5 auto’s die je kunt kopen voor één Bitcoin

Auteur: , 27 Reacties

Met deze voertuigen maak je indruk op je matties.

5 auto's die je kunt kopen voor één Bitcoin

Bitcoin, bitcoin, bitcoin. Je hoort de laatste maanden niet anders. De virtuele valuta maakte de afgelopen jaren een enorme opmars, maar dit jaar lijkt de crypto-gekkigheid echt te zijn losgebarsten. De waarde van de digitale munt is elke dag anders. Wat zeg ik, ieder uur anders. In dit artikel pakken we dan ook een gemiddelde. De waarde schommelt de laatste dagen tussen de 16.000 en 17.500 dollar, omgerekend tussen de 13.500 en 14.800 euro. Dat laatste is een incourant bedrag, dus ronden we het af naar 15.000 euro. Wat kun je daarvoor zoal kopen?

Dat ligt er net aan in welke categorie je zoekt. In dit geval pakken we de Autoblog-categorie: veel voor weinâg. Los van al het onderhoud en potentiële rekeningen die je aan het huilen maken, kun je best lekker spul kopen. En de buurt denkt dat je het nog goed voor elkaar hebt ook! Gaan we:

Land Rover Range Rover 4.2 Supercharged – 13.950 euro
Rij dit ding privé en de maandelijkse kosten zijn niet meer te overzien. Veel sap, dikke belastingen en mogelijk ook een prijzige verzekering. Maar hey, je hebt wel een Range Rover met een heerlijke V8.

1

Audi S4 Avant – 13.900 euro
Deze S4 uit 2005 heeft bijna twee ton gedraaid. Peanuts voor zo’n robuuste V8. De gezinswagen komt met praktische zaken als een trekhaak, bovendien heb je een lekkere ouderwetse handbak!

Audi S4

Volkswagen Phaeton W12 – 12.950 euro
Als je echt lef hebt koop je deze Phaeton met een 6.0 twaalfcilinder. Kost 12.950 euro en komt met een setje interessante velgen..

3

Mercedes CL500 – 13.950 euro
Aantrekkelijk in combinatie met het youngtimer tarief! Deze prachtige Merc is eigenlijk nooit overtroffen door het merk. Is met 134.000 kilometer nog maar net ingereden.

4

Porsche Cayenne S – 14.950 euro
Deze Cayenne springt er positief uit door zijn kleur. De meeste Cayennes van deze generatie zie je vaak in het zwart of zilver. Zo in het rood oogt de Porsche zeker niet verkeerd. Komt met extra foute GTS-badges.

5

PS: het laatste nieuws over Bitcoins check je op apparata.nl27 reacties

“In dit geval pakken we de Autoblog-categorie: veel voor weinâg”

Eerder Autoblog-categorie: “Duits” (voor 80%)
Zijn er geen leuke Jappen te krijgen voor 1 Bitcoin?
@fapfap: in ieder geval wel een volledige nieuwe Dacia Logan MCV Bi-Fuel met full options.
@fapfap: bitcoins zijn risicovolle investeringen, daar passen risicovolle auto’s bij. Geen betrouwbare Japanner waarvan je over twee jaar geen goed excuus kunt verzinnen om hem te vervangen.
@fapfap: typisch AB ja. Zum kotzen
De CL’s blijven in mijn ogen wel de echte top-mercs. Vooral dat type van 06-14. Kan geen S-coupe tegenop
De S4 natuurlijk. Je hebt nog een bitcoin per maand nodig om de rest te kunnen onderhouden/volgieten.
@fmgarcia: Precies, bij een S4 komt het niet tot hoge kosten. Die bezit je immers niet eens een maand, de S4 wordt gestolen en vervolgens uitgebrand aangetroffen ergens tussen een geldautomaat net over de grens en kanaleneiland.
@mashell:Hahaha zo simpel. Zijn alle RS modellen inmiddels op?
Ik koop 15 multipla’s en verkoop ze voor de bubbel barst.
@faalhaas: net te laat voor het wk onnodig links rijden😂
Vandaag is de Ripple dag :-)
@bisazza: Sinds maandag al, heb hem gelukkig nog kunnen aanschaffen op 0.285, is nu al 102% + :-)
@roberto: ik heb in augustus voor 0,15 gekocht staat nu op 0,66
@bisazza: heb voor 2000 euro gekocht vorige week. Wilde er vandaag weer kopen. Via EToro niet meer te kopen vandaag..
@cpp1: ik doe ook via etoro.

