Abarth 595 Turismo van AB-lezer gestolen in Amsterdam

Auteur: , 16 Reacties

Vannacht werd in de hoofdstad deze hatchback gestolen.

Zonder maatregelen een leuke of duurdere auto rijden. Het lijkt bijna niet meer te kunnen, want de ene auto na de andere wordt gejat. Zo ook in het geval van Nick en zijn Abarth 595 Turismo. Het Italiaanse bommetje is vannacht door tuig gejat in de wijk Overtoomse Sluis op de Derde Kostverlorenkade in Amsterdam.

Een specifiek tijdstip weet Nick niet te melden. Terwijl de AB-lezer afgelopen nacht op één oor lag, is de auto meegenomen. Vanmorgen ontdekte Nick dat zijn auto er niet meer stond. Of het om één of meerdere dieven gaat is tevens niet bekend.

Het gaat om een grijze Abarth 595 Turismo uit 2017. De auto heeft rode remklauwen, met lichte lakschade links en rechts van het kenteken aan de voorkant. Verder zit er op de achterbumper aan de linkerkant een deukje van ongeveer vijf centimeter. Op het moment dat de Abarth werd gestolen stond de auto geparkeerd op een openbare parkeerplaats. Bij de Italiaan hoort kenteken NH-812-G.

Nick heeft een beloning van 250 euro uitgeloofd voor de gouden tip die leidt tot de vondst van de auto. Tips kunnen naar [email protected], we zetten het dan door naar Nick.16 reacties

Verdomme wat klote zeg. Succes Nick, ik hoop dat hij snel en in goede staat wordt teruggevonden.
Jammer genoeg zijn de Abarthjes ook steeds meer gewild bij de boefjes…
@raceface: zij ook makkelijk te stelen, gordels door de ramen naar buiten en je hebt een rugzak
Zo daar heb je ook niet lang van kunnen genieten.
Ik was al piswoest toen ik erachter kwam dat ze mijn auto hadden geprobeerd te stelen (slot eruit, tellerbak ontkoppeld) en toen hebben ze hem nog niet eens mee kunnen nemen!
Succes! Hou mn ogen open.
@fmgarcia: ben bang dat je je in de verkeerde kringen begeeft als je deze nog tegenkomt..
Klote zeg. Ik was altijd in de veronderstelling dat we nog veilig waren met onze (leuke) Italiaanse auto’s. Blijkbaar ook al niet meer..
Triest. Hier in limburg is ook pas geleden een abarth gestolen.
Kijk eens in haven van antwerpen,
Gebruiken ze alleen voor onderdelen, meestal om een gewone 500 te pimpen naar Abarth (look). Triest..
Toch, grappig die reclame als eerste reactie.(Alleen mensen met onheil rijden een Swift, is het antwoord op alle vragen in de Suzuki Swift-quiz en ik ga er niet eens naar kijken)

Natuurlijk altijd sneu en men moet ongevraagd van andermans spullen afblijven, tenzij echte noodzaak voor hulpdiensten aantoonbaar is.
@Orichy: Ah gelukkig ik dacht dat deze reactie niet zou verschijnen. Begrijp me niet verkeerd je hebt volkomen gelijk.
Waren de sleutels niet opgeborgen in een koekblik? Jammer dat de auto al zoveel schade heeft… Iets te maken met parkeren in amsterdam?
was ie keyless??? het is altijd wat met die systemen…
Rare naam voor een vrouw..nick
Een kleine troost dat je tenminste wat uitgekeerd krijgt van de verzekering (I hope)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).