Evoque-designer haalt hard uit naar Victoria Beckham

Auteur: , 71 Reacties

Gerry McGovern, hoofd design bij Land Rover, doet een boekje open over zijn samenwerking met de voormalige Spice Girl.

De hoge piefen bij Land Rover waren er vermoedelijk heel blij mee. Ze hadden Victoria Beckham gestrikt om wat promotiewerk te doen voor de Evoque (rijtest). Er kwam een gelimiteerde Evoque by Victoria Beckham op de markt. 200 exemplaren werden er gemaakt, met een Nederlandse prijs van maar liefst 125.600 euro.

Gerry McGovern zat vermoedelijk helemaal niet te wachten op mevrouw Beckham. De designer deed vorige week een aantal opmerkelijke uitspraken tijdens een publiekelijk evenement. Zo stelde McGovern dat Beckham had gezegd dat ze de ‘Evoque zou hebben ontworpen’. Die uitspraak deed de voormalige Spice Girl tijdens de lancering van de gelimiteerde Evoque in China. “We hebben nooit gezegd dat ze de auto had ontwerpen. Dat is een veronderstelling die mensen hebben gemaakt”, aldus de designer. Toen McGovern haar na afloop hierop aanspraak reageerde Beckham onverschillig. “Oh, ik had niet door wat ik had gezegd.”

McGovern zei dat hij niet meer wilde samenwerken met Beckham na afloop van de gebeurtenis. “Ze heeft de Evoque niet ontworpen, het ontwerpen van een auto neemt jaren in beslag.”

De Evoque by Victoria Beckham was natuurlijk een marketing-dingetje van Jaguar Land Rover. Zowel het uiterlijk als het interieur van de auto werd op maat geconfigureerd door de Britse zangeres. Dat men dacht dat Beckham ook verantwoordelijk was voor het ontwerp zat McGovern, vijf jaar na de lancering, blijkbaar nog steeds niet lekker. (via Dailymail)71 reacties

Victoria Beckham een auto ontworpen??? Dat Trolletje kan nog geen eitje bakken…
@robbie123: ze heeft wel kinderen gebaard dus met haar eitjes zit het wel goed
@robbie123: op 20 jarige leeftijd verdiende zij 400k sterling per dag!!! Het zal haar aan haar bottenreed roesten hoe je een ei bakt.
@fmgarcia: maar natuurlijk.
@rolov: Heel veel iig..
@fmgarcia: ze kreeg dat bedrag. Zingen kon ze (letterlijk) ook niet.
@robbie123: Foei Robbie! Je hebt het wel over de Kim Kardashian West van de UK!
@robbie123: Daar heeft ze mensen voor in dienst.
@robbie123: misschien heb je gemist dat deze ex Spice girl een zeer respectabel modemerk uit de grond heeft gestampt. En ja, een bekende voetballer als man etc…maar je niet het toch maar even doen. Volgens mij vergeet iedereen dat hier gezien ee comments…
@mnmg: Wat was exact de inbreng voor haar eigen merk? Juist de financiering en een manier om nog meer geld te genereren. Maar goed zij zal best wel wat mensen aangesteld hebben, die haar merk groot gemaakt hebben, alleen had zij dat nooit gekund. Hoewel zij wel een bikkelharde onderneemster schijnt te zijn, maar dat kan ook niet anders, als je jezelf altijd staande moet houden, tussen de pers en paparazzi.

