Al Thani’s Lamborghini Aventador op Nederlandse bodem

Auteur: , 87 Reacties

Utrecht is het nieuwe Londen. Daags na de malheur met de bizar gestylde Lamborghini in de Britse hoofdstad, waarbij de paarse kermisattractie in beslag werd genomen wegens niet verzekerd rondrijden, is de auto met de initialen 'N.A' op Hollandse bodem.

Al Thani's Lamborghini Aventador

De Lamborghini van de naar verluidt 24-jarige erfgenaam van het Al-Thani-imperium uit Qatar is, is een graag en soms minder graag geziene gast in de prijzige winkelstraten van Londen. De auto, voorzien van een Oakley Design bumperkit, stond vorig jaar nog de aandacht te trekken in een matroze wrap. Voor dit seizoen weet hij hard op te vallen met een chroompaarse jas en oranje belijning. Want het feit dat het al een Lambo is, is niet genoeg. Bizarre geldsmijterij in een ver-van-je-bed-show.

Or is it?

Gisteren ontvingen we namelijk de eerste signalen dat de paarse swagmachine van Nasser in Nederland aanwezig was. Op Instagram circuleerde een foto van de auto in het Utrechtse straatbeeld. Uploader @yildirimkadir geeft ons nu een nieuw bewijsstuk: de auto bij de Shell (Breukelen) op de A2 richting Utrecht. “Jongens waren amper 22” aldus de fotograaf, die opmerkt dat de auto samen met een matblauwe Rolls-Royce Ghost is gesignaleerd. Hee. Laat dat toevallig nou net een kameraad van Nasser zijn die regelmatig in het bijzijn van de Lambo wordt gespot, zoals HIER bij de Mail is te zien. Nu stond hij in de nachtelijke uren zijn tankje te vullen aan de A2.

From Kuwait with love

Wat Nasser en aanhang hier te zoeken hebben? Een provincie kopen wellicht. Of Philips. Spyker misschien? Who knows. Wat we wel weten: de boetemachine op de A2 heeft er een geduchte kasspekker bij. Of zou de lange arm der CJIB niet tot in Qatar of Koeweit reiken?

Voor meer foto’s van Al-Thani’s ride: check ze op Arabierenjunk.nl.87 reacties

Deze arme Aventador is echt verkracht met die oranje lijnen. Verder idd wel benieuwd wat die kereltjes hier te zoeken hebben. Misschien kregen ze niet genoeg aandacht in Londen, en gaan ze nu rondjes rijden door Utrecht?
@fant: Afgelopen maand (28 juni) stond er nog een glinsterend zwarte Mercedes-Benz G63 (op Arabische platen, waarschijnlijk uit Qatar) geparkeerd op het terrein van de Stern dealer in Nieuwegein. Dus ik had eerlijk gezegd al gewacht op meer..
Wajoooo die wil ik zien!
Ik gok erop dat ze een jointje gingen roken in Amsterdam..
@brabantia: Ik denk ook dat hij tijdens een badtrip de kleuren voor zijn Lamborghini koos.
@reistje: Ik denk dat die gewoon teveel Saints Row 3 gespeeld heeft :) Maar goed, nu die in NL getankt heeft, is z’n papa natuurlijk bijna failliet …
@brabantia: lekker toch
wsch op weg naar Amsterdam om te genieten van bepaalde aspecten die hun land niet kan bieden?
@upstream: je komt bedrogen uit je droom tegenwoordig komt het wiet van de UK.

Komt nog bij dat Qatar zo rijk is en zijn familie de scepter zwaait denk je dat het ze aan iets ontbreekt?

hij koopt zo een jsf (niet doen) of eurofighter laat staan wat wiet voor de kick
Is het niet gewoon zo dat de auto oranje is en dat de wrap gwn niet de randen afmaken ofso?
Ziet er niet uit ik vind die van afrojack wel heel mooi
@sls63amg: Die is standaard deze heeft al heel veel meer gekost vorig jaar was hij nog mat paars (wrap) de velgen en de motor zullen ook niet standaard meer zijn.


