Autojunk Foto Van De Maand – December 2014

Auteur: , 43 Reacties

De donkere wintermaand kon niet voorkomen dat jullie prachtige platen wisten te schieten. Dit zijn de beste foto's van afgelopen december.

Autojunk Foto Van De Maand - 2014

Gastjurylid is deze maand Jeffrey de Ruiter, die vorige maand de beste foto had met zijn topplaat van een Chevrolet Camaro SS. Jeffrey heeft zijn oordeel over jullie uploads gegeven en samen met de meningen van Wouter, Autoblogger en mijzelf zijn gekomen tot de volgende Top 3.

Plaats 3: Subaru Impreza WRX
Subaru WRX
Een heerlijke plaat waarbij de locatie zeer goed gekozen is, dat vindt Jeffrey ook: “De locatie is gewoonweg geweldig! Pas perfect bij deze Japanse kanonnen. Het draaien van de foto vind ik iets minder en ik zou zelf voor een 16:9 crop gaan.” Heerlijke platen Edwinpeek, ook de derde foto uit jouw serie is een fijne trouwens!

Plaats 2: Bugatti Veyron WRC
Bugatti Veyron WRC
Jeroen Hanselman gaat deze maand net niet met de winst aan de haal. Een heerlijk sfeervolle plaat van één van de speeltjes van Perridon. De Bugatti Veyron WRC is mooi vastgelegd voor het nieuwe station van Rotterdam. Het is geen perfecte plaat (de auto zelf is wat donker) maar het totaalplaatje is simpelweg super. Alleen er was een plaat (ook in nat weer geschoten) die ons nog nét iets enthousiaster maakte.

Plaats 1: Nissan GT-R
Nissan GT-R 2009
En dat was deze. “De belichting, de sfeer. Alles klopt. Je wil gewoon instappen en wegrijden. Nuf said.” En soms kan je tijdens een fotoshoot overvallen worden door een regenbui, maar dat hoeft niet te betekenen dat je foto’s daardoor slechter worden. Fotograaf Arnoud Wilbrink gebruikte de regen om extra sfeer te creëren, met dit heerlijke resultaat als gevolg. Een fijne set van fotograaf Arnoud Wilbrink, die door de eigenaar van de GT-R zijn geüpload. Gefeliciteerd met de winst van deze maand!43 reacties

Zonder die blob op foto 2 was die het waard om op de eerste plek te komen..
Wat is dat nieuwe Rotterdam CS toch mooi..
@tupperware: Eens,

Een Aventador in willekeurige grijs tint met verlichting aan zou er beter bij passen.
@torsen: aventador zou perfect passen
Ik mis dep perfect getimede foto sls amg met daar achter de lijn op de caravan. En wat is foto op de eerste plaats een slechte foto zeg maar ja das mijn mening
@raym: dit is december, de sls was januari
@meneer: oh ja das waar. Mijn fout. Hij was wel gemaakt in december alleen pas januari gepost
Fan van de GTR, maar in mijn ogen is de mooiste foto: 1 Veyron, 2 WRS en 3 GTR
@stanny: WRX ipv WRS natuurlijk…
Oleee, eindelijk eens xd
Terechte winnaar!
Ik weet het niet, ze spreken mij allemaal niet echt aan. Heb wel mooiere op autojunk voorbij zien komen
maar die gtr is toch ook donker
Ik zal er wel te weinig verstand van hebben maar geen van de foto’s vind ik echt speciaal. Uit deze 3 vind ik de Veyron foto het mooist. Ik begrijp eerlijk gezegd niet wat er zo speciaal is aan die GTR foto.
@E34M5Touring: De GTR foto weet het gevoel op re wekken “instappen en maken dat je hier wegkomt”. En dat maakt het een goede foto, dat het een gevoel op wekt.
@mashell: Dan zal het daar aan liggen. Het roept bij mij geen enkel gevoel op namelijk. Maar bedankt voor de uitleg!
Vond sowieso dat er een foto moest komen van die rode F12 , die half in t donker stond
Allemaal verdiend !
Terechte winnaar!
Gefeliciteerd tim! @DutchGtr op instagram
Leuk zeg, terechte winnaar … Haha !
@timd: Het is je gegund!
De winnaar vind ik hooguit een derde plaats waard. De foto doet mij helemaal niets. Ik vind het een mistroostige sfeer uitstralen. Als je bij het kijken naar deze foto gelijk wilt instappen ga je waarschijnlijk naar de apotheek voor een doosje Prozac.
De winnaar vind ik ook niet echt speciaal. Foto 3 vind ik dan nog het gaafst. Maar van mij had de Veyron weg geknipt mogen worden en Rotterdam CS mogen winnen. Best een mooie foto zo.
4wd only? wel makkelijk in de winter
Ben het niet helemaal eens met de nummer 1… 2 en 3 helemaal top!
Slechte maand op autojunk? Vind geen van de foto’s iets hebben als ik eerlijk ben.
Persoonlijk niet geheel mee eens, ik heb mooiere foto’s voorbij zien komen. Maar gefeliciteerd voor de winnaar
Inderdaad: Instappen en wegrijden om een betere locatie te vinden.
@pesu: de locatie is mooi hoor, bekijk de foto’s maar eens verder
Ik heb meer bij foto 2 dat ik wil instappen en wegrijden
@robinveerman42: ik bij foto 1!
Van deze 3 foto’s is alleen de Scooby een plaats waard.
De Bugatti was echt een waardeloos setje foto’s voor iemand die ‘photography’ in zijn username had staan, en die GT-R snap ik al helemaal niet… Kan iemand me uitleggen wat er zo bijzonder aan deze foto is?
Subaru <3
Vind de WRX alleen geslaagd, rest vind ik niet zo gelukt.
Ik vond andere foto’s in die GT-R serie mooier
Voor mij zou de volgorde net omgekeerd zijn, De Subaru op 1, de Veyron op 2 en de Nissan op 3, zo speciaal vind ik die foto nu ook weer niet, een nissan in de regen is nu ook niet zo leuk
Van mij had de Veyron mogen winnen, mooie auto mooie achtergrond. Inderdaad andere foto’s van de GT-R zijn leuker. Ook de foto van de Subaru is leuk, gewoon een hele moeilijke.
ALLE andere foto’s uit de GT-R reeks vind ik mooier. De eerste uit die reeks zou voor mij op nummer 1 staan als beste foto van December.
met alle respect, ik vind het 3 keer niets… zeker die nr1 snap ik niet. Als dit echt het beste is wat jullie aankrijgen, misschien toch maar eens een maandje overslaan…
niet de beste maand. Verre van zelfs. De volgorde is ook precies verkeerd om. Nu is december ook wat weer betreft niet ideaal om foto’s te maken natuurlijk.
Wat is foto 3 toch mooi!
Ben zelf ook een foto leek maar ik had liever de WRX op de eerste plaats gezien, dan de Veyron en dan pas de GTR.
Welke foto zou je kiezen:

A [ ] GTR
B [ ] Veyron
C [ ] WRX
D [X] Geen van bovenstaande

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).