3D-artist knutselt mogelijke Bugatti Chiron in elkaar

Auteur: , 38 Reacties

Mozeskriebel wat een beest...

3D-artist knutselt mogelijke Bugatti Chiron in elkaar

De kans dat de Bugatti Veyron over een jaar of 50 wordt gezien als een esthetische mijlpaal is, laten we eerlijk zijn, nihil. Desalniettemin is en blijft het een fraai stukje techniek, verpakt in een koets die vooral is ontworpen met het oog op zo weinig mogelijk luchtweerstand (techspecial voor de liefhebber) en genoeg downforce om ook bij 400+ km/u koersvast te blijven. Da’s inderdaad geen sinecure.

Hoe de Chiron eruit komt te zien, is op dit moment nog gissen. Er zijn al orders geplaatst en dat Gran Turismo-geval geeft enkele hints, maar de uiteindelijke shape is nog onduidelijk. Reden genoeg voor Instagram-gebruiker iambazzy om een virtueel proefballonnetje het web op te slingeren.

De basis van deze creatie wordt inderdaad gevormd door de Bugatti Vision Gran Turismo, minus de overdaad aan flapjes en vleugeltjes. Best geslaagd, niewaar?

Bugatti Chiron photoshop38 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Geslaagd
Still ugly as fuck
Vind m iets te futuristisch, nee doe mij maar een Zonda Cinque!
@svennie: ja precies
Vast wel een koper voor te vinden. In ieder geval geen liefhebber. Daar vind ik het toch niet de auto voor.
Mooi is anders…
Voor mij blijft de veyron de auto van de eeuw. Heeft de lat gelegd voor elke auto erna, en alles wordt vergeleken met de veyron. Geen andere auto heeft zo’n impact gehad op de 21ste eeuw als de veyron. Mijlpaal dus!
@kampioentje: Nou doe je net alsof de 21e eeuw al om is. Er gaat echt nog wel iets een Veyron toppen in de komende 85 jaar.
@kampioentje: ik denk dat je daar in 2099 op terug moet komen
@knipperlichtje: Misschien ook niet. Als het zo door gaat rijden we in 2099 zelf niet meer. En zitten we allemaal in Google car nr 6.
@clarkson: Das pas een mijlpaal, die Google car…
@kampioentje: welke impact dan? 10 minuten 400km/u kunnen rijden (waar?) en dan meteen vier nieuwe banden en een grote beurt nodig hebben á enkele 10.000’en euro’s vind ik persoonlijk niet echt de impact die jij eraan toekent.
@roppp: het is triest dat op een auto website als deze mensen zo weinig weten en snappen van de ongeëvenaarde technische exercitie die VAG met de veyron heeft laten zien. Op blogs als deze kom je nog wel weg met die onzin maar voor iedere serieuze autokenner is het lachwekkend dit soort commentaren.
@kampioentje:
Hoewel ik er niet snel 1 zou kopen vind ik dat de Prius een veel grotere impact heeft gehad, voor de prius had niemand hybride, nu heeft iedereen het. En toyota verdient er nog geld mee zonder met software te kloten ook.
@kampioentje: de veyron is denk ik voor 90% van de kopers alleen maar een auto om mee te patsen dat ze 407km/u kunnen en 180pk hebben. Kan me iig niet indenken dat je zo’n auto koopt omdat je hem mooi vind
@lennart95vdk: 180pk?😂
Kraken!
Ben ik hier de enige die dit echt geen porum vindt? Mag misschien hard gaan maar het ziet er echt niet uit.
Die gekke ronde zijkant doet me aan een 2CV denken: http://go-grafix.com/data/wallpapers/10/citroen-2cv-539153-1600×1049-hq-dsk-wallpapers.jpg
@p1m: deze link doet het wel:
http://go-grafix.com/539157.html
En ja, daar heeft hij wel wat van weg. Alleen bij plus 400 km/h is het windgeruis in de 2CV wel wat aan de hoge kant.
Ben nooit zo wild van dit soort plaatjes. Het ziet er indrukwekkend uit maar dat komt omdat deze meneer goed met 3d cad kan omgaan en vervolgens dat plaatje een nacht op zijn pc heeft laten renderen.

Daarnaast: Het creatieve werk is door iemand anders gedaan en dat heeft hij gewoon gejat.
@pomoek: nou nee. Dit is een fotosjop van persmateriaal van bugatti. Heeft niks met 3D tekenen te maken. De titel van dit artikel is dan ook lichtelijk krom.
@bmw135i: nog makkelijker ;-)
Hoe in godsnaam wil dit met al die gaten en hobbels en hoekjes en obstakels voor de airflow sneller gaan dan een veyron? Oja, ik dacht ook dat het niet veel lelijker dan een veyron kon, dat is dus niet waar.
Hoop dat t niet eens een beetje in de buurt komt… Maar ze beweerde dat er veel stijl elementen van de GT terug kwamen in de productie versie dus hij zal er helaas wel aardig in de buurt zitten.
Veel windgeruis in elk geval met al die kieren.
Vind hem eerlijk gezegd best gaaf, waar de Veyron er saai uitziet is dit juist een brute machine. Inderdaad alleen niet de meest elegante auto. O, en de photoshop.. was dat nou zo gek veel moeite?
Gisteren doken via GTboard een paar spyshots op van een gedeelte van de Chiron. Hier te vinden: https://instagram.com/gtboard/. We kunnen dus zien dat de koplampen in ieder geval anders worden.
Deze meneer heeft wat skills op z’n commodore 64 en baseert zich op een virtueel GT idee wat VAG irl op Frankfurt heeft geparkeerd.En Autoblog plaatst het.Is de hoofdredacteur op vakantie boys?
Ik vind hem dik! Maken dit apparaat.
Hier mag Bugatti wel het design van overkopen. Prima wagen.
Ziet eruit als iets dat in NFS:underground rondrijd.
Predator iemand?
@mar10us: jah!
Hij is wel heel goed gelukt. Het neusje zal best wel eens kunnen kloppen. Gedeeltes daar van dan.
Ik heb juist een filmpje gekeken van Salomondrin en die heeft uit goede bronnen vernomen dat de nieuwe Chiron heel dicht komt qua uiterlijk met deze renders.
Rephrase. Designer maakt Bugatti Vision Gran Turismo kaler. Klaar.
Ziet er wel sick uit btw.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).