Supercar moet opvallen
@sandniggah: sorry hoor ik zei alleen maar dat ik die van nick mooier vind…
“soms minder graag geziene gast” ..

iets zegt mij dat die gast wel heel graag gezien wil worden ..
@lincoln: Je reacties worden met de dag slechter
Blijft een psychedelic kleurtje!
Zal vast ook nog de KTM xbow en gele 458 italia uit kuwait ook bij rondrijden nu in nederland, de 4 zijn altijd samen. De ktm eigenaar is overigens al rashid van vorig jaars millionare boys racers in de zwarte aventador. Aardige gozer overigens!
@spykerboy: correctie gele 458 spider
@spykerboy: idd. Rashid is mijn beste vriend. Soms gaan we in zijn KTM Pikes Peak beklimmen of samen met de sultan van Brunei een paar formule 1 wagens huren en racen op Spa Francorchamps. Altijd lachen met hem.
Give me that lambo zo mooi
mooie uitdaging voor de camera’s op de trajectcontrole alstie richting amsterdam rijdt :) een bonnetje scoren met een arabisch kenteken…succes!
@eindbaasje: Gewoon een BOA er bij halen. Die heeft dat kenteken sneller vertaald dan dat hij jou in duidelijke taal kan uitleggen waarom je hier niet mag parkeren.
Deze familie is toch ook vriendjes met ons Koningshuis? Misschien dat ze Willem-Alexander even de ogen wilden uitsteken met deze bolides, haha.
@granlusso: De nederlandse koninklijke familie is een van de rijkste van de wereld. Dus dat zal het niet zijn. Alexander kan er ook zo een kopen maar dan heeft hij het nederlandse volk op zn dak.
@pand: Nee, dat het Nederlandse koningshuis het niet slecht doet t.o.v. andere koningshuizen weet ik. Maar precies zoals jij zegt, het NL volk begint meteen te zeuren zodra Willem ook maar iets te gek doet… ik zou het alleen maar toejuichen :D
@granlusso: Wij delen dezelfde mening. Ze hebben hun geld verdient op legale manier zonder dat te doen over de rug van het volk. Maar omdat zij altijd in the picture staan zou het niet kunnen. In bijna elk ander land zou het kunnen maar hier niet. Opzich jammer maar het is helaas zo.
@pand: Mwah…Hoewel ik groot tegenstander ben van de Nederlandse haatcultuur waarin een groot deel van het volk het rijden in een Lambo graag als een strafbaar feit zou willen zien zijn er wel wat op- en aanmerkingen te maken op het ‘ze hebben hun vermogen legaal verdient en niet over de ruggen van het volk’ statement wat je maakt. De voorvaderen van de oranjes hebben hier en daar best wel wat dubieuze dingen uitgevreten om hun kapitaal te vergaren en zonder fijne toelage en vrijstelling van belasting was een groot deel van het vermogen natuurlijk al lang verdampt (paar generaties erfbelasting doet oud geld geen goed). Hun vermogen is dus direct dan wel indirect letterlijk over de ruggen van de belastingbetaler tot stand gekomen/gebleven.

Dan nog zou ik het zelf ook wel gaaf vinden hoor, WA koning van Nederland die in Duitsland o.i.d. op bezoek gaat in een Lambo…Maar ja het is uiteindelijk wel belastinggeld dus in feite niet anders dan wanneer onze belastinggeld graaiende ziekenhuisbestuurders en/of topambtenaren een Lambo zouden kopen dus als we een beetje consistent willen zijn moeten we dat dan ook goed gaan vinden…
@jaapiyo: Bedankt voor je uitleg
Ik heb ze gister gespot, te jonge gasten met teveel geld, die zich vervelen en maar opzoek gaan naar avonturen in Nederland. Er reed ook een zwarte audi a6 station bij waarschijnlijk beveiliging, misschien angst om gekidnapt te worden??
@yildirimkadir: Nee Qatar maakt vijanden in Syrie en Iran.
@yildirimkadir: Als het een A6 was misschien beveiliging, als het een RS6 was de mensen waarvoor ze beveiligd moeten worden.
Zo jammer hé mensen met veel geld maar geen smaak….. Haal op zn minst die lelijke oranje lijn eraf
@dahlback: Als jij hem koopt mag je dat doen.
Deze 2 wagens reden vannacht omstreeks 0030 op de van Woustraat in Amsterdam.