OT: Wel een beetje sneu van zo’n ontwerper, om je er aan te storen, zelfs nog naar vijf jaar. Dan heb je blijkbaar niet zoveel zelfvertrouwen, humor en relativeringsvermogen. Dat is wel jammer.
Je moet dit soort dingen altijd weglachen, met “mocht zij willen…hahaha”.
@Orichy: als je in vastgoed investeert, hoef je toch ook niet in je hempie en je broek op half 7 te gaan staan metselen?
@Orichy: ik was er ook niet zelf bij maar als je er wat over leest dan is de consensus wel dat ze er zelf hard aan werkt. Of bikkelhard zoals jij zegt.
@mnmg: wat een onzin… bedrijf X zoekt promotie, schakelt een bekend persoon in voor een X bedrag (aandelen, maandsalaris, verzin iets) en thats it. Je denkt toch niet dat zij enig verstand heeft van marketing, stoffen, mode en noem maar op?
@peewee05: Tjah, dat ze ooit in een girl band zat, met een voetballer getrouwd is en er niet heel sympathiek uit ziet, wil nog niet zeggen dat ze zich niet ontwikkeld als ondernemer. Het schijnt echt een eigen initiatief te zijn en is erg succesvol. Dat is toch mooi? Maakt me niet uit wie het dan is.
@mnmg: tjah ik geloof daar niet zo in. Als ik morgen naar haar stap met een waanzinnige ondergoedlijn dan heeft zij een mannetje (mét verstand) dat zegt: dat moet je wel/niet doen. Als hij er brood in ziet, verbindt zij haar naam er aan en voila: ze is ook nog eens succesvol in de badmode!
@robbie123: Eitje bakken gaat ook iets lastiger met 1 arm zoals ze op de foto er alleen op staat.
@robbie123: nee ze had m ontwerpen
@robbie123: iedereen weet dat ze het IQ van een zwakbegaafde tokkie heeft, snap niet dat Landrover daar mee in zee gaat
Geen foto’s van beckham?? Dat was toch de reden dat ik klikte…
@peug206: draai je telefoon een kwartslag, de dikte van je toestel is ongeveer gelijk aan mevrouw Beckham
Wat sneu dat hij zich hier vijf jaar na dato nog druk om kan maken…
Voor mij is het niet te volgen dat een merk als Land Rover zo’n (parvenu-)muts zou willen ‘gebruiken’ om de Evoque te introduceren… (…vroeger was alles beter?)
@bentley1969:
Kijk naar de huidige clientèle, het chique van Range Rover is ingeruild voor keiharde cash en langlopende huur-contracten.
Weet je wat het echte probleem was, Gerry McGovern? Dat het geloofwaardig klonk, dat ze ‘m had ontworpen. Misschien moet je daar eens over nadenken. Met je lego-achterlichten.
@Jochempie: Lego achterlichten, ik moest lachen. Held!
Wat een kleinzerig mannetje moet die McGovern zijn… Iedere idioot snapt toch dat Victoria Beckham dat apparaat niet ontworpen heeft.
@silverarrow: Inderdaad, kleinzerig en dom! Laat al die wannabee voetbalvrouwen nou maar denken dat Miss Beckham dat ding heeft ontworpen en de boel krijgt mediavleugels. De mensen in de industrie (die je salaris betalen) zetten vervolgens jou bovenaan hun wishlist. Zo heb ik Roy Donders ook maar laten kletsen en nu heb ik ‘HU1SP4K’ vanity plates op m’n Ferrari ;)
@defl8: haha, Roy Donders, inmiddels ook al weer een blast from the past….
Denk dat iedereen met een beetje realiteitszin wel zou snappen dat ze de auto niet ontworpen heeft.
@papa: ja? Welkom in de wereld pik. Lieg het eerst en iedereen gelooft je. Zeker als je met je kop op tv komt. Dan ben je helemaal geloofwaardig .
@rolov: als dat jouw wereld is, dan zou ik me toch zorgeb gaan maken.
Pik.
@silverarrow: *zorgen
@silverarrow: dat is de echte wereld . Waar Facebook en sbs 6 je nieuws voorkauwen.
@rolov: Rustig heren..Zet het anders voort in de privéberichten. Daar mag je ongetwijfeld met zoveel pikken slingeren als je wilt.
@Jochempie: Jij ook rustig. Niemand had het over pikken slingeren. Dat soort fantasieën horen heel niet op autoblog thuis.
@silverarrow: Altijd leuk, in de vuurlinie gaan staan :)
@silverarrow: Kort lontje of korte pik ?
Ik snap die man wel. Zeker als ze daarna doodleuk zegt dat ze niet wist wat zei. Dan zou ik ook wel even pissig zijn na jaren hard werken aan een ontwerp.
@tenaci:
Land Rover wil een barbiemobiel.
Gerry McGovern ontwerpt de barbiemobiel.
Victorie Beckham promoot de barbiemobiel.
De barbiemobiel wordt geprooot als een barbiemobiel.
Gerry is boos dat zijn barbiemobiel gepromoot wordt als een barbiemobiel door een barbie.

Ja, wiens fout is dat nu helemaal? Niet die van barbie Beckham in ieder geval.
@Rob: eh….. nee, Ken is boos omdat Barbie zegt dat zij hem heeft ontworpen terwijl ze alleen uit wat staaltjes leer heeft uitgezocht. Daarom is Ken boos. Trouwens wel helemaal met je eens dat het barbiemobiel is. Rijdende handtas, mag ook. Maar hè Rob, wat kan ons het verrotten, zullen we het weer over mooie classics als de Cord 810/812 hebben?
@tenaci:
‘Evoque by Victoria Beckham’ en dan boos worden als Victoria zegt dat het ‘by Beckham’ is, achja, weinig interessant inderdaad.

