Audi geeft Real Madrid auto’s, Cristiano Ronaldo scoort RS6

Auteur: , 46 Reacties

En de rest van de selectie van Real Madrid moet het met minder spannende Audi's doen, we zetten ze allemaal voor je op een rijtje!

Cristiano Ronaldo met zijn nieuwe Audi RS6

Het is helemaal niet vervelend om voor een grote club als Real Madrid te voetballen want naast een fijn salaris kun je ook een bovengemiddeld goede auto van de zaak verwachten. Toch is het ook weer niet zo gek als je zou kunnen verwachten want bijna de helft van de selectie van de Koninklijke rijdt in een Audi Q7 3.0 TDI naar het trainingsveld komend jaar.

Een lijstje van “meh” tot “Afrojack” hieronder.

Audi A3 Sportback 2.0 TDI: Jesús Fernández


Audi Q5 3.0 TDI: Diego Lopez & Carvajal

Audi Q7 3.0 TDI: Iker Casillas, Gareth Bale, Pepe, Marcelo, Isco, Asier Illarramendi, Fabio Coentrao, Sami Khedira, Ángel Di María, Jesse, Nacho & Luca Modric

Audi A7 Sportback 3.0 TDI: Casemiro

Audi A8 4.2: Carlo Ancelotti

Audi SQ5: Alvaro Arbeloa, Karim Benzema & Alvaro Morata

Audi S3 Sportback: Rafael Varane

Audi RS5: Sergio Ramos

Audi S7: Xabi Alonso

Audi RS6: Cristiano Ronaldo46 reacties

Zeker met extra grote zonneklep spiegel aan de bestuuderzijde bij die van Ronaldo
arme stakkers ..
ik pleit voor nog meer voetbalsubsidie ..
ik zou bijna het voetballen weer oppakken voor zo’n RS6…
helaas was ik vooral goed in de derde helft
@meneer: Dan zou audi je een standaard audi 80 geven
Waarom heb ik toch niks met die velgen van rs6 velgen zo in het zwart.
@MAB: Eens, ik vind het altijd net aftermarket velgen lijken. Geef mij maar de nieuwe RS4 velgen!
@roberto: precies het lijkt net aftermarket. Een kia rio heeft zelfs zwart wit velg.
Sommige mensen maken rare keuzes… Of mochten ze niet kiezen?
Haters gonnna hate. CR7 beast
@jordy14: volgens mij heb jij iets met cijfers, Avatar, nickname, CR7… ;-)
@jordy14; Op het moment zijn Lionel Messi, Zlatan Ibrahimovic en C. Ronaldo de beste spelers, kan genieten van alledrie. Misschien wel het meest van Ibrahimovic.
Het paradepaardje van het veld,krijgt het beste paard van stal.
Minder spannende audi’s….

Wat is minder spannend dan saai?
Erg jammer van Audi.
Verrassend weinig RS-modellen en wel erg veel Q7’s met 3.0 TDI. Ik had toch wat meer sportieve modellen of dikke(re) modellen verwacht. Xabi Alonso had makkelijk een RS7 kunnen krijgen en van veel jongens met die Q7 had ik wel een 4.2 verwacht.
Die Fernandez zal zich wel minderwaardig voelen als hij elke dag zijn auto naast die van z’n collega’s moet parkeren.
Jesús Fernández (ken hem niet, kijk geen voetbal) heeft wel erg veel pech. Jongen uit mijn oude klas voetbalt nu bij AZ en kreeg ook een A3 (heb ik gehoord). Voetbal je bij Madrid, kan toch wel minimaal een s3 vanaf?
Mwah…Ik weet niet of dit nou de beste manier is voor Audi om het imago wat op te krikken. Ze werden vroeger toch vooral in de markt gezet als het alternatief voor BMW of Mercedes met wat meer understatement (waardoor ze ironisch genoeg natuurlijk juist veel gekocht werden/worden door mensen die gemiddeld genomen naar mijn inschatting juist meer bezig zijn met de baaaadge dan gemiddelde BMW of Mercedes liefhebber), maar nu met al deze voetballers in Audi’s wordt eigenlijk meer de echte doelgroep aangesproken, daar voetballers (terecht of niet) toch bekend staan als veel geld, geen smaak.

