Albanees heeft 100.000 euro op zijn achterbank liggen

Auteur: , 54 Reacties

Agenten die een 28-jarige Albanees in Overijssel aan de kant zetten vonden wel een heleboel geld op zijn achterbank. Er lag maar liefst 100.000 euro rond te slingeren.

Hoop geld

De Albanees reed op de A1 bij Bathmen te lang (en te langzaam) op de linkerbaan en dat trok de aandacht van de agenten. Die besloten vervolgens om de man maar even aan de kant te zetten, om te kijken wat hij te melden had.

Toen de man zich nogal zenuwachtig gedroeg besloten de agenten om de auto maar eens aan een nader onderzoek te onderwerpen. Toen stuiten ze dus op een pak geld met een gewicht van 3 kilo. Je zal niet verbaasd zijn als we je vertellen dat de man géééén idee had hoe dat geld daar terecht was gekomen.

De man is aangehouden en het geld is in beslag genomen. Scheelt weer op de begroting zullen we maar zeggen. (via: rtlnieuws.nl)

Of zou de beste man gewoon een grote fan zijn van 50 Cent? Die propt immers ook grote hoeveelheden cash in zijn auto.54 reacties

Mensen uit de Balkan gooien graag veel geld over de balk als het kan..
Ken er hier ook talloze..
Die wonen hier al jaren.. honderden.. Zitten zelfs nieuwe S500’s en Touaregs tussen.. Jordanië, Polen, Bulgarije noem maar op.
Geen woord NL’s, op de meest dubieuze tijdstippen foetsie.
@Autoblog: kunnen jullie voortaan even netjes toestemming te vragen als jullie bij een artikel een foto van mijn kofferbak willen gebruiken?

Alstublieft dankuwel geenprobleem.
Dat krijg je van dat links plakken, dat zallum leren!
@TDI-goeroe: Precies! Die boete mag van mij een ton zijn!
@straatpiraat: Mijn zegen heb je, mits er op geen afstand houden eenzelfde boete komt te staan.
Je kan de bank niet vertrouwen. En als je dan op save speelt door je geld altijd bij je te hebben is t nog niet goed en ben je het alsnog kwijt.
Nu is het wel veel geld moet ik zeggen.
Dat was gewoon zijn zakgeld, niks verkeerds aan.
Ik wist niet dat het strafbaar was om 100.000 Euro te hebben…?
@potver7: is het ook niet, staat nergens toch? Alleen als onze uiteringstrekker met 100 ruggen op zak loopt en hij kan niet aantonen waar die dat vandaan heeft dan is het wel strafbaar.
@lambo4all: Laten we het eens omdraaien. Laat justitie/politie maar eens aantonen waarom het ”zakgeld” niet van hem is, aangezien het ZIJN bezit zijn.
@imba: zijn=is
@imba: Bureaucratie, de reden waarom een politieagent zijn/haar beroep al amper op een ‘normale’ wijze kan uitoefenen??
Bende gij gek geworde ofzeau?!
@imba: Geloof je het zelf, dat het zijn bezit is… ?
@imba: heel simpel toch? Als meneer 100.000 euro op zak heeft zal hij ook ongeveer zoveel belasting betaald moeten hebben in het laatste jaar. Dat had meneer denkik niet. Belastingfraude, dus strafbaar.
@potver7: Niet direct strafbaar maar het maakt de hermandad wel meteen héél nieuwsgierig. Ze hebben daar ook opdracht toe gekregen want zulke bedragen zijn hoogstwaarschijnlijk tussen de grijpgrage klauwen van de NSBelasting door geglipt en da kennie hè.
@lemans96: Het komt er dus feitelijk op neer dat het wél strafbaar is, tenzij je een plausibele reden kunt verzinnen om het bij je te hebben.
@potver7: Check. En aangezien de meeste mensen die met dergelijke cashbedragen heen en weer rijden, deze niet uit legale verdiensten zullen hebben verkregen, is het voor de staat pure winst. Vaak leggen ze er zelfs nog een boete bovenop ook…
@lemans96: wat een vooroordelen weer. Waarom zou je niet zomaar met een eerlijk verkregen ton op de achterbank rond mogen rijden? Misschien heeft ie wel net daarvoor een gestolen Lambo DOORverkocht (en wist hij echt niet dat deze gestolen was)……
@ropbp: Dan gedraag je je niet zenuwachtig en zeg je wel mooi waar je het geld gehaald hebt.. Legitiem verkregen € 100k vervoer je meestal niet op je eigen achterbank, maar laat je vervoeren door geldtransporten.
@Revvji: dat meen je?
Stel je bent een eerlijke krantjesverkoper. Dan weet je toch ook niet van wie je al die eurootjes gekregen hebt? Tel daarbij een taalprobleem op en zo’n vrolijke Neanderthaler, oh nee politieagent, die je aanhoudt. Daar zou ik ook zonder ton op de achterbank zenuwachtig van worden!
@ropbp: Blijf je zo naïef of doe je erom?
@Revvji: je hapt wel leuk, moet ik zeggen
Gokje, ‘verdiend’ met vrouwenhandel.
En of je met E 100.000,- de grens over mag ? Nee, en Bathmen/Deventer is daar een paar stappen vandaan.
op mijn achterbank ligt dat nou nooit
@r5d5:

pauper!
Hij was onderweg om het te wassen.

