Amerikanen botvieren haat voor deelauto’s op Smart

Auteur: , 10 Reacties

Deelauto's worden wereldwijd een steeds bekender fenomeen, maar er zijn mensen die er nog een beetje aan moeten wennen. Zeker als ze een beetje gedronken hebben.

Car2Go-Smart omver gegooid

De auto’s zijn er namelijk om in te rijden of bij iemand in te stappen als het niet meer verantwoord is dat je zelf achter het stuur kruipt. Niet om ze omver te gooien als je weer eens teveel gedronken hebt. Het duurt helaas wat langer voor het deelauto-concept voet aan de grond krijgt in Amerika.

Daar moest een kleine Smart van Car2Go er namelijk aan geloven toen er een groepje studenten van de Universiteit van Ohio passeerde. Het kleine karretje is natuurlijk een makkelijk doelwit, maar dat lijkt ons nog geen reden om andermans eigendom opzettelijk te vernielen. (via: dsmpowered)10 reacties

Mja, zo’n Ford F-150 is wat lastiger om te krijgen hè… Vooral met ’n slok op. In Amsterdam zijn het ook vooral Smartjes die de gracht in worden gepleurd.
Zag laatst een Smartje op zijn achterklep staan.
Mag niet natuurlijk, maar had ook weer iets komisch.
@Hubert:
Die was “ready for take off”..
*beltoon*.. *beltoon*…. Hallo, met de car2go servicelijn. Waar kan u mee helpen? “Uhm, ja mijn car2go is plotseling omgedonderd. Wie moet ik hier voor hebben?”
Dat car flipping was toch ook een tijdje geleden een topic?
Zag er wel grappig uit die smart op zn klep.
Maar ik zou ook flippen als mijn wagen zo zou staan
@rob5nismo: jij zou ook flippen als je smart geflipt is? Schept toch een band he? ;-)
@swaffelaer: i see what you did there
Hahaha
Ach ja, sommige Amerikaanse universiteiten halen net VMBO niveau.
@mashell: Afgewezen ? Bummerrr.
Die gespierde spijkers wiens avond lang niet zo succesvol was als ze hadden gehoopt moeten natuurlijk ergens een goedmakertje uithalen. Wederom een auto die op de lijst kan van auto’s die ik nooit zou kopen omdat schorem er niet vanaf kan blijven.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).