De betiteling ‘voetballersauto’ is vrijwel nooit positief bedoeld (Bentley Continental, RR Sport). Voor een merk dat m.i. meer drijft op marketing dan de andere premium aanbieders (het blijft toch grotendeels VW techniek voor meer geld) een aparte verandering van strategie.
deze auto past perfect bij C Ronaldo: smakeloos, oerlelijk, protserig, proletarisch en een uiting van totaal gebrek aan kennis en kunde.
@alfista: hear hear!
@alfista: jij roept ook maar wat he
@alfista: ik hou totaal niet van voetbal maar wat ik tussendoor zie en mee krijg is dat Ronaldo nou niet echt een lelijk ventje is en/of niet weet of hij een balletje kan trappen. Daarnaast is een RS6 je eigensmaak maar hier kan je nou ook niet echt van zeggen dat het een slechte onder doordachte auto is toch? Beetje reactie of een reactie te forceren?
@mightymike: alleen vraag ik mij soms wel af of Ronaldo niet een natte wind is. Hij voldoet wel aan alle voorwaarden.
Jesús Fernández is de speler die dnkt: fuck it, ik ga er toch niet mee naar de training….
Wel stop dat als je bij real speelt dat je dan een a3tje krijgt, die mannen kunnen kopen wat ze willen
Toch lullig van die ene a3, maak daar dan ook een s3 van joh :p
@darkpluisje:” Audi A3 Sportback 2.0 TDI: Jesús Fernández”.
Als hij beter zijn best had gedaan was hij er wel voor in aanmerking gekomen,voor een S3.
Bah vieze koopclub, nadat Özil daar onrespectvol is behandeld hoop ik dat ze keihard onderuit gaan.
@agera: Onderuit is Real al.Financieel gezien,tig miljoenen in de schuld.Nu alleen nog op sportief gebied.Daarbij,ik had ze een fiets gegeven.
Het zijn altijd degene die het niet nodig hebben, die ze zoveel extra’s toestoppen.
@nasty: Komt omdat real diegene wél nodig heeft.
Waarschijnlijk dachten ze allemaal dat ze een RS6 hadden aangewezen in de catalogus, maarja die modellen lijken zo op mekaar he…….
@harie: Ondanks dat ik een kater heb en me ontzettend brak voel, toverde jij toch een lach op mijn gezicht met die reactie. Prachtig.
Het siert Fernandez wel om ‘slechts’ een A3 in ontvangst te nemen. Hij zal wel gedacht hebben: Veel files in en om de stad, lekker in een wendbaar apparaatje snel van huis naar training en andersom.
Ronaldo is een arrogante vent. 2 jaar geleden in beverly hills kwam de club aan bij het hotel, bijna alle spelers deelde handtekeningen uit. Ronaldo stapte natuurlijk als 1e uit en gunde geen blik naar zijn fans. Gelukkig ben ik totaal geen fan en kon het me weinig interesseren, maar arrogant is hij 100% zekers te weten.
Neeee, nu krijgt Audi een vies voetballer imago. Kunnen ze niet beter wat motorsport events sponseren.
Waarom krijgen een aantal een dikke auto en een aantal een karig model?! Geen vrije keuze?
Vrij bizar, zowat alle voetbalclubs in EU hangen aan het financiële infuus, kunnen alleen bestaan dankzij overheidssubisidies. Dikke salarissen dikke auto’s, tja wat moet je er van zeggen. De voetballers zelf geef ik groot gelijk, pakken wat je pakken kunt.
Maar echt, voetbal dommer dan dom volksvermaak nr1, de Romeinen wisten het vroeger al, geef de mensen brood en spelen ;)
Ja ik heb het met die voetballers te doen. Ze zijn tegenwoordig zo slecht betaald dat ze auto’s moeten krijgen via één of andere reclame stunt van Audi. Ik weet niet wat Audi hiermee wil zeggen? De meest rijke mensen krijgen de meest dikke Audi’s gratis en jan modaal mag een fors bedrag neerleggen voor zijn nagenoeg kale Audi! Waar gaat dit heen?
@pimmp:

idd .. je zou toch niet denken dat JUIST Audi-rijders een zich een huurcontract laten aansmeren omdat ze dramaqueens adoreren ..

JUIST Audi-rijders niet ..
@pimmp:
het idiote gedrag en beloning van voetballers is volledig te danken aan voetbal “fans”
@super: U vergeet 1 ding,en denk wel het belangrijkste van dit alles:sponsoring.Wat denk je wat ze daarmee vangen?Alleen van de ‘fans’kunnen ze niet leven.
@bayernmunchen: Klopt eigenlijk hoort het beleid, structuur en de organisatie van Bayern Munchen als voorbeeld te dienen voor elke club. Ik kijk er ook niet van op dat het een Duitse club is. Geweldig wat ze daar doen in Zuid Duitsland, de beste club van de wereld op dit moment en belangrijker nog financieel kerngezond. De club wordt geleid door de juiste mensen en dat zie je ook terug op het veld uiteindelijk.
Het is natuurlijk ook geen toeval dat uitgerekend Bayern als voorbeeld diende voor Johan Cruijff, toen hij het beleid bij Ajax wilde veranderen.
@agera: En volgens mij ook de enigste grote club van de Eu. dat financieel gezond is.Alle andere grote clubs zijn op papier al nagenoeg jaren failliet.
En ja,vele clubs kunnen daar hun leer uittrekken.Ben zelf Ajaxcied,maar Bayern is mijn tweede club.Milan,Barca,Real,noem ze maar op,ik heb er totaal niks mee.
Respect voor die Fernandez, als Ronaldo een rs6 had zou ik er ook geen willen.
haha de man van 100 miljoen krijgt niet eens een 4.2.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).