Als iemand verkoopt dan komt die hoeveelheid weer vrij om te kopen.
@cpp1: Aankomende miljonairsm
Mijn vader had alweer even geleden een oogje op deze Cayenne, maar de motor maakt een tikkend geluid, dus toen was het gelijk weer afgelopen eigenlijk… Vind het zelf wel een mooi model in een mooie kleur.
Oh de CL. Dat blijf ik zo’n prachtige auto vinden. Van na de facelift vind ik hem wel mooier. Vooral het interieur ervan.
… en komt met een setje interessante velgen …

…komt met…
Ooohhhh, die auto’s zijn net zo fluctuerend als de bitcoin, zeker qua betrouwbaarheid. Tegen zoveel storingen kan een Peugeot niet op.

Die Land Rover is mijn favoriete SUV. Maar dat blok kan alleen maar zuipen. Hij klinkt voor geen meter en is eigenlijk niet een zo heel vlot. Een 5.0 of TDV8 is een betere optie. TDV8 is ook voor een bitcoin te krijgen.

Die S4’s hebben bijzonder gevoelige V8’s. Met name met de timingbelt, als die verkeerd loopt (wat weleens gebeurt) dan loopt het blok in de soep. Ook ernstige koelingsproblemen. Lelijke imitatie velgen, ook.

Die Phaeton moet je in veel mooiere staat kunnen krijgen voor een bitcoin. Er staan genoeg exemplaren met 150k op de klok die helemaal origineel en fraai zijn.

De C125 CL is een prachtige Benz, maar in tegenstelling tot Fiat’s, Renaults en Kia’s uit die periode willen deze Mercs erg graag roesten. AMG velgen op een Non-AMG CL is eigenlijk altijd een no-go. Pre-facelift helaas ook. Ben nog steeds verliefd op de elegante lijnen.

De Cayenne S is altijd een no-go. Die 4.5 blokken hebben nogal wat storingen, de meeste fixen zijn slechts tijdelijk. Bespaar je de moeite en ga voor de veel betrouwbaardere Turbo. Snelheid niet belangrijk, pak de V6. Die kleur is leuk voor anderen, maar ook de reden dat ie goedkoper is. Niemand zit er op te wachten.

Dus kunnen we twee conclusies trekken. Van dit lijstje is de Range Rover waarschijnlijk het meest betrouwbaar, heb ik het vermoeden. Voor een bitcoin kun je ook dit kopen:

https://www.autotrack.nl/tweedehands/lexus/gs/37940042

Of uit Duitsland een nette GS430 halen.
@willeme: de S4 van @wouter kan er er ook voor kopen, is dat niet wat?
@dutchdriftking: vroeger was een Hibiscusrode prefacelift S4 B5 Avant mijn favoriete auto :-).
@willeme: precies. Maar voor mij toch een gele.
Ik zou de bitcoin nog even houden en voor 20k een Up GTI halen.
@berlinetta: of een VW lupo als het de andere kant op gaat.
Ja Bitcoin is de laatste weken net een casino geworden, alles of niets. Dan had je er eerder dit jaar bij moeten zijn of nog veel eerder.
Volgende week koop je voor 1 bitcoin een nieuwe A4, de week daarna een A6, De week daarna een A8 en als je dan nog een week wacht koop je er hooguit een oud roestig Peugeotje voor.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).