Autojunk Foto Van De Maand – Augustus 2015

Auteur: , 15 Reacties

Het is de 7e van de maand, 12:00. Tijd voor de beste Autojunk foto's van afgelopen maand!

Autojunk Foto Van De Maand - Augustus 2015

Maar we beginnen met een personele mededeling: ons aller Dizono is naast zijn uren in de redactiekelder ook actief als professioneel fotograaf en gaat zich vanaf nu tegen de uitslag aan bemoeien. Dat deed hij vorige maand ook al, omdat ik zelf op vakantie was. Here we go!

Uiteraard blijven we de winnaars van de vorige maand ook gewoon om hun stem vragen. Gastjurylid is deze maand Reventon, die vorige maand een fantastische plaat van een Audi R8 tijdens de 24 uur van Spa Francorchamps schoot.

Plaats 3: ’87 Caterham Super Seven 135
Caterham Super Seven 135
“Ben geen fan van dit soort apparaten, maar deze foto straalt echt wel petrolheadism uit”, aldus Autoblogger. Dizono vult aan: “Mooie plaat, maar het stoort me dat de auto nét niet helemaal in het midden staat.” Desondanks een derde plaats voor deze foto. Want inderdaad, die meneer straalt Petrolheadism uit als een malle.

Plaats 2: Manhart BMW M6 doet burnout
Manhart BMW M6 burnout
User Lenny98 plaatste een ernstig lekkere foto van een Manhart BMW M6 met een gepassioneerde haat voor achterbanden. Dizono: “Kicken. Niks op aan te merken. Lekkere actie, strakke plaat” en daar is Reventon het in grote lijnen mee eens: “Mooie actiefoto. De rook maakt het af. Misschien had er wel wat meer snelheid in kunnen zitten.” Hoe dan ook: goed voor een tweede plaats deze maand.

Plaats 1: BMW M6 Safetycar
BMW M6 safetycar
En dan de enige auto die iedereen in z’n Top 3 had staan: deze plaat van een BMW M6 Safetycar. De foto is gemaakt door Larsyboy1997 en eigenlijk vonden we ‘em allemaal gewoon super. Reventon: “Prachtige sfeerplaat. De perfecte omgeving voor deze safetycar.” En zo is het! Volgende maand is Larsyboy1997 gastjurylid en deze topplaat staat komende maand bovenaan Autojunk.nl.15 reacties

2 tegen 1 is gemeen. Voor mij dus de Caterham, sowieso de bazenauto uit dit rijtje.
Eerlijke verdeling denk ik zo. Helemaal mee eens.@casperh Alleen wel even de tekst aanpassen. Er staat tweemaal nummer drie in, en geen nummer 2. ;)
@dutchdriftking @casperh: thanks, heb het gefixt!
Welverdiend! Wat een prachtplaat!
Ik vind de foto op nummer 1 een beetje nep overkomen. Er is een lage gele gloed ingefotoshopt die een lage zon (zoals bij zonsondergang) suggereert, terwijl gezien de schaduw de foto midden op de middag genomen is.
Desondanks wel een mooie foto, en leuk dat ik er ook weer tussen sta!
@lenny98: Dat zeg je alleen omdat je tweede bent geworden.
@mercedesclk350: Nee, dat is gewoon mijn mening. Verder gun ik hem die eerste plaats van harte hoor, want qua compositie is het een uitstekende foto.
@lenny98: Mja, jouw mening, oké, mijn mening is dat “over editen” eigenlijk bijna niet bestaat, want ik vind het in dit geval de plaat wel echt vele malen mooier maken.
Er is deze maand zeker niet veel soeps geüpload? Als dit de beste drie zijn…
Weer een hele eer om in de top 3 te staan! Bedankt heren!
Prachtfoto’s, gefeliciteerd fotografen!
Natuurlijk zijn het mooie foto’s. Maar volgensmij zijn er betere foto’s geüpload deze maand…
Hoe verschillend de kwaliteit is per maand. Ik persoonlijk vind deze batch minder interessant dan gemiddeld. Desondanks wel mooie platen, maar gewoon niet dat niveau. Ik vind de caterham trouwens de leukste foto, grappig die rook pluim er achter aan.
Weer een hele eer om in de top drie te mogen staan. Bedankt heren!
SCC 058

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).