Audi’s gelimiteerde R8: voor wie te lui is opties aan te vinken

Auteur: , 12 Reacties

Een nutteloos nieuw model.

R8

Hey hallo, wij zijn er ook nog! Aldus de afdeling Performance-onderdelen bij Audi Sport. Je kunt je R8 opvrolijken door er allerlei Performance prulletjes op te bestellen, of je koopt gewoon deze kant en klare R8 V10 Plus.

R8

Audi gaat wereldwijd 44 stuks maken van deze heftige V10 Plus. Zo komen er bv vijf naar Engeland voor een prijs van omgerekend 200.000 euro. De gelimiteerde R8 heeft het carbon aero pakketje, nieuwe 20-inch wielen en keramische remmen. Het is daadwerkelijk functioneel, want op een snelheid van 330 km/u genereert deze Audi 250 kg aan downforce. Dat is meer dan 100 kg meer in vergelijking met een reguliere R8.

R8

De Sport Performance Parts R8 staat op Michelin Pilot Cup 2 banden en de standaard ophanging is vervangen voor een instelbare ophanging die drie standen kent. Je hoeft niet 50 Audi’s in je garage te hebben staan om in aanmerking te komen voor de gelimiteerde R8. De verkoop gaat op first-come first-serve basis.12 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
“Er komen er vijf naar Engeland” en dat is interessant voor ons omdat?
@erce: omdat t door de stagiaire letterlijk is overgetypt.
@erce: Ik vind het altijd interessant om de combinatie aantal per markt te zien. 9/10x is het de UK omdat daar al het leuke spul heen gaat.
@erce: Van de 44 worden er 5 rechts gestuurd gemaakt, exclusief voor de Britse markt, omdat Engeland doorgaans een belangrijke markt is. Het spijt me dat ik het artikel van informatie heb voorzien, zal het de volgende keer bij alleen plaatjes houden.
@rubenpriest:
we zien het door de vingers voor deze keer. ;)
@RubenPriest: dat geeft het intelligentiepeil aan van sommigen dat ze dat zelf niet kunnen bedenken (rechts gestuurd).

😀
@RubenPriest: ook geen gele pijlen meer? Dat is een moetje hoor
@rubenpriest: LOL, dankjewel ;-)
Hij wordt er niet echt mooier op zo. Past ook helemaal niet bij de R8 vind ik.
“Audi gaat wereldwijd 44 stuks maken”. Huh? 44 fabrieken in evenveel landen die er allemaal eentje mogen maken? Dat dat kan voor dat geld…
@potver7: okeeeeeee..
Voor wie te lui is opties aan te vinken!? Betekent dit dat een Audi A.I. het verkoopgesprek doet? Een Audi Siri o.i.d.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).