Een revvende Rambo en een Rolls. Young guns met petjes op en hiphop uit de speakers.

Bizar. Geen KTM en 458 gezien
Philips ipv Phillips :-)

In Londen passen zulke uitvoeringen misschien, hier kun je er idd maar beter in het donker mee rondrijden. A’dam lijkt me de enige bestemming voor die pipo’s (hoeren en drank/drugs)
@fit4fun: In Nederland heb je alleen maar AMSTERDAM en verder niets.
@sandniggah: Sommige internationale toeristen lijken dat te denken ja :-)
En Amsterdammers zelf vinden hun stad zelfs het middelpunt van ’t Universum. En de zon draait om Mokum uiteraard ;-)
@fit4fun: Nee ik woon in Amsterdam en ik probeer wel eens naar een ander plek te gaan in Nederland maar ik ben altijd teleurgesteld terug gekomen.

Ik leef echter in de wereld en gelukkig ligt schiphol dichtbij 020.
Kom ook naar Den Haag :) !!
Ik vind de auto wel heel fout, maar toch ook wel heel vet. Dat paars met oranje vind ik nog geen eens zo’n verkeerde combinatie.
Heerlijk zo’n klap in het gezicht van 16 miljoen Nederlanders die in een diepe crisis verkeren en dit dan zien rijden op de weg. Mooi of niet. Het is tenminste wat anders dan die andere suffige kleurtjes ( grijs, zwart, geel, rood, wit, enz ) waar wij altijd om zeiken. Dit moeten ze vaker doen in Nederland en die jongens zijn van harte welkom, want zij weten tenminste wat genieten is als je teveel geld hebt. Ben je rijk laat het dan ook goed zien en verberg het niet zoals de meeste kutjes dat hier wel doen.
@bempi: nee, dit heeft niets met genieten te maken…

dit geeft alleen maar dat als je geen smaak heb toch veel geld kan hebben…

er is dus nog hoop voor jou…
@gast: je kan ook geen smaak hebben en geen geld .
@gast:

Ja dit is weer eens wat anders hè dan een pauper V-AG’je’ autootje. Haha !
@bempi: slap gelul…
Die gasten zijn toevallig op een olievlek geboren en hebben nooit iets hoeven doen voor het geld.
@RudyV:

Nee je hoeft niets te doen als Al Thani maar ze doen het wel.
@RudyV: ja dus? wat is daar zo erg van? ik ruik jaloezie dat het bij jou niet gebeurt is!
@spykerboy: Ik mag niet klagen en ik ben zeker niet jaloers.
Echter vind ik de reactie van Bempi “heerlijk zo’n klap in het gezicht etc etc” en beetje raar.
In Nederland zijn ook genoeg rijke mensen, kijk maar naar de gemiddelde charity rally waaraan veyrons, ferrari’s en nog veel meer mee doen.

De meeste van die Arabische figuren die met supercars de hele wereld over vliegen zonder maar een minuut in hun leven gewerkt te hebben.
@RudyV: ja maar die mannen in die “rally’s” doen vaak mee met hun enige sport auto.. kom je bij een jongen als al thani. Of Al-Rashid (aventador millionare boy racers) die hebben er tig staan…. toch wel net wat beter allemaal dan in dat saaie nederland.
@RudyV: Hier in ’t Gooi (of noem een andere buurt met geld) is het niet anders hoor. Van die lulletjes rozenwater die stoer doen met het geld van pa. Staan dan heel interessant te doen in de P.C. of in Bloemendaal.
Nou geef de jongen een ijsje…..
@norge: Heb jij geen olie ?
@sandniggah: ben aan het graven…
Yay, olie paupers hier in NL. Hopelijk heeft die dwaas zijn auto wel verzekerd voordat zn bakkie op de domijnen staat.
@azenomei: domeinen en de auto was wel verzekerd alleen de Britse agent gek van jaloezie begreep de papierwinkel niet.
@sandniggah: En jij heb die papieren gezien ?
Er zijn wel meer mogelijkheden waarom het niet zou kloppen.
vroeger zelf veel meegemaakt, ik reed op een garage verzekering van mijn vader zijn garage en je geeft aan je tussenpersoon door welke auto’s op dat moment (uit de voorraad) verzekerd moeten zijn. gebeurde nog al eens dat het bij de tussenpersoon al gemeld was maar niet in de computer verwerkt, dan stond ik weer midden in de nacht op het politiebureau.
Ook dan is het nog maar de vraag of de auto echt (voor de rechter) verzekerd is.
@yerrie: Zij komen uit Qatar wat weet een bobbie van de verzekeringen van Qatar.

