Audi biedt de overnachting van je leven

Auteur: , 21 Reacties

Een dergelijke slaapplek heb je vast nog niet eerder gehad.

Opnieuw slaat Audi de handen ineen met online accommodatie-gigant Airbnb. Eerder kwamen de twee partijen met een bijzondere slaapplek in de Verenigde Staten. Ditmaal is een Europese locatie uitgekozen als unieke overnachtingsplaats en het is niet eens zo gek ver van huis ook. Het gaat hier namelijk om de Allianz Arena in München.

De actie is op touw gezet vanwege de Audi Cup. Dit voetbalevenement zal op 1 en 2 augustus plaatsvinden. Eén familie maak kans om aanwezig te zijn bij de voetbalwedstrijden van dit toernooi. Het stadion hoeft na afloop niet verlaten te worden, want er zal een klein gedeelte worden omgebouwd tot ‘slaapvertrek‘. Voetballer Jérôme Boateng (Bayern München) neemt de rol van gastheer op zich. Dit jaar zullen Atlético de Madrid, FC Bayern München, Liverpool FC en SSC Napoli strijden om de Audi Cup.

De winnaars worden met een Audi A7 opgehaald van het vliegveld en naar het stadion gebracht. De kinderen van het winnende gezin mogen tevens, voor het begin van een wedstrijd, het veld betreden met hun favoriete voetbalspeler. De bijzondere advertentie check je hier.21 reacties

Ai, dat is een flinke trap daarachter. Hopelijk niet in true AirBnB style naar beneden…
Geef mij maar een R8 voor een nachtje en 5 kaffee coupons.
Als ze ook nog eens een Audi voor je neus op de middenstip zetten, ben je er ook nog eens van verzekerd dat je snel in slaap valt..
@pindakoning: wat die marketing eikels tegenwoordig toch al niet verzinnen cq moeten om een beetje aandacht te krijgen. Zet godsamme gewoon een goed product in de markt ipv deze nonsens
@lekkerlinksrijden: Audi’s zijn misschien niet de mooiste, maar om het nou niet goed te noemen? Volgens mij zijn het prima auto’s.
@banaan7: waar zeg ik dat?
@pindakoning: heerlijk!
Nee dit laat ik aan me voorbij gaan
Dat zal een lekker tochtige bedoeling zijn. Ik zou m’n pop-up tentje meenemen.
Welke marketing idioot heeft dit bedacht? Een gezinsprijs… De kinderen mogen met de voetballers het veld op lopen, vinden ze vast leuk. De vrouw slaapt met Boateng in het stadion, vindt ze vast leuk. De man rijdt met de Audi tussen het vliegveld en het stadion, vindt ie vast leuk…
@mashell: Ik vind het anders behoorlijk relevant en goed bedacht. Knappe combinatie: Slaapverwekkend design koppelen aan een overnachting.
Leuk voor exhibistionistische types die vlak voor de wedstrijd nog een wipje willen maken…
@fiero: Amateurs. De echte exhibitionisten doen dat tijdens de wedstrijd, achter het doel van de thuisploeg, ter afleiding.
@Jochempie: ah, een kenner ;)
@fiero: Ná afloop wordt de boel pas omgebouwd
@406_v6: verpest het nou niet …
Niet eens een heerlijk zacht premium Audi dashboard erbij om ’s nachts eens effe lekker te kunnen knuffelen, maar een doodordinaire Teddybeer van Chinese makelij…

Gemiste kans…
Ik kan wel betere omstandigheden voor een bijzondere nacht verzinnen, Audi. Bel me maar, na 23:00 weliswaar..
Ik lees hier marketing eikel en idioot… jaja en toch wordt het overal opgepikt en heeft men het erover. Well done!
Op een voetbalveld had ik toch eerder aan een SQ7 of een RS6 gedacht ipv een A7.
Waar moet je je manbag nu laten?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).