Als de 918 Spyder een facelift zou krijgen

Auteur: , 16 Reacties

Dan zou dat er wellicht zo uitzien.

918

Reguliere productieauto’s worden om de x aantal jaren voorzien van een update. Dit is bij gelimiteerde auto’s anders. Er komen geen nieuwe exemplaren en dus hoeven ze ook niet te worden opgefrist. De Porsche 918 Spyder (rijtest) is zo’n gelimiteerde auto. In 2013 mocht de wereld kennis maken met de hypercar uit Duitsland en van de bolide werden slechts enkele honderden exemplaren gemaakt.

918

Als Porsche nu met de 918 Spyder zou komen dan zou deze er mogelijk uit gaan zien zoals de afgebeelde render door Aksyonov Nikita. De voorkant smoelt wat vreemd, maar aan de achterkant zie je duidelijk de moderne vormgeving die we kennen van de nieuwe Panamera (rijtest). De verwachting is dan ook de volgende generatie 911 dit nieuwe type achterlichten zal gaan krijgen. Bij de echte 918 staan de units duidelijk los van elkaar en worden ze niet doorgetrokken. Doorlopende achterlichten bij een Porsche roepen doorgaans de asosciatie op met de 4s-varianten van het merk.

De 918 Spyder werd onthuld tijdens de IAA in Frankfurt. Ook dit jaar mogen we ons weer opmaken voor een auto van een andere planeet tijdens de beurs in de Duitse zakenstad. Mercedes zal in september het doek trekken van de AMG Project One.16 reacties

Begin de week met Mercedes-AMG, bekijk het HIER!
Dit lijkt meer op een voorloper (eerste schets) van de uiteindelijke 918 spyder waarbij de huidige versie in het geheel een stuk strakker en tijdlozer is. Dus nee dit had zeker weten geen Porsche-waardige facelift kunnen zijn.
@potjak: vind vooral de neus van de huidige vrij ouderwets eigenlijk.
Ik zal eens aan m’n persoonlijke medium (die ik heb leren kennen via de reclames op Autoblog) vragen of dit daadwerkelijk de nieuwe 918 wordt…

Ze heet Laetitia en het enige wat ze hoeft te hebben is je 06-nummer….
Zie ik daar een nobele m600??
En die koplampen zien er zo uit omdat..?
@robinv33r: dit lijkt op de Mission E.
Veyron achtelrsnt
Achterkant heeft zo erg veel gelijkenis met de Chiron.
Afgelopen Donderdag nog een Porsche 918 tijdens de Industry Pool (Test-dagen) gespot. Deze klonk harder dan alle andere. Dus wellicht niet zo’n gek idee?
Word er niet beter op
Over een auto waar er 918 van zijn gemaakt zeggen dat er maar enkele honderden zijn gemaakt, dat strookt niet helemaal.
Vind ik nou als enige dat deze wat op de MC12 lijkt ?
Deze is dan wel een beetje zijn identiteit kwijt. Niet echt een porsche meer
2013 alweer, wat vliegt de tijd.

Overigens kan ik nog steeds niet wennen aan die vier ledjes in de koplampen, ik vind het er zo ontzettend aftermarket Halfords uitzien. Ze zijn veel te klein en te fel, past totaal niet bij de auto.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).