Hij had het ook op diplomatieke onschendbaarheid kunnen gooien (zoon van een staatshoofd)
@sandniggah:
Dat hoeft hij ook niet te weten, die wetten en regels gelden nu eenmaal niet in de UK….
@jrk68: Tuurlijk wel anders kan hij niet handhaven jammer dat Al Thani zijn diplomatieke onschenbaarheid niet heeft gebruikt .
@sandniggah: ja ja ja ja ja, ik sliep nog half, het is vakantie tijd weet je.
Volgens mij is de instagram-foto niet gemaakt in Utrecht, maar op de amsteldijk in Amsterdam (kruising vrijheidslaan/berlagebrug).
T kan zijn dat ze hun vriend Anouar Diba (voetballer) komen opzoeken in Utrecht. Die zie ik hier ook vaak rijden in een zwarte G63 AMG met buitenlandse platen.
@duitseautos: Diba ?
Volgens mij zijn er wel meerdere! gister een chroomblauwe Bmw m5 met zwaar geblindeerde ramen op de a1 gezien met een kenteken die mij onbekend is. Gaaf dat ze hier rond rijden!
Wel aardig doen dan komen ze ff de begroting onder de 3% trekken.
Als je het mij vraagt is het plaatje onder DEZE FOTO (deze dus http://distilleryimage5.ak.instagram.com/7677647eebfa11e2ab6822000a1fb191_7.jpg ) helemaal niet in Utrecht. Is de Amsteldijk bij de Berlagebrug
@valetparker: ja wie gaat er nou naar Utrecht ?
@sandniggah:
Jouw volk, daar hebben ze een eiland vol mee….
@jrk68: Mijn volk ? nee jrk68 ik ben Mozes niet.

Misschien zitten ze er al 40 jaar lang maar ik kom er niet het is een knooppunt meer niet voor mij.
1 reden om in nederland te zijn is voor de brievenbus firma en de 2e rden is simpelweg op doorrijs.
@yerrie: doorreis ……de brandstof prijzen rijzen de pan uit.

Wist je dat voor elke liter brandstof meer dan 1,50 naar de staat gaat.
ik moet trouwens zeggen dat ik het best aardig gedaan vind die paarse lambo, maar ik ben de enige geloof ik
@yerrie: Nee hoor de rest is niet eerlijk .
Ik denk dat ze al niet meer in Nederland zijn
@nicksw: Amstel hotel, Okura, Hilton ?

Misschien komen ze alleen een bootje ophalen .

http://www.at5.nl/artikelen/107101/van-wie-is-dat-grote-jacht-bij-het-scheepvaartmuseum
@sandniggah: Düsseldorf ?? München ?? Misschien zelfs Parijs met een kleine omweg
@sandniggah:
Maar dat zou idd ook heel goed kunnen al verwacht ik het niet
Ff langs papa’s trustfund?
Leuk man, prima afwisseling op de weg naast het steeds saaier wordende Nederlandse wagenpark. Kom vooral nog eens terug!
@RacerX: valt wel mee hoor, goed kijken. ik heb vandaag nog een spotrondje gemaakt maar heb vele leuke auto’s gespot. (geen supercars maar vooral klassiekers (en niet bij een evenement))
@thomcarspotter: wat is daar nou leuk aan dan?
@spykerboy: laten zien aan anderen wat ik tegen kom.
Heb je alles gehad,rijdt dat VAG ding hier weer rond.
Laat die jongen hier gewoon rond rijden, brengt wat kleur en geluid op de weg.
Heh, Tron-achtige Lambo! I like it, next step: 850 station met zwart/blauwe rasters?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).