Audi S7 Sportback live pics: 450 pk voor 121.500 euro

Auteur: , 36 Reacties

Met een beetje geluk staat de Audi S7 al te schitteren op je oprit, maar wij konden het niet laten 'm toch nog even op te zoeken in Parijs.

Audi S7

Mocht je in de race zijn voor een nieuwe A7, benzine in je bloed hebben en 120.000 euro kunnen missen, dan raden we je aan de S7 Sportback mee te nemen. Je krijgt dan niet alleen het nieuwe lichtgewicht chassis en de Matrix-koplampen, maar ook de 4.0-liter TFSI-motor. Die levert namelijk 450 pk en daar zou je op een doordeweekse dag toch genoeg aan moeten hebben.

De Audi S7 Sportback kost om precies te zijn trouwens 121.500 euro, dus je moet er wat voor over hebben om de Duitse bolide te kunnen rijden. Ik houd het voorlopig dus maar even bij het bekijken van onderstaande foto’s.36 reacties

Heerlijk
Weeral een sportwagen voor mensen die graag incognito blijven..
@mrniesoe:
Je kan het hooguit een sportieve auto noemen, een “sportwagen” heeft nooit 5 deuren.
Dit een sportwagen noemen getuigd niet van veel kennis van de materie..
@tupperware: ik doelde op de motor en de specificaties,mag het? :)
@mrniesoe:
Een sterke motor en aansprekende prestaties maken een auto nog geen sportwagen, daar zijn wel iets meer eigenschappen voor nodig.
Vandaar dat ik schreef dat je het hooguit een sportieve auto kan noemen.
@mrniesoe: ignito zou ik niet zeggen… Iedereen ziet dat je een dikke en snelle Audi hebt! En qua prestaties niet veel sneller dan wat de meeste denken…
Dude, waar is de spoiler??
@bkw38: Je bedoelt de eigenaar?

Geen idee, maar ik zou mijn geld hier niet aan verspillen. Die achterkant doet gewoon zo’n afbreuk aan het geheel. Ik zou het wel weten als ik mij een auto in dit segment zou kunnen veroorloven. Dan kwam er zonder twijfel een Jaguar op het grindpad te staan.
@bkw38: die ingeklapt zit bedoel je?
@johanhummer9: ja die ja
Zo zo, dat is een hoop geld voor een Passat met kapsones..
Doe mij dan maar een Mercedes of een BMW, krijg je tenminste nog een echte premium auto voor dat geld.
@tupperware: een goed aangeklede 2-serie Active kun je daar zeker voor kopen.
Ook lekker priemijum…
@tupperware: Dan zal ik jou dus ook nooit in een Renault treffen. Dat is een Dacia met kapsones..;)

Beetje kort door de bocht..
@steef2:
Die vergelijking gaat echter volledig mank.
Renault heeft Dacia overgenomen om een budgetmerk te hebben en niet anders om.
Dus als Renault weer auto’s (Alpine) gaat maken die ik graag wil hebben dan zou het zomaar kunnen dat je mij in een Renault aantreft. Ik ben namelijk opgegroeid met Renaults..
Zeer fraaie auto. Zeker in het Moonlightblauw, met 20″ 10 Y-spaak velgen, Maanzilver Valcona lederen Supersportoelen en zwart Beaufort houtinleg :-D
Wat is het toch een lelijke grafbak…
Prachtige auto mooier dan de CLS en de Gran Coupe van BMW, ik houd van de A7 en zou voor deze gaan.
Beste Kerstman …
@roemeen013: is het de kerstman ipv van Sinterklaas al geworden voor jou?..
live pics?
Heerlijk. Zeker mooier dan de 6 GC en zelfs mooier dan de CLS.
@kapiteinaudi: niet mee eens. Er kan naar mijn mening niets tippen aan de 6-serie.
@kapiteinaudi: zeker niet, de 6gc en cls zijn veel mooier
@kapiteinaudi: Haha wat een verrassing kapitein Audi
De mooiste audi van het moment. Wat een schitternd apparaat.
Me vader heeft m al bestelt in het grijs met grijze wielen
Ik heb er niks mee, ik zoek wel iets anders uit voor dat geld.
Wat een onzin opmerkingen hier allemaal over een Audi wat niet premium zou zijn.. Of een BMW en Mercedes wat veeeel beter moet zijn dan Audi… Ik vind deze s7 er strak uit zien en of Audi premium is? De mensen die zeggen dat dat niet zo is kunnen denk ik of een Audi niet betalen of zijn te eigenwijs om er geen ritje in te willen maken, als je Audi hebt gereden weet je dat het fijn rijdt. Natuurlijk zijn er smaken maar het verschil tussen een Audi of een Volkswagen haha das appels en peren
@karsvdtuin:
Hoezo appels met peren? heb je die autos wel eens uit elkaar getrokken.
Het enigste verschil tussen VW en audi is een met aluminium of houtinleg opgeleukt interieur, en achter elk plastic kapje bij Audi zit een matje glaswol, bij VW niet.
En misschien een enkele elektrohydraulische motorsteun, die alleen maar kapot gaan en een vermogen kosten.
@bakkenmetvis: toevallig werk ik indd bij een dealer;) en toevallig weet ik ook dat het verschil van materiaalgebruik groot is. Maar goed ik wil geen moeite doen om jou uit je waan te halen maar de realiteit is toch echt anders dan jij beschrijft;)
@karsvdtuin:
Wie had het over dealers? Of ben je er trots op dat je schijnbaar zonder verstand van zaken auto’s verkoopt (of was je ze alleen?)

Leef lekker verder in je premium waan. Verschillend materiaalgebruik in het interieur gaf ik al toe. Maar noem eens 1 motorisch of elektrisch onderdeel dat ik via ETKA niet kan crosslinken aan 20 andere VAG modellen. Of beargumenteer waarom ik ongelijk heb, al denk ik niet dat 1 jaar motortechniek op de IVA je hier nog uit gaat redden.
@bakkenmetvis: Ok, dus ze gebruiken betere/mooiere materialen voor het interieur. Zorgen voor betere geluidsisolatie en bieden een belachelijke lange en dure optielijst.
Waarom is Audi ook alweer niet premium volgens jou?
@torsen:
Heb nooit gezegd dat het niet premium is. Het interieur zit mooi en degelijk in elkaar. Daar is echter alles mee gezegd. Ik heb diverse VW en audis gehad en uit elkaar getrokken, en op die ene dag sta jij en je A3 1.4 TFSI net zo hard langs de kant als Henk en Sonja in de Polo Bluemotion, je buurman in zn Golf of Sjon van de sociale werkplaats in z’n 13 jaar oude Passat.

Te staren naar je premium interieur met je premium MMI plus navigatieradio (die in het oostblok al besteld is ;) wachtend op de Audi mobiliteitsgarantie en denkend: hoe kan dat nou…
Haha, iedereen is hier zo zwart-wit. De een vindt hem prachtig, de ander boort de auto finaal de grond in met het stok-achter-de-deur argument: het is van VAG dus sowieso echt pure troep. Haha. Smaak is subjectief. Je kan niet iemand je smaak opdringen.
Is het in NL eigenlijk mogelijk om auto’s van het caliber S7, CLS63 AMG te leasen? In Rusland en de US bijvoorbeeld is het heel gebruikelijk.
@e550: ligt aan je situatie, iemand met een eigen bedrijf en een financieel stabiele situatie gedurende de lease periode (voorspelt dan he) kan zeker een auto zoals een s7 of dergelijke leasen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).