A.R.T. G Streetline 65: Kill it with fire!

Auteur: , 10 Reacties

Last van nachtblindheid? Wellicht is deze door A.R.T. getunede Mercedes G65 AMG dan een oplossing? Er zitten zo immens veel LEDjes en lampen op de voorkant dat we maar gestopt zijn met tellen. Uiteraard is de machtige V12 onder de motorkap ook nog even opgepompt.

Die V12 levert nu 749 pk (ipv 612 pk) en 1.000 Nm (elektronisch gelimiteerd). Behoefte aan minder vermogen? Dan kan je kiezen voor de G63 AMG met 681 pk/1.000 Nm. Om er voor te zorgen dat de motor voldoende lucht krijgt heeft A.R.T. een motorkap gemonteerd met 19(!), inderdaad negentien, luchtgaten.

Verder is deze auto natuurlijk zo over the top als maar zijn kan, maar dat zijn we inmiddels wel gewend van A.R.T.. De teaser die we vorig jaar kregen van de G Streetline was al onheilspellend (met veel vuur) en dat hebben ze dus ruimschoots waargemaakt.10 reacties

Kill it with fire!
De remmen zijn ze vergeten aan te passen? Lijken zo klein.
@berlinetta: Dat zijn inderdaad de G55 Remmen. De G55 remklauw zit voor, terwijl de G63 / G65 remklauw achter zit. En daarnaast zien die remklauwen er héél anders uit. Dat is dus de reden waarom we geen interieurfoto’s te zien krijgen (prefacelift). Waarschijnlijk hadden ze even geen G65 ter beschikking, maar wilden ze toch de G Streetline 65 laten zien.
mooie spoiler met derde remlicht, lijkt me wel nuttig om de noodzakelijke downforce te creeeren.

alleen mist ie op sommige foto’s: komt ie dan automatisch omhoog bij bepaalde snelheden of is het ding er van schrik afgelazerd?
Ze zijn die lichtgevende ster vergeten.
Hmm, waarom zouden ze n’m Streetline genoemd hebben, vreemd…
Handig voor in het terrein en d’r zit niet eens een trekhaak onder…..
Overkill gewoon! Hou die G65 AMG gewoon ‘stock’.
Het enige mooie aan deze ART is de kleur. Wauw!
WAAROM?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).