Autojunk Foto Van De Maand – Maart 2018

Auteur: , 14 Reacties

Maart roert zijn staart. Tot zover deze random opening van het maandelijkse fotofeestje.

AJFVDM maart 2018

Een strenge jury deze maand, want niemand minder dan AJFVDM-veteraan Mick Kok bemoeide zich tegen de winnaars aan. De foto die hij vorige maand plaatste (van een AC Schnitzer BMW M2) was briljant. De foto vertoont eigenlijk grote gelijkenissen met de winnaar van deze maand, nu ik er zo naar kijk. Toeval? Hoe dan ook: tijd om de Top 3 beste foto’s van Autojunk van de maart in de schijnwerper te zetten. Zoals altijd beginnen we met…

Plaats 3: Audi RS5
AJFVDM Audi RS5
Mister @basteeld levert weer wat vakwerk af. Een schitterende plaat met prachtig licht. Het is dat Mick de platen met beweging hoger had staan, anders was je nog beter geëindigd. Keep up the good work!

Plaats 2: Lamborghini Huracán
AJFVDM Huracán
Mick: “Heerlijke rollingshot van Stephen. Compositie is vet, zeker in dit groothoekperspectief. Kleur, snelheid, contrast, reflecties; veel ingrediënten die in deze foto prachtig samenkomen.” Daar hebben we niet zoveel meer aan toe te voegen, los van het feit dat we ook willen benoemen dat de eerste foto in de serie ook erg vet is. Lekker bezig @stephenotto!

Plaats 1: Boxster GTS
AJFVDM Boxster GTS
En dan de winnaar van deze maand. De eerste comment onder de post kondigde het al aan, dit is de Autojunk Foto Van De Maand. Een schitterende Hollandse setting, prachtig licht, veel beweging en toch een haarscherpe Boxster GTS. Wat een plaat @nielskeekstra, wat een plaat. Mick: “Op 2 maart wist ik al dat dit ‘m moest gaan worden. Ik bedoel; kijk dan. Verder geen commentaar nodig.”

En zo is het! Deze foto siert komende maand de header van Autojunk.nl en komende maand mag Niels meebeslissen wie er dan met de eer gaat strijken. Gefeliciteerd!14 reacties

Gewoon weer mee eens! Allemaal prachtige platen. Die van de RS5 vond ik op het moment dat ik m voor het eerst zag wat nep overkomen. De andere 2 zijn erg mooi gemaakt, zo met die snelheid erin. Maar daar heeft de Boxster echt wel de winst voor mij. Gefeliciteerd!
Het begint wat te worden met de foto van de maand, mooie foto’s van mooie auto’s!
Ik zei het toch!!
De a3 vind ik het mooiste. Had net andersom gemoeten
@shadowbroker: hahaha omg a3…sorry de rs 5😂
@shadowbroker: hahaha omg..de rs5 bedoel ik
@shadowbroker: Waarom kan ik niet reageren op mn reactie??
@shadowbroker: rs5 natuurlijk…
Wat mij brtreft had nr.2 mogen winnen, heerlijk divers kleurenpalet, mooie detaillering en een schitterende lucht om het geheel – zowel letterlijk als figuurlijk – mee af te toppen. Super !
Dank! Leuk om te winnen :)
Terechte winnaar!
De winnaar is inderdaad een bijzonder knappe foto. Je ziet de snelheid, onderwerp in het midden maar niet statisch, bijzondere achtergrond, interessant licht. En het brengt helemaal de cabrio lifestyle over. Meesterwerk.
Winnaar uiterst terecht. Die rs5 shoot was verder mooi maar echt übernep helaas. Mooi rijtje verder deze maand!
Terechte winnaar, mooi met die molen erbij.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).