Cord is inderdaad interessanter. Maar heb ik al te veel over gelezen. Ben nu verder terug in de tijd. 1905-1915, er gaat weer een wereld voor mij open. Deze body-style ben ik helemaal verliefd op momenteel:
http://www.conceptcarz.com/view/photo/1079650,18633/1909-Peerless-Model-25_Photo.aspx
En zo hebben ze weer wat free publicity te pakken op zowel de roddel- als autoblogs..
Die heeft wel een heel klein piemeltje denk ik zo, man wat zielig om na te trappen om iets onbenulligs. Alsof iemand ter wereld ook maar gelooft dat zij dat ding ontworpen zou hebben.
@eetvlagetmoney: grappig dat we geen klein piemeltje willen maar wel een klein kutje .. !
@fiero: Is toch logisch? Hij moet maar net aan passen zonder dat ze gaat piepen.
@Jochempie: tja maar viscosity, temperatuur en smering spelen ook een rol…tis allemaal diepere materie…
@fiero: dit had “perfect” in het artikel over blueprinten “gepast”
Christian Horner heeft toch de betere Spice Girl ingepakt. Wat een draak is die Victoria zeg…
Wat een zeikwijf die ontwerper…

De introductie van de Evoque Victoria Beckham edition is alweer zo’n 5 jaar geleden… Het moet die gast toch wel heel erg dwars zitten als hij daar nog niet overheen is…
Victoria Beckham, is dat niet die vrouw die in haar eentje alle Bexit onderhandelingen in Brussel voert, daarvoor geeft ze met Nelson Mandela de hongersnood in Afrika opgelost, met Dr. Beckham heeft ze een middel tegen Aids ontwikkeld en ze is mede verantwoordelijk voor de val van het communisme en Windows XP.
@desjonnies: sterker nog, Ghandi was eigenlijk Victoria Beckham, maar dan met andere make-up.
@desjonnies: Victoria heeft de Nederlandsche Overheid ook niet verteld dat Windows XP niet meer hip was, er is daar nu chaos en teleurstelling.. belastingaanslagen lukken gek genoeg nog wel.
@fiero: Ken Victoria in al uw wegen, en Zij zal uw paden recht maken.
Zo gaat dat met superrijken, die denken dat je alle belangstelling kan kopen.
Die Victorie moet vast ook denken, “Wat is die Gerry nu weer voor gefrustreerde nerd? Laat ik maar gauw de barbiemodus aanzetten en zeggen dat ik er niks snap…”, terwijl ze door de baas van Gerry een gulle cheque in de handen gedrukt krijgt voor haar uitmuntende promotiewerk.
Lekker belangrijk.
Hey, die man in het fancy pak heeft een soepstengel te pakken. Grappig!
Wat ziet dat wijf er deprimerend uit zeg met haar vervelende rothoofd
@cpp1: rustiggg
Was ze nu ook niet betrokken bij het ontwerp vd laatste Toyota Prius?
Zet maar voor de deur met een strik eromheen, die auto mag de buurman hebben.
Wat een zeik vent.
Wie dat ding ook heeft ontworpen… Het blijft een wijvenbak. Gheghe.
Grappig .. Sommige reacties zijn weg ., andere lelijke reacties niet ..
@fiero: ach .. weer zo’n app dinges ..
Sorry Gerry McGovern, niemand is geïnteresseerd in wie wat ontwerpt. Helaas. Ophouden met zeuren nu. Schat.
had ontwerpen
Als je het over wie of wie iets wel of niet heeft ontworpen hebt zou ik me als Pininfarina meer zorgen maken dat je naam op een Hyundai Matrix staat. Dan zou ik heel hard roepen dat je er vooral NIETS mee te maken hebt gehad.

Pffrt, alsof mensen serieus dachten dat Becks hem had ontworpen. Waarschijnlijk hebben ze heel de auto ontworpen en hebben ze haar een paar kleurenstaaltjes onder de verbouwde neus geduwd terwijl ze in de nagelstudio zat.
Ja die rechter arm is weg gefotoshopt.!! die kan ze nooit achter dat skelet verborgen houden. Dus een eitje kan ze niet bakken
Moet zeggen dat tegenwoordig al die dingen met rover op koets veels te dure handtassen zijn geworden. Zijn ze allemaal ontworpen door beckies bitch 😂😂

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).