Kan hij de herkomst niet verklaren, kan hij dat wel, maar liegt hij… dan gewoon in beslag nemen. Dit is echt niet eerlijk verdiend.
Kunnen jullie er gewoon niet tegen dat een buitenlander zoveel geld bij heeft, ik ben ook van de Balkan maar vindt ook wel beetje raar.
Maar laat mensen nu toch hun eigen ‘ding’ doen.
@muhamedtje: ‘Maar laat mensen nu toch hun eigen ‘ding’ doen’ …..

Zoals het sexueel uitbuiten van jonge meisjes, die onder bedreiging hun lichaam aan vieze kereltjes moeten verkopen om vervolgens alle verdiensten aan de geweldadige pooijers af te geven? Of het, onder geweld, inbreken in alleenstaande huizen/boerderijen van de beter gesitueerden om vervolgens de buit te verkopen en het geld mee naar balkanland te nemen?

Ga jij ff lekker, met je fijne balkanvrindjes, je ‘ding’ doen in Balkanië !
@lemans96: hoezo vooroordelen…
@reactief: Tja, lemans96 is een ‘hartstochtelijke pvv’er. Wel een levendige fantasie!
@FrankypankyV8: Fantasie? Vraag dat maar ‘ns aan al die gedwongen albanese hoertjes in de vele louche sexhuizen hier in Nederland. Dat heeft niets, maar dan ook helemaal niets met het feit dat ik op de PVV stem te maken, Dodo.
@lemans96: Als dat toch zo is, bel dan de politie. Want als jij je mond houdt, ben je net zo schuldig…En ik refereer aan je politieke voorkeur vanwege je Wilders-gepapegaai rond een Marokkaanse burgemeester [trouw aan de Marok. koning e.d.].
@FrankypankyV8: Jou grenseloze naïeviteit en blatante onwetenheid blijven verbazen.
Wederom, als je je enigzins had verdiept in de materie en je mening op FEITEN gestoeld had, dan had je geweten dat onze slappe hermandad nauwelijks iets tegen die criminele albanese. hongaarse, bulgaarse, russische en andere oostbloklandensexslavernij onderneemt. Dat levert namelijk geen centen op hè…
Verders staar jij je blind op het feit dat ik PVV-stemmer ben maar kom je, keer op keer, alleen maar met goedkope zwaktebodjes aanzetten en blijft het stil als de feiten je wat te netelig worden… ;-)
@reactief: Hoezo Albanese maffia…
@muhamedtje: neen! en ik ben niet de enige die het vindt want als je het geld op een eerlijke manier verdient hebt dan zou het lekker veilig op een rekening staan, tenzij hij een ak-47 bij heeft om zijn geld te beschermen, wat natuurlijk heel gewoon is bij zo’n mensen.
gisteren nog 2 albanezen in een range rover over de brusselse ring zien scheuren, alsof ze op circuit waren.
@muhamedtje:
Ons probleem in een notedop :

We laten hier te veel mensen ” hun ding doen ”

Deze man was waarschijnlijk een professor die assistentie verleent aan de medische staf van verschillende ziekenhuizen bij prostaat operaties.

Of multi national, iedere CEO heeft zo”n dike bak met chauffeur omdat hij de contanten van de onderneming altijd bij zich heeft.
@muhamedtje: inderdaad! Het kan natuurlijk ook gewoon zo’n krantenverkoper zijn die je altijd bij de AH ziet staan :-)
@ropbp: Maar dan wel die uit het Gooise Laren
@muhamedtje: Bij IEDEREEN die 100 000 euro op de achterbank liggen heeft, worden vragen gesteld, dat heeft bitter weinig met nationaliteit te maken.
@Revvji: het is pure discriminatie!
@ropbp: Tuurlijk…
@Revvji: wat dacht je anders?
Hahah zo te zien kunnen mensen er blijkbaar niet tegen waarom moet je haten en vooroordelen als je het zelf niet hebt.
I’m proud to be albanian
@alba5: Vooroordelen zijn denkbeelden die niet op realiteit gestoeld zijn. Feit is dat er veel, heel veel albaniërs in de mensenhandel en zware criminaliteit zitten. Wees er maar trots op…
Ik heb wel vaker een ton in m’n auto liggen, niks vreemds aan…
@jack_abarth: een wijnton zeker ;)
Ik denk dat ik ook maar accordeonspeler wordt.
Het nadeel is dat het BNP van Albanië ook niet meer dan een ton zal zijn. Ben er geweest, wat een zooi daar, De meeste Albanezen wonen dan ook buiten die grauwheid. Ton op de achterbank is doorgaans vuige handel, wordt in beslag genomen als de herkomst niet aangetoond kan worden en vervalt aan de staat. Helaas niet de Albanese,,,
Aan al die slachtofferige albanezen: neem een goed voorbeeld aan de chinese immigranten in ons land, die werken zich op EERLIJKE wijze naar financiële onafhankelijkheid.
@lemans96: als jij zwartwerken ook als eerlijk ziet, heb je helemaal gelijk
@lemans96: Nee, Chinezen betalen eerlijk belasting. Goh, wat bekijk jij het leven simpel. Marokkanen en Albanezen zijn onbetrouwbaar, maar Chinezen en Nederlanders zijn goed te vertrouwen…Wuhahahaha!
@FrankypankyV8: Oohw… ohw sorry. Ja nee, je hebt gelijk, want belastingontduikers en zwartwerkers zijn natuurlijk net zo erg als grensrechterdoodschoppers en zware criminelen die jonge meisjes met geweld de sexindustrie in dwingen of onschuldige burgers met dodelijk geweld in hun huizen overvallen…
Mijn excuses. Ik was even vergeten hoe hoog jou morele waarden ook al weer waren en hoe grenzeloos slim jij ook al weer bent.


XD

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).