een top business plan! Kunnen we even praten? haha. ;-)
“goedemiddag, ik kom mijn paarse krokodil ophalen. Kijk, daar staat-ie!”
@potver7: ik zie Big Gay Al al aankomen bij domeinen idd…
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Volgens het kenteken is hij origineel zwart.
En er zit een WOK op…
@av_diver:
De WOK wellicht ivm de achterlichten en ontbrekende kenteken aan de vookant?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).